Въпрос за Parrot CK3000 от ТМ AUTO

Аватар
Yuli
Получена  благодарност: 2 пъти

Въпрос за Parrot CK3000 от ТМ AUTO

Мнение от Yuli » 01 Фев 2009 14:45

Дерзае ме въпросът за bluetooth hands free и понеже не можах да намеря задоволителен отговор сам, реших да ви занимая и дано да ми помогнете в чуденката от къде да го купя. Има ли някой от вас такова купено и дори монтирано от дилъра, и дали обявената цена която е 87% по-висока без труд (разлика от 180лв. до 337лв.) включва два броя преходници от DIN към тойота стандарт и модул за връзка с волана (модула се продава отделно и работи с бутоните Vol+ и Vол- a не с тези от дясно които по принцип които моята кола няма). Без да убиждам някого ще се радвам ако ми отговорят хора които го имат, а не да се получи тема от безполезни разсъждения която в крайна сметка само да оплюе ценовата политика на дилърите (та нали и те деца хранят).
Изображение
Изображение

sandy

Re: Въпрос за Parrot CK3000 от ТМ AUTO

Мнение от sandy » 07 Фев 2009 09:31

не мисля че има смисъл да го купуваш от тм ауто,има толкова много производители за това че просто нема смисъл :)))

Аватар
Kiki
Автомобил: РАВ 4 ХА 30
Благодарил/а: 4 пъти
Получена  благодарност: 14 пъти

Re: Въпрос за Parrot CK3000 от ТМ AUTO

Мнение от Kiki » 07 Фев 2009 11:56

Yuli написа: да оплюе ценовата политика на дилърите (та нали и те деца хранят).
Те деца хранят, а ние не! :censored: :censored: :censored:

tribalistas

Мнение от tribalistas » 09 Фев 2009 10:34

За парот мога да ти кажа, монтиранот ТМ, като смених телефона с друга нокия спря да ми показва кой ме търси, бележника да виждам от блутута и откачам.От ТМ ми казаха, че било консуматив и не знаят за проблема, щяха да ми се обядят да ми кажат какъв е проблема, защото пробваха и с техен телефон и пак така.Аз за това му викам "ПАРОДИЯ" не "ПАРОТ"
FJ Cruiser limited edition

Аватар
jim_beam
Автомобил: Honda HR-V RU
Благодарил/а: 11 пъти
Получена  благодарност: 6 пъти
Обратна връзка:

Мнение от jim_beam » 09 Фев 2009 11:30

аз не мога да ти отговоря директно на въпроса,но ще ти кажа една друга възможност да ползваш бт,която днешно време вече не струва много.
за gps-навигациите иде реч,тези дето имат вградена bt-функция.ако по принцип искаш така или иначе да си вземеш,ще доплатиш малко за такава,която има.
аз си взех garmin 765 tfm и по този начин си реших 2 проблема,нещо като куршума и 2-та заека.не че кой знае колко ще му трябва на човек но .... :whistle:
Honda HR-V DTEC 2021
Made In Japan

Изображение

Аватар
mysho

Мнение от mysho » 17 Фев 2009 16:07

Моя Parrot е купен от ТМ Ауто заедно с колата и си го монтираха те. Проблеми има основно, че от време на време забива, иначе си бачка идеално с телефона. Обаче такъв модул за връзка с волана няма. Тия другите преходници не знам какви са, но на мен нищо не са ми давали допълнително. Дано съм ти от полза.
Иначе цените на дилъра наистина няма смисъл да ги коментираме, всички знаем каква е ситуацията там.

Аватар
Yuli
Получена  благодарност: 2 пъти

Мнение от Yuli » 17 Фев 2009 17:14

Благодаря за информацията. При положение, че няма модул за управление от волана в тази цена по-добрия вариант е да си го купя от друго място. Кабелите и монажът не са проблем. :thumbsup:
Изображение
Изображение

Публикувай отговор