....Honda/ToyotaJapanese_fever написа:I az imam podobni problemi, no ne mi se zanimava ne6to da im tursq izto4nika!
Karam Civic' 94.

Мнение от V35GTR » 16 Ное 2005 01:16
....Honda/ToyotaJapanese_fever написа:I az imam podobni problemi, no ne mi se zanimava ne6to da im tursq izto4nika!
Karam Civic' 94.
V35GTR
Мнение от punkara » 16 Ное 2005 01:52
na seka mandja... merodija!V35GTR написа:....Honda/ToyotaJapanese_fever написа:I az imam podobni problemi, no ne mi se zanimava ne6to da im tursq izto4nika!
Karam Civic' 94.![]()
punkara
Мнение от ugabuga » 16 Ное 2005 04:54
mislia che na niakoi toyoti ima sensor na spirachkata kato natsnesh da padat oborotite s okolo 300-500 da pesti benzin po zadrustvanie i t.n. punki go beshe pisal tva predi, ottam znamALTEZZA написа:vacuum hoses, znam che Lorda si beshe vzimal silikonovi
ima i drug moment pri padaneto oboroti te ti, kat natishnesh spirachkata, vsichki krushki ot zad svetkat, te sasto konsumirat elektirchestvo, chak che da ti padnat oborotite s 200rpm neviarvam, no vse pak e vazmojen faktor
ugabuga
Мнение от jamie » 16 Ное 2005 09:39
Абе да ти кажа същия ефект си го имам и на моята бракма Хондата.ugabuga написа:mislia che na niakoi toyoti ima sensor na spirachkata kato natsnesh da padat oborotite s okolo 300-500 da pesti benzin po zadrustvanie i t.n. punki go beshe pisal tva predi, ottam znamALTEZZA написа:vacuum hoses, znam che Lorda si beshe vzimal silikonovi
ima i drug moment pri padaneto oboroti te ti, kat natishnesh spirachkata, vsichki krushki ot zad svetkat, te sasto konsumirat elektirchestvo, chak che da ti padnat oborotite s 200rpm neviarvam, no vse pak e vazmojen faktor
jamie
ugabuga
punkara
Мнение от Japanese_fever » 17 Ное 2005 05:42
Mnogo dobre sa go napravili horata, ama ne za racing drivers kato nas! laugh.gifugabuga написа:scott tam e problema che na tupia civic i da natiskash butona ne go izkluchva! ako mojeshe da se izkluchva vaobshte niamashe da go pravia na vapros. ako na novite toyoti moje da se izkluchva bih go prejivial niakak si
Japanese_fever
Мнение от b_d » 17 Ное 2005 10:01
АЕ92 - тази, от която взех двигателя определено има пин на ЕКУто закачен с датчика на педала на спирачката. Предполагам и следващите модели го имат.ugabuga написа:mislia che na niakoi toyoti ima sensor na spirachkata kato natsnesh da padat oborotite s okolo 300-500 da pesti benzin po zadrustvanie i t.n. punki go beshe pisal tva predi, ottam znamALTEZZA написа:vacuum hoses, znam che Lorda si beshe vzimal silikonovi
b_d
Мнение от RogueT » 17 Ное 2005 12:17
RogueT
b_d
Мнение от stepa » 11 Мар 2006 00:37
stepa
Обратно към “Общи технически въпроси”
Потребители разглеждащи този форум: Ahrefs [Bot], Bing [Bot] и 1 гост