Малко интересно инфо по темата:
Нашият японски дистрибутор нае едно инженерче: Йошиказу Тойода / biggrin.gif , без майтап това е истинското му име/ , който преди това е работил в R&D отдела на BRIDGESTONE. Използвах възможността да ми поразкаже за компанията и за бранша на автомобилните гуми и изобщо неща от "кухнята"
Според него въпреки, че BRIDGESTONE е най-голямата компания за производство на автомобилни гуми, най-добрата технология притежава MICHELIN. Имали са няколко случая в които не са могли да разберат какви смеси и как са произведени гумите на MICHELIN.
Само за разработката на гумите за Формула1 са работили около 500 инженери въпреки това MICHELIN са влезли и за много кратко време са направили по-добри губи за автомобилите от F1, който спорт е върхово натоварване за този компонент на автомобила. MICHELIN са разработвали гумите си на пистата с специално оборудвани за целта камиони, правили са сплави на място и са покривали гумите с тях след което ги изследвали...
Мои лични впечатления по темата:
DUNLOP Sport - най-добрата гума с която съм карал.. Просто фантастична..
MICHELIN Energy - тиха и сравнително икономична гума .. но компромисна за дъжд и средно ниво като сцепление
PIRELLI /не си спомням модела/ - много спортна гума, но шумна и определено с по-висок разход .. Не бих я препоръчал за среден клас автомобили
YOKOHAMA Geolander - вече имах възможност да изразя мнение за тези гуми в предишни теми .. Накратко голямо разочарование за обичащите по-бързото шофиране
TOYO /също не си спомням модела, но SUV модел/ - гума без особени забележки, но и без някакви специални достойнства..
Много суперлативи съм получавал и чета по тестовете АУТО Билд за CONTINENTAL, където в комплексните оценки техните гуми имат най-високи резултати . Много бих искал да тествам такива гуми скоро време... Убеден съм че немците са се справили както обичайно на супер високо равнище..

Be a beauty..Be a beast.. TL be!