Басс-Ман, честит нов аватар!!!

поредния заблуден....плувай, плувай....misho09 написа:Колега дизела ти е с ангренажна верига, тъи че разходи за ролки ремъци и щуротии нямаш.Като разход за гориво градско при силен трафик в София НЕ повече от 8 ако я газиш, ако си я караш нормално ще ти е около 7.Извънградско ще ти е около 6-7 (при 130-140) тъи като скоростта си увлича изпреварвания ала бала.На bass_man му се ще да харчи 10 защото не му се ще да признае, че дизелите са доста икономичен и в същото време мощни и гъвкав а не като любимите му бензинчета (харчи и бръмчи много, а върви малко) но както и да е, това са подробности.(bass_man само не започваи пак с маховици съединители и т.н.)
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
Колега, няма да коментирам колко не си във връзка с главния мозък, че да сравняваш, 2.2 турбо с 1.8 атмосверка, но съм готов по твойта логика да вържа 2 баса. 1.3 бензин на газ като пари, харчи доста по-малко от 2.2 турбодизел и 1.8 турбо бензин върви доста повече от 2.2 турбодизел. Всякакви други условия оставям на теб!Vesko написа:Басс, авенсис2 2.2Д4Д определено върви мноооооого по-добре от съшият авенсис 1.8 бензин. Това от личен опит. Също така като върви така въобще не харчи по-малко от бензинката biggrin.gif
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
На бас не се хващам. И споменах за два конкретни двигателя за един и същи автомобил, които съм имамал и мога да сравня.diver написа:Колега, няма да коментирам колко не си във връзка с главния мозък, че да сравняваш, 2.2 турбо с 1.8 атмосверка, но съм готов по твойта логика да вържа 2 баса. 1.3 бензин на газ като пари, харчи доста по-малко от 2.2 турбодизел и 1.8 турбо бензин върви доста повече от 2.2 турбодизел. Всякакви други условия оставям на теб!Vesko написа:Басс, авенсис2 2.2Д4Д определено върви мноооооого по-добре от съшият авенсис 1.8 бензин. Това от личен опит. Също така като върви така въобще не харчи по-малко от бензинката biggrin.gif
П.П. При определенни условия съм готов да вържа бас и за 1.8 атмосверка бензин срещу 2.2 турбо дизел. За вървене без никакви условия връзвам 2зз демек 1.8 натуралка бензин срещу който и да е тойота дизел. Може да продължиш с глупостите по свое усмотрение.
Е да де Веско ама в света не са само тези два автомобилаVesko написа:Басс, авенсис2 2.2Д4Д определено върви мноооооого по-добре от съшият авенсис 1.8 бензин. Това от личен опит. Също така като върви така въобще не харчи по-малко от бензинката biggrin.gif
Потребители разглеждащи този форум: Bing [Bot], Google [Bot] и 6 госта