ПАЗАРДЖИК СРЕЩА/ Всяка ПОСЛЕДНА Неделя от месеца 12.00 часа
В този форум ще се обсъждат срещите - национални, регионални и квартални 

alex72bg
Мнение от alex72bg » 30 Мар 2009 17:16
От сега да кажа следващата дата 26 Април - съвпада с рали "Траянови Врата - 2009", етапите са в Неделя сутринта - така че сбирката ще протече обратно на тази - събиране сутринта на Турския паркинг или Тунела, след това в Пазарджик.
Карта за ориентиране:
Карта за ориентиране:
Toyota Turbo
alex72bg
- Georgimitrovich
Мнение от Georgimitrovich » 30 Мар 2009 22:24
За паркинга веднага след тумела в посока софия ли става вапрос?? А после от каде ще глдаме че нещо не се оиентирам по тая карта точно аде е тунела?
1992 Celica 2,0 GTI cabriolet
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
Georgimitrovich
Мнение от foxx » 30 Мар 2009 22:27
АА Жоре няма такива работи бре човек-прекасвачи екстри-от 3 селики трагнали от Пловдив-една 2.0л,една 1.6л-малко ужжж по варвяща от мойта .........само аз стигнах първи ,ама за сервиза.хиихих
пак и на ГАЗ малко няма прекасвач.
Вапреки всичко стискам палци утре от сервиза да диагностицират минимума на повредата който е -смяна на гарнитурата на главата с блока.
засега мислех че е нещо по клапаните-оказа се че са Ок.
Духа ми гарнитурата м/у 1 и 2 цилиндър-от което можело и да се чува този металичен звук от мотора които на 4500 оборота изчезва...
НО до утре сам затаил дъх и чакам присъдата по телефона.
Токоз за сега по темата.
пак и на ГАЗ малко няма прекасвач.
Вапреки всичко стискам палци утре от сервиза да диагностицират минимума на повредата който е -смяна на гарнитурата на главата с блока.
засега мислех че е нещо по клапаните-оказа се че са Ок.
Духа ми гарнитурата м/у 1 и 2 цилиндър-от което можело и да се чува този металичен звук от мотора които на 4500 оборота изчезва...
НО до утре сам затаил дъх и чакам присъдата по телефона.
Токоз за сега по темата.
celica s peika....ama si e moq
foxx
Мнение от alex72bg » 31 Мар 2009 00:47
Фокси стискам палци да си във форма скоро
Турския паркинг е преди самото изкачване преди тунела в посока София (веднага след моста) там където пише Долно Вършило.
Удобните места за гледане са на паркинга и над тунела - има една отбивка с бариера преди входа на тунела (срещу караулката) която се качва до трасето

Турския паркинг е преди самото изкачване преди тунела в посока София (веднага след моста) там където пише Долно Вършило.
Удобните места за гледане са на паркинга и над тунела - има една отбивка с бариера преди входа на тунела (срещу караулката) която се качва до трасето
Toyota Turbo
alex72bg
Мнение от bambo » 31 Мар 2009 01:30
foxx айде, дано само с гарнитурата да минеш, ама... премери там, блока, главата и ако има нещо кривинка - шлайфай, че да няма втора серия после... А, и прежали се за оригинална гарнитура, не е толко скъпа...
П.С. Ралито... ще го гледаме от където си харесаме... аз - зависи на кой пост ще съм

П.С. Ралито... ще го гледаме от където си харесаме... аз - зависи на кой пост ще съм
bambo
Мнение от foxx » 01 Апр 2009 21:20
Еха отворихме разгледахме нищо невиждано не видяхме което хората не са виждали...но нещата засега варвят на там-нова гарнитура при това различна от на тойотата,спрямо оригиналната за 4А Фе мотор.
смяна ангренаж с ролка,тампон преден на скоросите,смяна на стоиката на хидравликата,смяна на гарнитури на смукателни и изпускателни колектори,един семер на разпределителния вал,малко гумички на клапаните(16 броя),пускане на 0,30 стружка на главата и зачистване на блока от старата гарнитурка.
Главата утре трябва да е готова ,дано да няма някои пропаднал клапан или за шлифоване на леглата....че не ми се дават кинти за глупости....
но наи рано в събота може да завартим контактния клуч.
ето и малко снимки:
смяна ангренаж с ролка,тампон преден на скоросите,смяна на стоиката на хидравликата,смяна на гарнитури на смукателни и изпускателни колектори,един семер на разпределителния вал,малко гумички на клапаните(16 броя),пускане на 0,30 стружка на главата и зачистване на блока от старата гарнитурка.
Главата утре трябва да е готова ,дано да няма някои пропаднал клапан или за шлифоване на леглата....че не ми се дават кинти за глупости....
но наи рано в събота може да завартим контактния клуч.
ето и малко снимки:
- Прикачени файлове
-
- Изображение175.jpg (371.09 KiB) Преглеждано 2993 пъти
-
- Изображение174.jpg (324.5 KiB) Преглеждано 2993 пъти
-
- Изображение172.jpg (128.95 KiB) Преглеждано 2993 пъти
-
- Изображение173.jpg (281.56 KiB) Преглеждано 2993 пъти
celica s peika....ama si e moq
foxx
foxx
alex72bg
El Camino
Мнение от bambo » 22 Апр 2009 19:52
Ти ако си още тука не ми са скатавай, ми пали бялата линейка и да си на време на битакаEl Camino написа:Toя път е добре познат на доста хора от форума biggrin.gifbambo написа:
П.П.П. Пътят към Свети Константин е перфектен и интересен - все пак става въпрос за отсечка която се кара на рали Хеброс, така че слагайте хубавите гуми :-)

bambo
El Camino
alex72bg
Мнение от bambo » 23 Апр 2009 01:02
Щото в барчето доде сърбаме кафенце си мерим патките да са надъхаме, и после - който му стиска - газ към Св. Константин.El Camino написа:Самозаточих се успещно за съжаление.
Бе вие що ходите по квартални барчета, ми не ходите да карате до Доспат например?
А доспат... търси се спонсор да асфалтира пътя

bambo
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru