аз по едно време заглеждах че премиерите са за без пари,,,но установих че ми трябва малка евопейка,,,и от англия ми излизаше почти двойна цената.Me4oKyX написа:Peugeot 607 2.2HDI 2003/4- ~7500лв регистрирано в БГ, Grand Cherokee 2.7CRDi 2004 - 10000лв пак регистрирано тук. На личен приятел са колите, цените са 100% реални....И двете коли са доооста високи изпълнения от към екстри и всичко, да не са дори най-високи, но не мога да кажа със сигурност, защото не им знам нивата точно biggrin.gif Цените са доооста примамливи, и определено има смисъл, но всеки си знае
кума ми живее от много години там с гражданство,,,,кара шкода фелиция за 1500 лири,,,,разказваше че когато излезе малка градска малотиражка с годишна застраховка под 1000-1200 лири,обикновено се продава на мастна почва за 2-3 дни, и купувачите са на опашка... изгоден автомобили под 1000 кубика на старо се купувал доста трудно.
тоест според мен не просто в англия са евтини колите,,а тези който са над 5 години с двигатели над 1800 и над определени коне...(тоест и от 4.5 метра дължина нагоре)