Рейка Авенсис 2008

misho09

Рейка Авенсис 2008

Мнение от misho09 » 04 Юни 2009 12:06

Март месец си взех нов авенсис от ТМ Ауто и сега, няколко месеца по късно ми изви хидравликата на волана.Отидох в ТМ погледнаха колата и отсекоха "нова рейка".Смениха рейката и познаите....... unsure.gif пак си вие.После смениха и помпата и........ unsure.gif пак нищо.И маслото смениха но резултата продължава да бъде същия ГРЕДА. Споделете вие какво мислите че тези в ТМ скоро ще сменят цялата кола.!!! Благодаря mellow.gif

rashkov
Обратна връзка:

Мнение от rashkov » 07 Юни 2009 00:46

какви са ти симптомите?
Вибрации във волана ли ?
VERSO FORTE D4D 2.2
www.red-vertex.com

diver

Re: Рейка Авенсис 2008

Мнение от diver » 07 Юни 2009 09:00

misho09 написа:Март месец си взех нов авенсис от ТМ Ауто и сега, няколко месеца по късно ми изви хидравликата на волана.Отидох в ТМ погледнаха колата и отсекоха "нова рейка".Смениха рейката и познаите....... unsure.gif пак си вие.После смениха и помпата и........ unsure.gif пак нищо.И маслото смениха но резултата продължава да бъде същия ГРЕДА. Споделете вие какво мислите че тези в ТМ скоро ще сменят цялата кола.!!! Благодаря mellow.gif
Кво ти дреме? Колата е гаранционна. От ТМ като държат хора с ТИКВИ вместо глави на раменете, да си им сърбат попарата.
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

misho09

Мнение от misho09 » 07 Юни 2009 23:24

rashkov написа:какви са ти симптомите?
Вибрации във волана ли ?
Като завартя волана се появява един виещ шум, дори много леко да го завъртя и го държа под напрежение пак вие.

misho09

Мнение от misho09 » 07 Юни 2009 23:27

diver написа:
misho09 написа:Март месец си взех нов авенсис от ТМ Ауто и сега, няколко месеца по късно ми изви хидравликата на волана.Отидох в ТМ погледнаха колата и отсекоха "нова рейка".Смениха рейката и познаите....... unsure.gif пак си вие.После смениха и помпата и........ unsure.gif пак нищо.И маслото смениха но резултата продължава да бъде същия ГРЕДА. Споделете вие какво мислите че тези в ТМ скоро ще сменят цялата кола.!!! Благодаря mellow.gif
Кво ти дреме? Колата е гаранционна. От ТМ като държат хора с ТИКВИ вместо глави на раменете, да си им сърбат попарата.
Ми щом има кои да им плаща за сменени здрави детаили ОК, техен проблем, ама ми пука че ми разглобиха цялата кола и нищо не зглабят както трябва се едно карам кола на 300 000 вече :(

rashkov
Обратна връзка:

Мнение от rashkov » 08 Юни 2009 00:37

е това е трагедията :(
по колко време ти държат колата за отделна манипулация ?
VERSO FORTE D4D 2.2
www.red-vertex.com

diver

Мнение от diver » 08 Юни 2009 08:23

misho09 написа:Ми щом има кои да им плаща за сменени здрави детаили ОК,(
Според мен, това е някаква схема за изписване на нови "безплатни" части от склада...

П.П. За проблема ти, сменили са помпа и рейка. Шайба и ремък сменяни ли са? Опъването на ремъка при студен или при топъл двигател се прави... Ей таквиз дребни нещица....
Изображение

aad

Мнение от aad » 08 Юни 2009 20:44

Опъването на ремъка при студен или при топъл двигател се прави сигурни ли сте че се опъва на ръка

diver

Мнение от diver » 08 Юни 2009 20:56

aad написа:Опъването на ремъка при студен или при топъл двигател се прави сигурни ли сте че се опъва на ръка
На каквото и да се прави, на топъл или стиден двигател, опъна е различен. От там и свиренето....
Изображение

misho09

Мнение от misho09 » 09 Юни 2009 16:52

diver написа:
aad написа:Опъването на ремъка при студен или при топъл двигател се прави сигурни ли сте че се опъва на ръка
На каквото и да се прави, на топъл или стиден двигател, опъна е различен. От там и свиренето....
И при студен, и при топъл все си вие.Не се променя от никакви фактори. Ремъка е опънат всичко уш е ок. Аз се съмнявам в някои пропускащ клапан (ако има такъв) или онази джаджа за променливото усилие на волана.Иначе и шаибата и ремака изглеждат ок !!! Не ми го побира главата от какво може да е

aad

Мнение от aad » 09 Юни 2009 20:33

На каквото и да се прави, на топъл или стиден двигател, опъна е различен. От там и свиренето....-----------------за пръв път чувам автоматичен опъвач да регулира ремъка(говоря за пистовия)според топлината ohmy.gif

Публикувай отговор