ЛС !

ок, ще ни спонсорират, и после с кви очи ше напишем някой пост против тях или някой от дилърите? а има доста случаи, когато не сме получили необходимото отношение. ще си мълчим ли?zi_zi_top написа:Какво мислите за идеята да се обърнем към Тойота Балканс с молба да спонсорират сайта и да предложат хостинг. Така или иначе караме Тойоти и им даваме доста пари, това би било едно малко добро дело към нас, а и реклама за тях.
Не вярвам да фалират!
Да ти го кажа в прав текст, че не разбра май biggrin.gifGeorgimitrovich написа:Това колко ще се съберата ще го разберем скоро. Утре ще ходя до банката да видя дали и какво е преведено. Колкото се съберат токова, а без хич по дбре ли е![]()
Половината да се съберат пак ще е страхотно постижение. В началото винаги е трудно но малко, по-малко нещата потръгват. След време ще се появят и рекламодатели за сайта и даи боже спонсори на клуба и мероприятията. До седмица мах. две ще пуснем и членските карти за отпечатване.
Поздрави
Ок, аз ще видя някой от другите колеги ако иска да дава - да ги даде на мен, за да не се наложи да чакаш няколко човека.Georgimitrovich написа:Разбрах те още първия пет
![]()
Разбирам че ходенето до банки и пр. е проблем за всеки защото е свързано с време и излишни пари за превода, но за сега никой не е изявил желание да събира парите за определен район. Сряда и четвъртък ще съм в София и ще се видя с Rudolf. На връщане мога да мина през Пазарджик да се видим и ако искате да ми ги дадете лично.
Не може да съм единствения ползващ онлайн банкиране? те пак взимат за превода...но по-малкоGeorgimitrovich написа:Разбрах те още първия пет
![]()
Разбирам че ходенето до банки и пр. е проблем за всеки защото е свързано с време и излишни пари за превода, но за сега никой не е изявил желание да събира парите за определен район. Сряда и четвъртък ще съм в София и ще се видя с Rudolf. На връщане мога да мина през Пазарджик да се видим и ако искате да ми ги дадете лично.
Аз събирам ,за регион СелУ чикаго (и околностите)Georgimitrovich написа:Разбрах те още първия пет
![]()
this was just my 5 centsLordDigital написа: Аз събирам ,за регион СелУ чикаго (и околностите)CMS идеяата я има все още не е отхвърлена ,но не съм и особен фен за момента.
Потребители разглеждащи този форум: djofra и 8 госта