Кво ти дреме? Колата е гаранционна. От ТМ като държат хора с ТИКВИ вместо глави на раменете, да си им сърбат попарата.misho09 написа:Март месец си взех нов авенсис от ТМ Ауто и сега, няколко месеца по късно ми изви хидравликата на волана.Отидох в ТМ погледнаха колата и отсекоха "нова рейка".Смениха рейката и познаите.......пак си вие.После смениха и помпата и........
пак нищо.И маслото смениха но резултата продължава да бъде същия ГРЕДА. Споделете вие какво мислите че тези в ТМ скоро ще сменят цялата кола.!!! Благодаря
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
Ми щом има кои да им плаща за сменени здрави детаили ОК, техен проблем, ама ми пука че ми разглобиха цялата кола и нищо не зглабят както трябва се едно карам кола на 300 000 вече :(diver написа:Кво ти дреме? Колата е гаранционна. От ТМ като държат хора с ТИКВИ вместо глави на раменете, да си им сърбат попарата.misho09 написа:Март месец си взех нов авенсис от ТМ Ауто и сега, няколко месеца по късно ми изви хидравликата на волана.Отидох в ТМ погледнаха колата и отсекоха "нова рейка".Смениха рейката и познаите.......пак си вие.После смениха и помпата и........
пак нищо.И маслото смениха но резултата продължава да бъде същия ГРЕДА. Споделете вие какво мислите че тези в ТМ скоро ще сменят цялата кола.!!! Благодаря
Според мен, това е някаква схема за изписване на нови "безплатни" части от склада...misho09 написа:Ми щом има кои да им плаща за сменени здрави детаили ОК,(
На каквото и да се прави, на топъл или стиден двигател, опъна е различен. От там и свиренето....aad написа:Опъването на ремъка при студен или при топъл двигател се прави сигурни ли сте че се опъва на ръка
И при студен, и при топъл все си вие.Не се променя от никакви фактори. Ремъка е опънат всичко уш е ок. Аз се съмнявам в някои пропускащ клапан (ако има такъв) или онази джаджа за променливото усилие на волана.Иначе и шаибата и ремака изглеждат ок !!! Не ми го побира главата от какво може да еdiver написа:На каквото и да се прави, на топъл или стиден двигател, опъна е различен. От там и свиренето....aad написа:Опъването на ремъка при студен или при топъл двигател се прави сигурни ли сте че се опъва на ръка
Потребители разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 7 госта