Разбити предни носачи на АвенсисD4D 2001g.

Аватар
ss_mitko

Мнение от ss_mitko » 22 Ное 2010 22:22

Petar написа:А имали вероятност и да от този тампон които съм заградил в кръг на картинката
Вдигни колата на крик,и провери дали има луфт по вертикалата или хоризонталата,ако имаш луфт по хоризонталата на гумата тогава може да е от този тампон.

Аватар
Petar

Мнение от Petar » 23 Ное 2010 14:22

Без ходене на сервез няма да стане .Днес ще отида да ведя какво ще кажат

Аватар
Petar

Мнение от Petar » 24 Ное 2010 11:37

Резултата след сервиза е следния .Колелата нямат никакви луфтове всички тампони и щанги са здрави . Единсвеното което ми казаха че е леко е тръгнал да замива единият външен кормилен накраиник но мога да карам още много с него е нее сигурен дали са здрави биалетките което означава че нее свършена докрай работата но поне означава че проблема го свеждам или кормилен накрайник което по немисе вярва или биалетки .
А колеги някой знаели как се проверяват биалетките дали са здрави ?

Аватар
Petar

Мнение от Petar » 08 Дек 2010 10:38

Колеги още продължавам дасе лутам с моя проблем ходих пак на сервиз смених и биалетка но почукването продължава . Интересното е че при дъжовно време спира да чука но пук при студено време започва много повече да почуква което ме кара даси мисля че това е от някои тампон понеже има в него гума която наи вероятно се влияе много от атносферните условия .
И още нещо да спомена като ходих в сервеза там ми проверяваха тампоните на ръка и казаха че нямало никакви луфтове а нетрябва ли дасе проверяват тези тампони с щанга ? unsure.gif

Аватар
Petar

Мнение от Petar » 10 Яну 2011 17:27

Колеги след дълго лутане смяна на 3 майстора най-после се откри проблема .Оказа се разбита дясна биалетка за мое и на майсторите учудване тъй като чукането се чуваше от лявата страна категорични бяха и майсторите а лявата биалетка се оказа напълно здрава.

mafiota

Мнение от mafiota » 10 Яну 2011 18:50

Petar написа:Колеги след дълго лутане смяна на 3 майстора най-после се откри проблема .Оказа се разбита дясна биалетка за мое и на майсторите учудване тъй като чукането се чуваше от лявата страна категорични бяха и майсторите а лявата биалетка се оказа напълно здрава.
незнам при вас дали има реактивна щанга, но предполагам че има unsure.gif , та втулките които държат реактивната щанга охлабват и от там също може яко да лопа

Аватар
Petar

Мнение от Petar » 10 Яну 2011 18:54

Има

Публикувай отговор