Дал съм ти линк малко по-нагоре да видиш как се смята мощностSlayer написа: Тука няма никви сметки, а резултати от дино стенд в БГ (в останалата част от континента ни резултатите са още по-лоши).
Разбира се, и аз съм на мнение, че диното не може да извади по-точни резултати от твойте "ултимейт перформънс" калкулации.
Celica vs Golf 18T
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Метода за изчисление на мощност описан в статията е сравнително точен, въпреки че един приятел от Перник ми каза че дава около 10% отклонение. Вика ми - "Сложих сички лепенки, които имаше на Илиенци + 27 от дъвки TURBO и колата още не върви на копеле!!!!Bass_Man написа:Дал съм ти линк малко по-нагоре да видиш как се смята мощностSlayer написа: Тука няма никви сметки, а резултати от дино стенд в БГ (в останалата част от континента ни резултатите са още по-лоши).
Разбира се, и аз съм на мнение, че диното не може да извади по-точни резултати от твойте "ултимейт перформънс" калкулации..
GT-Four ST205
Баш на ПРОСПИЙД диното съм бил лично свидетел как дава по 100 коня разлика на една кола, без да се бара нищо по нея, та не го приемай за чиста монета. На ХЕАД в началото също показваше големи разлики. Идея нямам дали сега нещата са се нормализирали. Та не е панацея. Факт обаче, че за момента няма алтернатива!Slayer написа:Метода за изчисление на мощност описан в статията е сравнително точен, въпреки че един приятел от Перник ми каза че дава около 10% отклонение. Вика ми - "Сложих сички лепенки, които имаше на Илиенци + 27 от дъвки TURBO и колата още не върви на копеле!!!!Bass_Man написа:Дал съм ти линк малко по-нагоре да видиш как се смята мощностSlayer написа: Тука няма никви сметки, а резултати от дино стенд в БГ (в останалата част от континента ни резултатите са още по-лоши).
Разбира се, и аз съм на мнение, че диното не може да извади по-точни резултати от твойте "ултимейт перформънс" калкулации..
"

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
Еми той просто трябва да знае , че "на копеле" си е доста яко вървене и ще трябва и от другите неща да слагаSlayer написа: Метода за изчисление на мощност описан в статията е сравнително точен, въпреки че един приятел от Перник ми каза че дава около 10% отклонение. Вика ми - "Сложих сички лепенки, които имаше на Илиенци + 27 от дъвки TURBO и колата още не върви на копеле!!!!"
В момента вече няма проблеми с управлението на диното в HEED.diver написа: Дал съм ти линк Баш на ПРОСПИЙД диното съм бил лично свидетел как дава по 100 коня разлика на една кола, без да се бара нищо по нея, та не го приемай за чиста монета. На ХЕАД в началото също показваше големи разлики. Идея нямам дали сега нещата са се нормализирали. Та не е панацея. Факт обаче, че за момента няма алтернатива!
Като отвори врати и Overdrive би трябвало да има алтернатива.
GT-Four ST205
- doktorross
От това което виждам май само "Slayer" има представа за какво говори. Всички други пишат колкото да не заспят. Ма вие виждали ли сте диностент някога през живота си освен на снимка? А това за 360-те коня си е напълно възможно без да се отваря двигатела. Както и да е. Ще го разберем след около месец дали ще стане или не.
...Toyota Celica...
Това 360 мнооо неестетично число някак си...защо направо не го закръглите на 400?! Едни 40 коня няма ви се опънат в повече....maisho написа:От това което виждам май само "Slayer" има представа за какво говори. Всички други пишат колкото да не заспят. Ма вие виждали ли сте диностент някога през живота си освен на снимка? А това за 360-те коня си е напълно възможно без да се отваря двигатела. Както и да е. Ще го разберем след около месец дали ще стане или не.

-
Uncle Dido
- Почетен Администратор
Ама чакайте малко, бе колеги?! Как можете да се съмнявяте в думите на такъв профи?! 360 коня?!??! Ми тва не е нищо за ГОУФУ!?!? Яяяя, ако обичате - У лево?! Че той мотора не се отваря, толкова ли за 3 страници не разбрахте? Двигателя просто се маха и се слага нещо сток 360!
Ааааа, я марш обратно в училище!
Пак не си разбрал....тия коне се правят без ДИНО и БЕЗ ОТВАРЯНЕ. Представи си с диното кво ще стане.....алеле ако го отворят мотора хала....а инак право е момчето...само 1 от тука пишещите е виждал дино...нека сам да си признае кой е....Fido Dido написа:Ама чакайте малко, бе колеги?! Как можете да се съмнявяте в думите на такъв профи?! 360 коня?!??! Ми тва не е нищо за ГОУФУ!?!? Яяяя, ако обичате - У лево?! Че той мотора не се отваря, толкова ли за 3 страници не разбрахте? Двигателя просто се маха и се слага нещо сток 360!