Изграждането на Сайт на КЛУБА

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Публикувай отговор
jingo

Мнение от jingo » 28 Мар 2009 14:33

ако може да си пишат имената или никовете ==========
ЛС ! :thumbsup:

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 28 Мар 2009 15:41

zi_zi_top написа:Какво мислите за идеята да се обърнем към Тойота Балканс с молба да спонсорират сайта и да предложат хостинг. Така или иначе караме Тойоти и им даваме доста пари, това би било едно малко добро дело към нас, а и реклама за тях.
Не вярвам да фалират wink.gif !
ок, ще ни спонсорират, и после с кви очи ше напишем някой пост против тях или някой от дилърите? а има доста случаи, когато не сме получили необходимото отношение. ще си мълчим ли?
тях въобще не ги интересува кво се случва, мен тва най-много ме дразни. ако искаш да разбереш наистина дали са ти доволни клиентите, и евентуално да се опиташ да си оправиш кусурите, за да вървиш напред и нагоре, влизаш във форума и четеш. с някви смешни анкети по телефона /"Доволни ли сте от обслужването от 1 до 5?" wacko.gif/ не става.
та така, аз лично съм против обвързване с който и да било. ако искат, ше им направим един раздел за похвали и оплаквания, ама не и да дават пари и да диктуват правилата

bambo
Обратна връзка:

Мнение от bambo » 28 Мар 2009 17:35

аз... извинете че се намесвам, ама обмисляли ли сте варианта за CMS тип Joomla или подобно, + темплейт по желание на организаторите. Излиза доста евтино като изработка, лесно за поддръжка и лесно за "промяна на визията" когат му дойде времето.
Споделям личен опит от nissanbg.com - клуба на нисан, щото там тез процеси протекоха преди няколко години, та съм ги сърбал сичките попари... и продължавам де. Тук поне има регистриран клуб, а там и това няма и се налага всички договори за реклама и ко ли не още да си ги права на мое име кат физическо лице и да си усложнявам живота с декларации и нам си ко още. Отклоних се....

Та идеята ми беше че при вариант с CMS система (която сама по себе си е безплатна и се инстарлира с няколко цъкания и почуквания) разкрасена със подходящ темплейт се постигат доста добри резултати, да не говорим за възможността да се дадат права на няколко човека, които да се грижат за "побликуване" на материали на самия сайт без да са HTML / PHP гурута. И цената съответно за "нагласяване" на темплейта е доста далече от заветните 1000лв. които така и няма да се съберат :-)

успех, ще си поговорим ако се видим утре :thumbsup:

Аватар
Georgimitrovich

Мнение от Georgimitrovich » 30 Мар 2009 17:19

Това колко ще се съберата ще го разберем скоро. Утре ще ходя до банката да видя дали и какво е преведено. Колкото се съберат токова, а без хич по дбре ли е tongue.gif wink.gif Половината да се съберат пак ще е страхотно постижение. В началото винаги е трудно но малко, по-малко нещата потръгват. След време ще се появят и рекламодатели за сайта и даи боже спонсори на клуба и мероприятията. До седмица мах. две ще пуснем и членските карти за отпечатване.

Поздрави :thumbsup:
1992 Celica 2,0 GTI cabriolet
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300

Аватар
Georgimitrovich

Мнение от Georgimitrovich » 30 Мар 2009 17:33

Малко допълнително инфо:

Реклама

Сайт - Централен банер

Размер: 468 / 60 пиксела
Формат: jpg, gif, swf

Опция: Платена реклама: Пакет 1
Секции: Всички
Тарифа:
3 месеца - 250 лв.
6 месеца - 450 лв.
1 година - 800 лв.

това е за реклама на сайта на БМВ Клуб България, като банера е само на сайта.
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300

bambo
Обратна връзка:

Мнение от bambo » 30 Мар 2009 17:37

Georgimitrovich написа:Това колко ще се съберата ще го разберем скоро. Утре ще ходя до банката да видя дали и какво е преведено. Колкото се съберат токова, а без хич по дбре ли е tongue.gif wink.gif Половината да се съберат пак ще е страхотно постижение. В началото винаги е трудно но малко, по-малко нещата потръгват. След време ще се появят и рекламодатели за сайта и даи боже спонсори на клуба и мероприятията. До седмица мах. две ще пуснем и членските карти за отпечатване.

Поздрави :thumbsup:
Да ти го кажа в прав текст, че не разбра май biggrin.gif
Говорете там с човека дето ще ви изработва "динамичния" сайт, и вместо да праи програмистки геройства, да земе да хакне един CMS със съответните шарении и вмето да ви земе 1000лв, да земе 500 :thumbsup:

П.С. Ако беше дошъл на сбирката, щеше да има още принос за сайта... ама сега - чакай да додат в банката кат ги пуснем :thumbsup:

Аватар
Georgimitrovich

Мнение от Georgimitrovich » 30 Мар 2009 17:51

wink.gif Разбрах те още първия пет smile.gif

Разбирам че ходенето до банки и пр. е проблем за всеки защото е свързано с време и излишни пари за превода, но за сега никой не е изявил желание да събира парите за определен район. Сряда и четвъртък ще съм в София и ще се видя с Rudolf. На връщане мога да мина през Пазарджик да се видим и ако искате да ми ги дадете лично.
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300

bambo
Обратна връзка:

Мнение от bambo » 30 Мар 2009 18:08

Georgimitrovich написа:wink.gif Разбрах те още първия пет smile.gif

Разбирам че ходенето до банки и пр. е проблем за всеки защото е свързано с време и излишни пари за превода, но за сега никой не е изявил желание да събира парите за определен район. Сряда и четвъртък ще съм в София и ще се видя с Rudolf. На връщане мога да мина през Пазарджик да се видим и ако искате да ми ги дадете лично.
Ок, аз ще видя някой от другите колеги ако иска да дава - да ги даде на мен, за да не се наложи да чакаш няколко човека.

Аватар
Georgimitrovich

Мнение от Georgimitrovich » 30 Мар 2009 18:18

прати ми на лично някакви кординати за връзка. Мойте ги има из форума но ето пак:

тел.: 0898 456 822
Георги Митрович
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300

Аватар
kalin

Мнение от kalin » 31 Мар 2009 00:01

Не може да съм единствения ползващ онлайн банкиране? те пак взимат за превода...но по-малко :thumbsup:
http://www.youtube.com/watch?v=D1R-jKKp3NA
Corolla - 2C Изображение
Mazda 6 - MZR-CD (RF Turbo) Estate
Mazda 6 - MZR-CD (RF Turbo) Hatchback

Аватар
LordDigital
СупраДжия

Мнение от LordDigital » 31 Мар 2009 07:53

Аз събирам ,за регион СелУ чикаго (и околностите) :whistle: CMS идеяата я има все още не е отхвърлена ,но не съм и особен фен за момента.
Изображение

bambo
Обратна връзка:

Мнение от bambo » 31 Мар 2009 15:10

LordDigital написа: Аз събирам ,за регион СелУ чикаго (и околностите) :whistle: CMS идеяата я има все още не е отхвърлена ,но не съм и особен фен за момента.
this was just my 5 cents :thumbsup: дет са вика на руски...
Иначе, на нисана смятам си видел като я сложихме... не е имало проблеми, а и се получи добре смятам. Друг е въпроса че трябват 1-2 сериозни фенове, които да качват новини, обновяват галерии и т.н. но,, всяко нещо с времето си.

До Георги Митрович:
Недей гледай цените на рекламата в БМВ форума. Незнам как са статистиките за посещенията тук - Лорда може да каже ако е закачил некой google analytics или от сорта, ама БМВ форума е със 14000 дневни посещения и около 200 000 импресии на банерните позиции... Смятам че тойота форума е още доста далеч от това... по мойте скромни наблюдения и стъкмистика - тойота форума е някъде в рамките на 2000 дневни послещения, за импресии на евентуални банерни позиции мога само да гадая.
Но за интернет рекламата това са двата най-важни параметъра, така че щом сте се насочили на там - не е лошо да почне да се води такава статистика.
Утре като се видим ще ти кажа по-подробно за какво става въпрос. Имам опит в тез банер-манер глупости, не само в нисан форума, но и в една друга "ниша" дето нещата са много развити laugh.gif

Аватар
Georgimitrovich

Мнение от Georgimitrovich » 31 Мар 2009 16:58

Днес ходих до банката, в сметката има 112 лв. но неможаха да ми кажат точно колко и кой е привел и колко е имало от преди това. Нека които вече са привели пари да си признаят :thumbsup:
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300

Аватар
Georgimitrovich

Мнение от Georgimitrovich » 07 Апр 2009 02:15

Взех месечното извлечение от банката. Стигнали сме 132лв. след преспадането на таксата.
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300

Аватар
Me4oKyX
Получена  благодарност: 1 път
Обратна връзка:

Мнение от Me4oKyX » 07 Апр 2009 02:25

Ударихме джакпота laugh.gif Извинявам се на всички, които помогнаха, но просто се смея, за да не се разплача rolleyes.gif Все пак ИСКРЕНО благодарим на хората, които си направиха труда да помогнат bow.gif :cheers: :angel4:

Публикувай отговор