desSs е вече на ти с колите и технологиитеdesSs написа:нямам идея, утре ще разбера. и без това щях да ходя да ми направят реглаж, че откакто ми смениха носача нещо не е както трябваVesko написа:предпазителите не са ли консуматив?

desSs е вече на ти с колите и технологиитеdesSs написа:нямам идея, утре ще разбера. и без това щях да ходя да ми направят реглаж, че откакто ми смениха носача нещо не е както трябваVesko написа:предпазителите не са ли консуматив?
като стана ярето на една година ходих да ми сменят маслото. тогава ми казаха, че единия носач нещо не им харесвал, и след седмица ми го смениха. оттогава обаче ако волана ми е в изправено положение, колата върви налявоLEXUS написа:Кое ти смениха,кое ти смениха???
официален сервиз на тойота,,,,обяснение,,,,да не говорим че кривия носач е вседствие удар-но бай Лазар със своя поглед е установил че само носача е крив...според мен в българия няма официални сервизи на тойота,а както в една друга тема колега спомена--доверени на вносителя...desSs написа:Дидо, мисля че не е от гумите. сега ходих до Карком, реглаж не са ми правилипърво че нямали такъв стенд /или както се казва там/, и второ че нямало смисъл да се прави след смяна на носач, опита се уж да ми го обясни...
![]()
абе и аз тва му казах, но както писах по-горе, взе да ми обяснява че не било задължително, щото носача не бил като едно време, бил направен еди-как-си, новия се слагал на мястото на стария...и по-натам от обясненията нищо не вдянахslowtraveler написа:задължителен при демонтаж на окачване, което на всичко отгоре е било гаранционно....
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта