Преди два дни осъмнах с изпусната гума, изкривен калник и безуспешен опит да ми прекършат антената. Колата остана на същото място до вчера вечерта когато смених гумата. Дотук всичко добре, ама наистина се шокирах когато отворих задната врата и от едната старна долу на пода беше пълно с вода - локва около 3 пръста. Естествено първо проверих за забравен прозорец (щото ми се е случвало на няколко пъти). Огледах навсякъде - седалките, вратите - абсолютно сухи, в багажника само кората под която се намира резервната гума беше леко влажна - до толкова, сякаш се е просмукала от много влажен въздух.
Никъде, никакви следи да е текло. Обаче локвата си седи там. Почти напълно изключвам възможността да е влязла вода отдолу, защото, макар и на пукната гума, колата си беше на високо и на място където не може се събере, а се оттича. А другото - ако е влязла някак отдолу, то следва оттам да си изтече после...
Сега ще се наложи да изкарам всичко за да я подсуша както трябва, но не това е което ме притеснява, ами да открия откъде идва проблема. За да не се повтори в бъдеще.
На мен всичко това ми изглежда абсолютно нелогично, но явно си има причина.
И наистина ще се радвам да чуя вашите мнения и съвети.