Celica vs Golf 18T
Celica vs Golf 18T
Някои слочайно да е успявал да бие Golf 18T 150 коня със Celica 2.0 Gt-i 16V на драг. Или поне някой ако може да ми даде неква статистика за тези две коли, защото туко що се дърпах с един и ме победи ама с много малко и ми е чудно дали ще успея да го победя аз или нямам никакви шансове. Макар че според мен нямам кои знае какви по простата причина, че тои е и с около 300 килограма по-лек.
...Toyota Celica...
Re: Celica vs Golf 18T
300 килограма??maisho написа:Някои слочайно да е успявал да бие Golf 18T 150 коня със Celica 2.0 Gt-i 16V на драг. Или поне някой ако може да ми даде неква статистика за тези две коли, защото туко що се дърпах с един и ме победи ама с много малко и ми е чудно дали ще успея да го победя аз или нямам никакви шансове. Макар че според мен нямам кои знае какви по простата причина, че тои е и с около 300 килограма по-лек.

size doesn't matter - be smart laugh.gif
http://vbox7.com/play:521fabb1
http://vbox7.com/play:521fabb1
TOYOTA Corolla Е11 4EFE
"Когато прочетох за вредата от алкохола, се отказох от четенето."
-Henny Youngman
"Когато прочетох за вредата от алкохола, се отказох от четенето."
-Henny Youngman
И според мен има голямо значение шофиора. Аз не мога да кажа, че владея добре колата, но поне сам свикнал с нея. Трябва само да оттренирам старта, защото понякога ми се случва да превъртам гуми а това не е добре. И все пак си мисля, че ще го бия. А между другото аз не сам ли по-тежък?
...Toyota Celica...
Нямаш особен шанс според мен. Не за друго, ма въртящия момент на т-то е бая повече от твоя....maisho написа:Абе просто ме интересува дали някои знае дали може да го бия. За да знам да не се излагам втори пат.

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
na celicata vartq6tiq moment e okolo 186Nm,a na golfa e okolo 235Nm.toyotata teji 1230kg a golfa e 1235kg(davam danni za celica 5 gen.)po vsi4ko si li4i 4e golfa e po barz,no ne s mnogo. Lesno moje6 da go bie6 ako tvoite 6ofiorski umeniq sa po dobri ot negovite
Tai 4e po4vai da trenira6 starta,prevlklu4vaneto na skorostite i puskaneto na saedinitelq i pak go previkvai tva golf4e.. :thumbsu

Tai 4e po4vai da trenira6 starta,prevlklu4vaneto na skorostite i puskaneto na saedinitelq i pak go previkvai tva golf4e.. :thumbsu
Направи му един фал старт с доста шум.После трагни с по малко боксуване и не го гледай.През това време той ще е изнервен и ще е пуснал съединителя рязко,значи цяла 1ва и можеби 2ра ще боксува.
И това е един вариант
И това е един вариант

КЕФ ЦЕНА НЯМА
1.Тoyota Glanza V Turbo-290ps-RHD
2.Toyota Previa-156ps-LHD
3.Toyota Corolla AE86-165ps-LHD
4.Mazda RX7 FD-500ps-RHD
5.Subaru Justy 68ps-LHD
1.Тoyota Glanza V Turbo-290ps-RHD
2.Toyota Previa-156ps-LHD
3.Toyota Corolla AE86-165ps-LHD
4.Mazda RX7 FD-500ps-RHD
5.Subaru Justy 68ps-LHD
Не знам как стигна до тоз извод, но 40НМ при еднакво тегло изразено във време е над 0.5 секунда, та за да го бие, шофера на голфето требе да е редко смотан.sskk87 написа:na celicata vartq6tiq moment e okolo 186Nm,a na golfa e okolo 235Nm.toyotata teji 1230kg a golfa e 1235kg(davam danni za celica 5 gen.)po vsi4ko si li4i 4e golfa e po barz,no ne s mnogo. Lesno moje6 da go bie6 ako tvoite 6ofiorski umeniq sa po dobri ot negovite![]()
![]()

mi kolegata spomena 4e golfa go e bil s mnogo malko(za men tva ozna4ava polovin kola-naprimer).Ottuk si pravq izvoda 4e toz golf ili e zduhan ili oniq NE moje da go kara.osven tva vseki ot nas e bil svidetel kak po-barzite koli padat ot po slabite.znae6 kolko otnositelno e vsi4ko-start,gumi,saedinitel.skorosti,oboroti........ 

аха...то боя е относителен....а колко относително е некоя булка да е бременна ако знаеш....sskk87 написа:mi kolegata spomena 4e golfa go e bil s mnogo malko(za men tva ozna4ava polovin kola-naprimer).Ottuk si pravq izvoda 4e toz golf ili e zduhan ili oniq NE moje da go kara.osven tva vseki ot nas e bil svidetel kak po-barzite koli padat ot po slabite.znae6 kolko otnositelno e vsi4ko-start,gumi,saedinitel.skorosti,oboroti........