....Honda/ToyotaJapanese_fever написа:I az imam podobni problemi, no ne mi se zanimava ne6to da im tursq izto4nika!
Karam Civic' 94.

....Honda/ToyotaJapanese_fever написа:I az imam podobni problemi, no ne mi se zanimava ne6to da im tursq izto4nika!
Karam Civic' 94.
na seka mandja... merodija!V35GTR написа:....Honda/ToyotaJapanese_fever написа:I az imam podobni problemi, no ne mi se zanimava ne6to da im tursq izto4nika!
Karam Civic' 94.![]()
mislia che na niakoi toyoti ima sensor na spirachkata kato natsnesh da padat oborotite s okolo 300-500 da pesti benzin po zadrustvanie i t.n. punki go beshe pisal tva predi, ottam znamALTEZZA написа:vacuum hoses, znam che Lorda si beshe vzimal silikonovi
ima i drug moment pri padaneto oboroti te ti, kat natishnesh spirachkata, vsichki krushki ot zad svetkat, te sasto konsumirat elektirchestvo, chak che da ti padnat oborotite s 200rpm neviarvam, no vse pak e vazmojen faktor
Абе да ти кажа същия ефект си го имам и на моята бракма Хондата.ugabuga написа:mislia che na niakoi toyoti ima sensor na spirachkata kato natsnesh da padat oborotite s okolo 300-500 da pesti benzin po zadrustvanie i t.n. punki go beshe pisal tva predi, ottam znamALTEZZA написа:vacuum hoses, znam che Lorda si beshe vzimal silikonovi
ima i drug moment pri padaneto oboroti te ti, kat natishnesh spirachkata, vsichki krushki ot zad svetkat, te sasto konsumirat elektirchestvo, chak che da ti padnat oborotite s 200rpm neviarvam, no vse pak e vazmojen faktor
Mnogo dobre sa go napravili horata, ama ne za racing drivers kato nas! laugh.gifugabuga написа:scott tam e problema che na tupia civic i da natiskash butona ne go izkluchva! ako mojeshe da se izkluchva vaobshte niamashe da go pravia na vapros. ako na novite toyoti moje da se izkluchva bih go prejivial niakak si
АЕ92 - тази, от която взех двигателя определено има пин на ЕКУто закачен с датчика на педала на спирачката. Предполагам и следващите модели го имат.ugabuga написа:mislia che na niakoi toyoti ima sensor na spirachkata kato natsnesh da padat oborotite s okolo 300-500 da pesti benzin po zadrustvanie i t.n. punki go beshe pisal tva predi, ottam znamALTEZZA написа:vacuum hoses, znam che Lorda si beshe vzimal silikonovi
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта