... ne znam zashto izbiagvash da pitash kakavito i da bilo vuprosi!!! Ima vuprosi bez otgovori... no neka da se concentrirame na tezi koito imat. Ako izbiagvash da pitash vupros, znachi ili toi niama otgovor ili te e straha ot otgovora! Tui kato shte izbegnem vuprosi bez otgovor neka da ti otgvoria directno na tvoia vupros!
punkara написа:abe V35GTR, opitvah se da izbegna vuprosa, ama ti sam si go iskash:
ta kakvo shte izberesh:
Blue ili nekva nissanska TARATAIKA?
.. istinata e che kakvato i da e kola, bilo to Nissan Taratiaka TM ili nai hubavata
toyyota(anomalia), vinagi shte izbera Blue!!

"Mojebi" tuk niama!
punkara написа:...a za sunya, ne sanuvam az agnetata, ami gi gotvya taka che cyal zivot gi pomnyat gostite, taka che vizte tam opravete si neshtata, smeneta taratikte (hondi, nissani, etc.,etc.) s toyoti, i kato se nagodite, samo svirkaite, agneto shte e ot men!
... ta tova trebva da e nekakva metafora no mislia che ni izgbi s neia... No neka da ti otgovoria po tozi nachin: Vuv momenta ot tvoita britchka po goliama ....ima, no sa redki. Samo psyhichno nestabilen chove bi zamenil moita Nissan-ka(ta dori i tarataikata) sus kakvato i da bilo Toy-ota.

karai si tara-toyot-kata i geldai da ne izbegvash vurposi sus sigutni otgovori!!!