Специални проекти и ъпгрейди - AE86. Фотогалерии за фенове, тунинговани модели, рали шампионати, формула
-
Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Мнение
от Bass_Man » 25 Авг 2008 20:33
Slayer написа:
Тука няма никви сметки, а резултати от дино стенд в БГ (в останалата част от континента ни резултатите са още по-лоши

).
Разбира се, и аз съм на мнение, че диното не може да извади по-точни резултати от твойте "ултимейт перформънс" калкулации.

Дал съм ти линк малко по-нагоре да видиш как се смята мощност

.
Bass_Man
-
Slayer
Мнение
от Slayer » 26 Авг 2008 11:29
Bass_Man написа:Slayer написа:
Тука няма никви сметки, а резултати от дино стенд в БГ (в останалата част от континента ни резултатите са още по-лоши

).
Разбира се, и аз съм на мнение, че диното не може да извади по-точни резултати от твойте "ултимейт перформънс" калкулации.

.
Метода за изчисление на мощност описан в статията е сравнително точен, въпреки че един приятел от Перник ми каза че дава около 10% отклонение. Вика ми - "Сложих сички лепенки, които имаше на Илиенци + 27 от дъвки TURBO и колата още не върви на копеле!!!!

"

GT-Four ST205
Slayer
-
diver
Мнение
от diver » 26 Авг 2008 21:20
Slayer написа:Bass_Man написа:Slayer написа:

).

.
Метода за изчисление на мощност описан в статията е сравнително точен, въпреки че един приятел от Перник ми каза че дава около 10% отклонение. Вика ми - "Сложих сички лепенки, които имаше на Илиенци + 27 от дъвки TURBO и колата още не върви на копеле!!!!

"

Баш на ПРОСПИЙД диното съм бил лично свидетел как дава по 100 коня разлика на една кола, без да се бара нищо по нея, та не го приемай за чиста монета. На ХЕАД в началото също показваше големи разлики. Идея нямам дали сега нещата са се нормализирали. Та не е панацея. Факт обаче, че за момента няма алтернатива!
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
diver
-
Bass_Man
Мнение
от Bass_Man » 27 Авг 2008 01:53
Slayer написа:

"

Еми той просто трябва да знае , че "на копеле" си е доста яко вървене и ще трябва и от другите неща да слага

.
Bass_Man
-
Slayer
Мнение
от Slayer » 27 Авг 2008 11:42
diver написа:
Дал съм ти линк Баш на ПРОСПИЙД диното съм бил лично свидетел как дава по 100 коня разлика на една кола, без да се бара нищо по нея, та не го приемай за чиста монета. На ХЕАД в началото също показваше големи разлики. Идея нямам дали сега нещата са се нормализирали. Та не е панацея. Факт обаче, че за момента няма алтернатива!
В момента вече няма проблеми с управлението на диното в HEED.
Като отвори врати и Overdrive би трябвало да има алтернатива.

GT-Four ST205
Slayer
-
doktorross
Мнение
от doktorross » 28 Авг 2008 17:47
Абе,колко струва дино-тест,и аз искам да замерят мощността,подозирам,че ще ми изкара най-малко 13 коня на колелата

Toyota corolla ke70 te72 liftback'79
doktorross
-
Bass_Man
Мнение
от Bass_Man » 29 Авг 2008 00:10
Не повече от 100лв. на час

.
Bass_Man
-
diver
Мнение
от diver » 29 Авг 2008 07:32
Bass_Man написа:Не повече от 100лв. на час

.
Последно беше 80 кинта на час 4 мерения...
diver
-
maisho
Мнение
от maisho » 04 Сеп 2008 01:07
От това което виждам май само "Slayer" има представа за какво говори. Всички други пишат колкото да не заспят. Ма вие виждали ли сте диностент някога през живота си освен на снимка? А това за 360-те коня си е напълно възможно без да се отваря двигатела. Както и да е. Ще го разберем след около месец дали ще стане или не.
...Toyota Celica...
maisho
-
Bass_Man
Мнение
от Bass_Man » 06 Сеп 2008 19:06
Mishence batence sumnqvam se che i ti si vijdal dynostenT chestno da ti kaja . Kato go vidish utre vij go hubavo kak se pishe i pak ela pri baluchencata da im obqsnqvash .
biggrin.gif laugh.gif biggrin.gif laugh.gif
Bass_Man
-
diver
Мнение
от diver » 06 Сеп 2008 19:14
maisho написа:От това което виждам май само "Slayer" има представа за какво говори. Всички други пишат колкото да не заспят. Ма вие виждали ли сте диностент някога през живота си освен на снимка? А това за 360-те коня си е напълно възможно без да се отваря двигатела. Както и да е. Ще го разберем след около месец дали ще стане или не.
Това 360 мнооо неестетично число някак си...защо направо не го закръглите на 400?! Едни 40 коня няма ви се опънат в повече....
diver
-
Uncle Dido
- Почетен Администратор
Мнение
от Uncle Dido » 06 Сеп 2008 19:26
Ама чакайте малко, бе колеги?! Как можете да се съмнявяте в думите на такъв профи?! 360 коня?!??! Ми тва не е нищо за ГОУФУ!?!? Яяяя, ако обичате - У лево?! Че той мотора не се отваря, толкова ли за 3 страници не разбрахте? Двигателя просто се маха и се слага нещо сток 360!
Ааааа, я марш обратно в училище!

Uncle Dido
-
diver
Мнение
от diver » 06 Сеп 2008 21:27
Fido Dido написа:Ама чакайте малко, бе колеги?! Как можете да се съмнявяте в думите на такъв профи?! 360 коня?!??! Ми тва не е нищо за ГОУФУ!?!? Яяяя, ако обичате - У лево?! Че той мотора не се отваря, толкова ли за 3 страници не разбрахте? Двигателя просто се маха и се слага нещо сток 360!
Ааааа, я марш обратно в училище!

Пак не си разбрал....тия коне се правят без ДИНО и БЕЗ ОТВАРЯНЕ. Представи си с диното кво ще стане.....алеле ако го отворят мотора хала....а инак право е момчето...само 1 от тука пишещите е виждал дино...нека сам да си признае кой е....
diver
-
Bass_Man
Мнение
от Bass_Man » 08 Сеп 2008 01:14
Аз съм сигурен , че никой не е виждал "stenT" ама щом казвате laugh.gif biggrin.gif laugh.gif biggrin.gif .
BTW това на хеда го чувам доста често как ражда

.
Bass_Man