Изграждането на Сайт на КЛУБА
Мнение от ALTEZZA » 27 Мар 2009 21:24
иначе за сега 100 члена на клуба звучи доста оптимистично, но мисля че е реално да стане, стига повечко хора се включат в каузата. както каза Лорда, това не е нещо дет ще угрее него или мен, по скоро се прави тъй като форума достатъчно се е разрастнал и просто това е следващата стъпка. това е за хората дет живеят в БГ и имат желание да правят нещо повече от това да влезат във форума и да пишат, така ще се предотстави възможност и за допълнителни забавления. аз на миналогодишния събор не съм присъствал, но до колкото разбрах са се били събрали доста народ и са си искарали добре. дано има такива мероприятия и за в бъдеще...
ALTEZZA
Re: !
Мнение от diver » 27 Мар 2009 21:32
Опита показва, че намесят ли се кинти ставаdesSs написа:всъщност кой ще го прави тоя сайт? някой от вас, или ще се плаща на външен човек? щото имам приятел, който точно това работи, мога да говоря за нещо по-евтино...ако искате деdiver написа:Лично аз мога да помогна с енжина, но някой трябва да барне дизайна, щото там хич ме няма....

П.П. Нямам нищо против да съберем и кинти, ма срещу едни 1000лв много ме съмнява да стане нещо прилично...

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
diver
Мнение от Zero`Cool » 27 Мар 2009 22:21

http://www.el-inst.eu/ - електроуслуги
http://fenixbg.org/ - Доставка и посредничество при закупуване на стоки от Англия
Zero`Cool
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
Мнение от Me4oKyX » 28 Мар 2009 00:33

P.S. някой, някога на шега ми каза, да продам 2-3 ксенона и да дам тези пари за децата - ами на шега на майтап, в месеца, в който събираме парите, колкото се продадат, толкова пари отиват там.... Това също е мероприятие, което не трябва да пропускаме, дори да е с 5лв дарение. Няма малка помощ, колеги! Дано станем малко по-единни

Me4oKyX
- Georgimitrovich
Мнение от Georgimitrovich » 28 Мар 2009 01:31
Колега до сега само двама човека са платили членски внос и това са Fido_Dido и Zero`Cool. Та една проста сметка показва 2х24лв=48лв. Само съществуването на банковата сметка струва 7лв. на месец, за други разходи трябава ли да говорим. Пример да давам ли че събора миналата година ни излезе на мен и Ме4оКуХ над 4 000лв като от вход събрахме почти 700лв. от които 30% отиват за държавата, останалите пари и награди сещаш ли се от къде идват. О да забравих от тези 1000 члена който спомена. Моля да престанем да си правим сметки кой колко бил дал.kalin написа:ще се ползват само за изграждане на WEB сайт, хоста винаги е бил плащан от LORDDIGITAL, a на срещите из страната всеки си плаща за биратаiivanov написа:Ако паричките ще се ползват за хостинг на сайт и организация на срещи и т.н. са малко, иначе +1![]()
и не мисля, че са малко...1000 членове по 18 лв = 18000 лв
а предполагам, че членовете са повече!
Относно сайта колежката celica каза че може да се заеме със задачата. До колкото ми е извесно тя се занимава с тези работи. НО както всички се досещате сиренето е с пари.
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
Georgimitrovich
- Georgimitrovich
Мнение от Georgimitrovich » 28 Мар 2009 01:38
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
Georgimitrovich
- LordDigital
- СупраДжия
Мнение от LordDigital » 28 Мар 2009 03:38
Колега - благодаря за предложението ,но както написах и преди не само не очаквам некой да го прави тоз сайт без пари НО и предпочитам да си платим за да може да очакваме ,изискваме ,и примем само нещо което го одобрим тез които за момента имаме визията и идеяата какво ще е сайта.diver написа:Лично аз мога да помогна с енжина, но някой трябва да барне дизайна, щото там хич ме няма....
За другите - Celica–та се нае да направи сайта. Кренденциите са и ,че се занимава са със правене на сайтове (от А до я ,php) като професия - не мога да кажа ,че е некои ГУРУ ,но не ни и трябва гениялност за сравнително тривиален сайт. Освен това преди да е програмиска е дезайнерка и не на пследно място въпреки че ника и е Celica ми е показвала как жена може да направи добри времена на една писта със една Супра със поне 350магарета под капака и не по-малко от -1 преден камбер!

Както писах по-нагоре според проучванията на Georgimitrovich такъв сайт какъвто изкаме струва около 2000 лева ,цената на Celica-та е на половина т.с. 1000 - ако некои може да се гарантира за некои друг който да даде по-добра оферта сме отворени за дискусия.

LordDigital
Мнение от desSs » 28 Мар 2009 09:51
но не искам да ме разбирате погрешно. чак след като предложих, видях че първия пост е едитван и пише, че съфорумник ще се заема с това. не искам да подливам вода на колежката, просто исках да съм полезна

desSs
- didak
- Благодарил/а: 3 пъти
- Получена благодарност: 2 пъти
Мнение от didak » 28 Мар 2009 10:33

С други думи моята позиция е - пращам ви пари - вие действайте както смятате за най-добре! Дори нещо да не е по моя вкус, важното е идеята да се осъществи и да се развива.
didak
Мнение от kalin » 28 Мар 2009 10:38
Колега, сметката е отскоро, може да не са само двама!Georgimitrovich написа: Колега до сега само двама човека са платили членски внос и това са Fido_Dido и Zero`Cool. Та една проста сметка показва 2х24лв=48лв. Само съществуването на банковата сметка струва 7лв. на месец, за други разходи трябава ли да говорим. Пример да давам ли че събора миналата година ни излезе на мен и Ме4оКуХ над 4 000лв като от вход събрахме почти 700лв. от които 30% отиват за държавата, останалите пари и награди сещаш ли се от къде идват. О да забравих от тези 1000 члена който спомена. Моля да престанем да си правим сметкa кой колко бил дал.
А статистиката от събора няма как да я знам, но жалко че е такава.
И колко хора се включват в акции знаем от последното събиране на пари за децата от дома!
Надявам се да се съберат пари и да станат нещата както трябва.
Успех!
Corolla - 2C

Mazda 6 - MZR-CD (RF Turbo) Estate
Mazda 6 - MZR-CD (RF Turbo) Hatchback
kalin
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Мнение от Uncle Dido » 28 Мар 2009 11:19
Този, който дава членски внос - ще го прави винаги, а този, на който му е все тая, дори и левче да е - пак ще пасува. Знам за борбите на Жоро да намери спонсори, да говори с управители на бензиностанции и сервизи и пр. за отстъпки за хората с членски карти. Задавате ли си въпроса защо го прави.
В случая имаме идеен и енергичен човек насреща, който се нуждае от малко помощ - все пак момчето се опитва да създаде нещо.
Аз помагам с каквото мога.
И ще продължа да го правя.
Uncle Dido
Мнение от rudolf » 28 Мар 2009 13:36
+1didak написа:Тъй като неведнъж съм участвал в изграждането на сайт от страната на "инвеститора", смятам че най-полезния подход е да делегираме правата на хората, които така или иначе са си оцапали ръцете, а останалите да помагаме най-вече финансово. При дизайна на сайт дори сам човек не е сигурен в по-добеия вариант и ако се тръгне в посоката всеки да си дава мнението и да се сърди, ако не е по неговата - нищо няма да стане /ауриса ли е по-хубав или королата?/.
С други думи моята позиция е - пращам ви пари - вие действайте както смятате за най-добре! Дори нещо да не е по моя вкус, важното е идеята да се осъществи и да се развива.

rudolf
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Мнение от zi_zi_top » 28 Мар 2009 14:29
Не вярвам да фалират

Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
zi_zi_top
- LordDigital
- СупраДжия
Мнение от LordDigital » 28 Мар 2009 14:30
Аз мисля ,че нормалните демоктратични процеси изискват да има 2 или 3 template(s) и да предложим на форумно гласуване кой от тях да бъде избран за лице на клубаdidak написа:Тъй като неведнъж съм участвал в изграждането на сайт от страната на "инвеститора", смятам че най-полезния подход е да делегираме правата на хората, които така или иначе са си оцапали ръцете, а останалите да помагаме най-вече финансово. При дизайна на сайт дори сам човек не е сигурен в по-добеия вариант и ако се тръгне в посоката всеки да си дава мнението и да се сърди, ако не е по неговата - нищо няма да стане /ауриса ли е по-хубав или королата?/.

LordDigital
- LordDigital
- СупраДжия
Мнение от LordDigital » 28 Мар 2009 14:31
Ако имат желание и те могат да ни намерят тогава и само тогава когато сме готови за тях (имаме членове и сайт) от друга страна независимостТа ни не е за продан ,както писах по-горе...zi_zi_top написа:Какво мислите за идеята да се обърнем към Тойота Балканс с молба да спонсорират сайта и да предложат хостинг. Така или иначе караме Тойоти и им даваме доста пари, това би било едно малко добро дело към нас, а и реклама за тях.
Не вярвам да фалират!

LordDigital
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru