Благодаря на всички отзовали се предварително

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
ako gumite verno sa ti originalnite(koeto mnogo silno me samniava, prosto ne vijdam kak bi gi darjal tam 10 godini), po dobre gi izprati direktno kam bokluka. plus tova sashto mnogo me samniava che sa letni gumi. siguren li si che ne sa vsezonni(ili inache kazano na tiah pishe li niakade M+S)?Lubs написа:...И всичко това с оригиналните летни гуми...
Не ми се спори с човек, дет идея си няма за какво пише. Последно гледах една равка дет неможеше се качи на полянка със свежа тревица, щото тракшъна сработваше, ма щом викаш, че е проходима колкото крузера, така да бъде. Интересно що е на 1/3 от цената му само.....това със 70см пръхкав сняг мога ти го покажа и с лека кола.Lubs написа:Аз пък бих казал, че е доста добра машина. Тоя Рав от аватара на такива изпитания го подлагахме тази зима, че направо мен ме болеше като го гледах. Като се почне от излизане от кален и снежен изкоп, после изкачване на могили баш през зимата, заедно със ленд крузъри с офроуд гуми и се стигне до каране през 70 см неутъпкан сняг. И всичко това с оригиналните летни гуми. Така че, Равката хич не е зле!
Не е скачане колега. Спри с глупостите и няма проблеми biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Както по-горе съм написъл, хубава, здрава и далеч от джип. Паркетниче с една дума. Ако легнеш отдолу и видиш нея и после крузерче, патрол, г класа, може и да разбереш. И изобщо нямам предвид блокажи или разлика в клиренса. Колица кат колица 4х4. Няма цели мостове, самоносеща се рама, без бавни скорости и без блокаж, каква джипка е това?! За проходимост, една самурайка ще го разпори равчето.Lubs написа:Колега diver, не ми скачай ако обичаш !
За съжаление повечето джипки при страничен удар са предразположени към обръщане. С втората част на изречението, ако бях крусер, нямаше ти проговоря никога повече biggrin.gif biggrin.gifslowtraveler написа:От друга страна пък една позната се отъркаля с Равката, след сравнително слаб удар отстрани в задното колело - Равката е височка и не е толкова устойчива..
За мен Равката си е 'женския ленд крузър' biggrin.gif
diver написа:Не е скачане колега. Спри с глупостите и няма проблеми biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Както по-горе съм написъл, хубава, здрава и далеч от джип. Паркетниче с една дума. Ако легнеш отдолу и видиш нея и после крузерче, патрол, г класа, може и да разбереш. И изобщо нямам предвид блокажи или разлика в клиренса. Колица кат колица 4х4. Няма цели мостове, самоносеща се рама, без бавни скорости и без блокаж, каква джипка е това?! За проходимост, една самурайка ще го разпори равчето.Lubs написа:Колега diver, не ми скачай ако обичаш !
ALTEZZA написа:ako gumite verno sa ti originalnite(koeto mnogo silno me samniava, prosto ne vijdam kak bi gi darjal tam 10 godini), po dobre gi izprati direktno kam bokluka. plus tova sashto mnogo me samniava che sa letni gumi. siguren li si che ne sa vsezonni(ili inache kazano na tiah pishe li niakade M+S)?Lubs написа:...И всичко това с оригиналните летни гуми...
btw, az samo kat gledam edna ot snimkite ti, moga da ti kaja che sa vsezonni gumi
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта