Питане за вода в купето

Публикувай отговор
ALTEZZA

Мнение от ALTEZZA » 28 Окт 2005 09:26

V35GTR написа:
punkara написа:ha, tuka mi zamirisa na svatba! :thumbsup: agneto ot mene! :wav: :occasion5: :occasion7: :occasion9: :supz:
samo si predstavete kolonata ot toyoti s pandelki, i klaksona na max! rolleyes.gif i za gostite: NO nissans AND/OR OTHER "WANNA-BE-CARS" ALLOWED! tongue.gif
... i punky otvaria ochi, oglejda se na okolo, tumno, zaglejda se i razbira che sichko e bilo na sun!!! :whistle:
ми сън естествено, тя Blue не е случайна да че да тръгне да се жени за разни Нисанаджии tongue.gif :whistle:
->

Аватар
V35GTR
Обратна връзка:

Мнение от V35GTR » 28 Окт 2005 09:28

ALTEZZA написа:
V35GTR написа:
punkara написа:ha, tuka mi zamirisa na svatba! :thumbsup: agneto ot mene! :wav: :occasion5: :occasion7: :occasion9: :supz:
samo si predstavete kolonata ot toyoti s pandelki, i klaksona na max! rolleyes.gif i za gostite: NO nissans AND/OR OTHER "WANNA-BE-CARS" ALLOWED! tongue.gif
... i punky otvaria ochi, oglejda se na okolo, tumno, zaglejda se i razbira che sichko e bilo na sun!!! :whistle:
ми сън естествено, тя Blue не е случайна да че да тръгне да се жени за разни Нисанаджии tongue.gif :whistle:
abe.... iavno neshto znaesh po vaprosa ama da li e istina ne iasno!! :whistle:
Shift_Изображение
Supra vs Skyline
Japanese_fever написа: Обещавам да не се отклонявам от темата и да...

Аватар
punkara

Мнение от punkara » 28 Окт 2005 22:48

abe V35GTR, opitvah se da izbegna vuprosa, ama ti sam si go iskash:
ta kakvo shte izberesh:
Blue ili nekva nissanska TARATAIKA?
tongue.gif
a za sunya, ne sanuvam az agnetata, ami gi gotvya taka che cyal zivot gi pomnyat gostite, taka che vizte tam opravete si neshtata, smeneta taratikte (hondi, nissani, etc.,etc.) s toyoti, i kato se nagodite, samo svirkaite, agneto shte e ot men! biggrin.gif happy.gif

Аватар
Japanese_fever
Автомобил: 2014 Toyota Zelas
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Japanese_fever » 29 Окт 2005 05:17

Nossanov, prodaj si GTR-kata i kupi bilet na blue da dojde malko na vacantion iz Chicagoland, 4e raketata ne6to se stiska! tongue.gif Ama to ima i za kakvo vse pak toj ima Toyota, a ti Nissan-kata 6te q prejali6, vse pak blue 6te idva, a ti q vidq 4e e dosta zasukana! biggrin.gif
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed

България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!

del_sol_fen

Мнение от del_sol_fen » 29 Окт 2005 06:08

e vie srama niamate. prikazvate vse edno ne sushtesvuva ili nemoje da chete postovete. chestno, egati... kakvo da kaje momicheto tretirate ia kato... igrachka meko kazano...

Аватар
Japanese_fever

Мнение от Japanese_fever » 29 Окт 2005 06:11

del_sol_fen написа:e vie srama niamate. prikazvate vse edno ne sushtesvuva ili nemoje da chete postovete. chestno, egati... kakvo da kaje momicheto tretirate ia kato... igrachka meko kazano...
Kakvo be ti, ako haresva6 edno momi4e ne bili napravil jertva za da ste zadno? Malka Zagorka o6te ne gi razbira6 tiq raboti! tongue.gif
Dobre da si prodade kompa za bilet!
Tq dali 6te prieme e drug ?

България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!

jamie

Мнение от jamie » 29 Окт 2005 14:58

Japanese, май схващам защо си загазил с полякините - продал си колата на поляка за да докараш полякините на разходка в Щатско ! :whistle:

Аватар
Japanese_fever

Мнение от Japanese_fever » 29 Окт 2005 17:39

jamie написа:Japanese, май схващам защо си загазил с полякините - продал си колата на поляка за да докараш полякините на разходка в Щатско ! :whistle:
S polqci ne se zanimavam, samo s polqkini! biggrin.gif

Аватар
Japanese_fever

Мнение от Japanese_fever » 30 Окт 2005 00:53

del_sol_fen написа:e vie srama niamate. prikazvate vse edno ne sushtesvuva ili nemoje da chete postovete. chestno, egati... kakvo da kaje momicheto tretirate ia kato... igrachka meko kazano...
Koj tretira blue kato igra4ka, be Del_Sol-ka??? mad.gif ... i to meko kazano? ohmy.gif
Vij sega ti, ako si misli6 ne6to podobno si mnogo zabluden, no povqrvaj mi, 4e tuk nikoj ne tretira blue kato igra4ka(meko ili tvurdo kazano!).
A koj q tretira taka? ohmy.gif
Ti samo mi go pokaji i glej seira!!! mad.gif :naka:bash.gif

del_sol_fen

Мнение от del_sol_fen » 30 Окт 2005 12:22

basi iakoto. japanese napravo si opasen. samo moga da kaja:
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Аватар
punkara

Мнение от punkara » 30 Окт 2005 12:36

hahaha.... toya post stana mnogo zabaven! laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif :thumbsup: happy.gif

ugabuga
Обратна връзка:

Мнение от ugabuga » 30 Окт 2005 16:48

da vesel e samo zashto drugarkata blu ne priglasia?
4efte powered tercel (201 whp @ 14psi)

Аватар
punkara

Мнение от punkara » 30 Окт 2005 17:19

ugabuga написа:da vesel e samo zashto drugarkata blu ne priglasia?
emi produlzavai da se obvrushtash kum neya s "drugarka" puk posle chakai da ti otgovori! :whistle:

Аватар
V35GTR
Обратна връзка:

Мнение от V35GTR » 31 Окт 2005 20:46

... ne znam zashto izbiagvash da pitash kakavito i da bilo vuprosi!!! Ima vuprosi bez otgovori... no neka da se concentrirame na tezi koito imat. Ako izbiagvash da pitash vupros, znachi ili toi niama otgovor ili te e straha ot otgovora! Tui kato shte izbegnem vuprosi bez otgovor neka da ti otgvoria directno na tvoia vupros!
punkara написа:abe V35GTR, opitvah se da izbegna vuprosa, ama ti sam si go iskash:
ta kakvo shte izberesh:
tongue.gif
.. istinata e che kakvato i da e kola, bilo to Nissan Taratiaka TM ili nai hubavata toyyota(anomalia), vinagi shte izbera Blue!! smile.gif "Mojebi" tuk niama!

punkara написа:...a za sunya, ne sanuvam az agnetata, ami gi gotvya taka che cyal zivot gi pomnyat gostite, taka che vizte tam opravete si neshtata, smeneta taratikte (hondi, nissani, etc.,etc.) s toyoti, i kato se nagodite, samo svirkaite, agneto shte e ot men!
... ta tova trebva da e nekakva metafora no mislia che ni izgbi s neia... No neka da ti otgovoria po tozi nachin: Vuv momenta ot tvoita britchka po goliama ....ima, no sa redki. Samo psyhichno nestabilen chove bi zamenil moita Nissan-ka(ta dori i tarataikata) sus kakvato i da bilo Toy-ota. tongue.gif wink.gif karai si tara-toyot-kata i geldai da ne izbegvash vurposi sus sigutni otgovori!!! wink.gif wink.gif
Shift_Изображение
Supra vs Skyline
Japanese_fever написа: Обещавам да не се отклонявам от темата и да...

Аватар
punkara

Мнение от punkara » 31 Окт 2005 21:30

V35GTR написа:... ne znam zashto izbiagvash da pitash kakavito i da bilo vuprosi!!! Ima vuprosi bez otgovori... no neka da se concentrirame na tezi koito imat. Ako izbiagvash da pitash vupros, znachi ili toi niama otgovor ili te e straha ot otgovora! Tui kato shte izbegnem vuprosi bez otgovor neka da ti otgvoria directno na tvoia vupros!
punkara написа:abe V35GTR, opitvah se da izbegna vuprosa, ama ti sam si go iskash:
ta kakvo shte izberesh:
tongue.gif
.. istinata e che kakvato i da e kola, bilo to Nissan Taratiaka TM ili nai hubavata toyyota(anomalia), vinagi shte izbera Blue!! smile.gif "Mojebi" tuk niama!

punkara написа:...a za sunya, ne sanuvam az agnetata, ami gi gotvya taka che cyal zivot gi pomnyat gostite, taka che vizte tam opravete si neshtata, smeneta taratikte (hondi, nissani, etc.,etc.) s toyoti, i kato se nagodite, samo svirkaite, agneto shte e ot men!
... ta tova trebva da e nekakva metafora no mislia che ni izgbi s neia... No neka da ti otgovoria po tozi nachin: Vuv momenta ot tvoita britchka po goliama ....ima, no sa redki. Samo psyhichno nestabilen chove bi zamenil moita Nissan-ka(ta dori i tarataikata) sus kakvato i da bilo Toy-ota. tongue.gif wink.gif karai si tara-toyot-kata i geldai da ne izbegvash vurposi sus sigutni otgovori!!! wink.gif wink.gif
haha, svalki na moj grub! nema losho! :thumbsup:
za psihikata izobshto ne me interesuva, no taka i ne razbrah za koya ot vsichkite toyoti govorish? shtot te veche stanaha nyakolko! tongue.gif

Публикувай отговор