Да беше споделил с какво допълваш сетне и да приключим въпросаmartod написа:...винаги от "центрофугата" ми тече по ръкавите такава боза ...

Scott
Мнение от martod » 17 Фев 2014 15:20
С високо оборотна грес за лагери, която също е светла на цвят, по рядка е от графитните и медните да речем, отделно по добре "залепва" за трипода с лагерчетата и центрофугата по трудно може да я вземе от там .. biggrin.gifScott написа:Да беше споделил с какво допълваш сетне и да приключим въпроса
martod
Мнение от slowtraveler » 17 Фев 2014 18:52
slowtraveler
Мнение от saho » 17 Фев 2014 20:55
saho
Мнение от zi_zi_top » 17 Фев 2014 21:06
zi_zi_top
Мнение от Scott » 18 Фев 2014 01:36
Каталожния номер на греста за 4-runner е 90999-94037. Не ми прилича на боза.zi_zi_top написа:МехаННика и Дизеловата мощ със сигурност знаят, но трябва да почакаме докато ни осветлят по въпроса.
Scott
Мнение от saho » 18 Фев 2014 12:18
saho
Мнение от Toyo_driver » 18 Фев 2014 23:13
Нека колегите кажат дали е вярно това дето го пиша за каретата, ама повече ще се зарадвам ако напишат някое мнение по постовете ми за МАФ сензораzi_zi_top написа:МехаННика и Дизеловата мощ със сигурност знаят, но трябва да почакаме докато ни осветлят по въпроса.
Toyo_driver
Мнение от mirott » 05 Мар 2014 12:04
Ако искаш да вземе акъл от такъв, който не знае дали и кога се ползва "сменявам" и "сменям"...zi_zi_top написа:Преди 3 години в един бояджийски сервиз от проклетия ми бяха продупчили маншона на дясното външно каре и се наложи да го сменявам.
1. Не намерих алтернативен маншон, а само оригинален - комплект 2 маншона (външен и вътрешен) + тубичка грес и скобите (цена около 360 лв.)
2. Маншоните се сменяват само след демонтаж на полуоската.
3. Греста си изглеждаше точно като калциева грес, но не си спомням какво пишеше като спецификация.
П.С. Ледерман, не взимай акъл от човек, който пише "зглобява"!
mirott
Мнение от zi_zi_top » 05 Мар 2014 13:56
Минало несвършено време! У Вършец не ги ли учите тези времена???mirott написа:Ако искаш да вземе акъл от такъв, който не знае дали и кога се ползва "сменявам" и "сменям"...zi_zi_top написа:Преди 3 години в един бояджийски сервиз от проклетия ми бяха продупчили маншона на дясното външно каре и се наложи да го сменявам.
1. Не намерих алтернативен маншон, а само оригинален - комплект 2 маншона (външен и вътрешен) + тубичка грес и скобите (цена около 360 лв.)
2. Маншоните се сменяват само след демонтаж на полуоската.
3. Греста си изглеждаше точно като калциева грес, но не си спомням какво пишеше като спецификация.
П.С. Ледерман, не взимай акъл от човек, който пише "зглобява"!!
В една друга тема беше писал "Както пиша, така и оперирам!"...дано не се налага никому!
zi_zi_top
Мнение от mirott » 05 Мар 2014 14:04
mirott
saho
Мнение от mirott » 07 Мар 2014 15:52
mirott
Мнение от dreadx » 24 Сеп 2015 00:03
dreadx
Мнение от slowtraveler » 24 Сеп 2015 08:02
slowtraveler
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост