Да беше споделил с какво допълваш сетне и да приключим въпросаmartod написа:...винаги от "центрофугата" ми тече по ръкавите такава боза ...

Да беше споделил с какво допълваш сетне и да приключим въпросаmartod написа:...винаги от "центрофугата" ми тече по ръкавите такава боза ...
С високо оборотна грес за лагери, която също е светла на цвят, по рядка е от графитните и медните да речем, отделно по добре "залепва" за трипода с лагерчетата и центрофугата по трудно може да я вземе от там .. biggrin.gifScott написа:Да беше споделил с какво допълваш сетне и да приключим въпроса
Каталожния номер на греста за 4-runner е 90999-94037. Не ми прилича на боза.zi_zi_top написа:МехаННика и Дизеловата мощ със сигурност знаят, но трябва да почакаме докато ни осветлят по въпроса.
Нека колегите кажат дали е вярно това дето го пиша за каретата, ама повече ще се зарадвам ако напишат някое мнение по постовете ми за МАФ сензораzi_zi_top написа:МехаННика и Дизеловата мощ със сигурност знаят, но трябва да почакаме докато ни осветлят по въпроса.
Ако искаш да вземе акъл от такъв, който не знае дали и кога се ползва "сменявам" и "сменям"...zi_zi_top написа:Преди 3 години в един бояджийски сервиз от проклетия ми бяха продупчили маншона на дясното външно каре и се наложи да го сменявам.
1. Не намерих алтернативен маншон, а само оригинален - комплект 2 маншона (външен и вътрешен) + тубичка грес и скобите (цена около 360 лв.)
2. Маншоните се сменяват само след демонтаж на полуоската.
3. Греста си изглеждаше точно като калциева грес, но не си спомням какво пишеше като спецификация.
П.С. Ледерман, не взимай акъл от човек, който пише "зглобява"!
Минало несвършено време! У Вършец не ги ли учите тези времена???mirott написа:Ако искаш да вземе акъл от такъв, който не знае дали и кога се ползва "сменявам" и "сменям"...zi_zi_top написа:Преди 3 години в един бояджийски сервиз от проклетия ми бяха продупчили маншона на дясното външно каре и се наложи да го сменявам.
1. Не намерих алтернативен маншон, а само оригинален - комплект 2 маншона (външен и вътрешен) + тубичка грес и скобите (цена около 360 лв.)
2. Маншоните се сменяват само след демонтаж на полуоската.
3. Греста си изглеждаше точно като калциева грес, но не си спомням какво пишеше като спецификация.
П.С. Ледерман, не взимай акъл от човек, който пише "зглобява"!!
В една друга тема беше писал "Както пиша, така и оперирам!"...дано не се налага никому!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта