Европейска гаранция има ли?!
Европейска гаранция има ли?!
Може ли някой да каже как се пренася гарания на Тойота взета от Германия или Италия. Там гаранцията е 5 години! А в България защо е 3 г. 

ми вносителя не е инкейп,а и където няма оборот се работи на надценка..(така си мисля),,,ти сещаш ли се за нещо което тук е по евтино??? 800-850 грама бензин за цената на 1 литър или сирене от палмово масло или колбаси без месо или менте което купуваме за оригинално е по евтино от оригиналното или комуникацийте,,,или стоки дето са прескочили митницата??vessonik написа:Как да се сдобие човек с такава ако купува автомобил от Европа? В Испания, Холандия и др. цените на новите автомобили вече са под тези на българските "представители"... Пак търгуваме по български!Джамбазов написа:Европейската гаранция важи при валидна за европа сервизна книжка.
поне Интернет
Интернета ни е на 20 място в света по качество, и повярвай ми, наистина е така - гарантирам ти че е по-добре от Белгия (личен опит), а след това разочарование разпитах доста от колегите в Европа(и не само), качеството/цената интернета в България е една от водещите в Европа...
Така че за глава Комуникации* не съм много съгласен
Така че за глава Комуникации* не съм много съгласен

- Ael
- Получена благодарност: 4 пъти
- Обратна връзка:
Re: поне Интернет
Аха и не си съгласен за мобилните оператори колко са "евтини" пък да не говорим за бтк монополиста кви сметки се плащат за стационарен телефон. А това че навънка за 40-50 кинта имаш цифрова (кабелна няма), интернет ,телефон , мобилен и кво ли не още включени в един пакет общо не е хич евтино според мен да ... Да ама не. Тука само интернета за да ти прилича на нещо плащаш 40лв ,да не говорим за останалите неща.mirchevbg написа:Така че за глава Комуникации* не съм много съгласен

аз всъщност незнам тук на кое се вика цифрова телевизия,,,не разбирам много,но сателитен приемник с аналоговия изход към тв е бг стандарта за цифрова телевизия...Ael написа:Аха и не си съгласен за мобилните оператори колко са "евтини" пък да не говорим за бтк монополиста кви сметки се плащат за стационарен телефон. А това че навънка за 40-50 кинта имаш цифрова (кабелна няма), интернет ,телефон , мобилен и кво ли не още включени в един пакет общо не е хич евтино според мен да ... Да ама не. Тука само интернета за да ти прилича на нещо плащаш 40лв ,да не говорим за останалите неща.mirchevbg написа:Така че за глава Комуникации* не съм много съгласен
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Това е така само за големите градове и за peering-а . Ама външния е доста зле все още , а в провинцията на повечето места и ADSL не върви . Или ако върви е с великите 128кбит .mirchevbg написа:Интернета ни е на 20 място в света по качество........................
Иначе с Рудолфо говорихме за DVB-S . DVB-T има експериментално излъчване от старата кула и в скоро време трябва всичките да преминат на нея . Така , че няма да се забавиме много .
\Bass_Man написа:Цифрова телевизия е тази телевизия , която се излъчва и приема в цифров вид. А ти на място къде си я включваш е друг въпрос
.
Има и цифрови и аналогови сателитни приемници .
идеята ми е за бг услугатите/ стандартните сатлитни приемници на булсатком и итв партнер,,,които осигуряват цифрова телевизия до моя телевизор,,,на какъв вход ми осигоряват достапа- цифров или аналогов??--в всички форуми чета че предлагат само аналогови,,което значи ,че получават цифров сигнал и ми го конвертират в аналогов,преди да влезе в тв-то..
иначе аз в момента ловя /явно този експериментален сигнал и гледам цифрова телевизия с вътрешна антена-двойно телескобче,,...качеството е извънземно за телевизор с вътрешна антена и без прияка видимост към кулата,,,,,рядко има сривове,,
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Ами то принципно няма ососбенно голямо значение дали е на аналогов или на цифров изход телевизията при положение , че е дошла до теб .
Идеята на цифровото , като преносна среда е , че е по-устойчиво на шумове и по-добре се запазва оригиналното качество до крайната точка. А на място вече където имаш 2-3 метра кабели няма никакво значение дали е цифров сигнала или е аналогов .
Идеята на цифровото , като преносна среда е , че е по-устойчиво на шумове и по-добре се запазва оригиналното качество до крайната точка. А на място вече където имаш 2-3 метра кабели няма никакво значение дали е цифров сигнала или е аналогов .
аз не разбирам много,,,начи аз съм в грешка,,макар че като имам телевизор с цифров тунер,не виждам причина от това конвертиране.Bass_Man написа:Ами то принципно няма ососбенно голямо значение дали е на аналогов или на цифров изход телевизията при положение , че е дошла до теб .
рекламата трябва да бъде,цифрова телевизия до вашия дом,или качествен сигнал,,но не и цифрова телевизия,щом не може да си я вкл=ча в цифровия тунер.,,как и да е,,,бос съм.
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
При цифроовото ефирно излъчване (DVB-T) и при кабелната цифрова телевизия (DVB-C) освен качеството на картината има и уплътняване на сигнала. Докато при аналоговота излъчване на един телевизионен канал се прадава само една ТВ програма то при цифровото излъчване се предават няколко (бройката им зависи от качеството на програмите). В момента в София има експериментално излъчване по DVB-T стандарта, като на един канал се предават 6 ТВ програми + 2 радия. При преминаване изцяло на цифрово излъчване (което за EU трябва да е до 2012г) ще може да има много повече програми приемани без наличието на кабелна ТВ
Също има още много предимства като устойчивост на сигната към смъщения и отразени от зградите сиганили. Например вколата си имам цифров приемник и по време на движение картината си остава стабилна независимо от посоката на движениа. Спира най-често в тунелите.