Въпрос за Parrot CK3000 от ТМ AUTO
- Yuli
- Получена благодарност: 2 пъти
Въпрос за Parrot CK3000 от ТМ AUTO
Дерзае ме въпросът за bluetooth hands free и понеже не можах да намеря задоволителен отговор сам, реших да ви занимая и дано да ми помогнете в чуденката от къде да го купя. Има ли някой от вас такова купено и дори монтирано от дилъра, и дали обявената цена която е 87% по-висока без труд (разлика от 180лв. до 337лв.) включва два броя преходници от DIN към тойота стандарт и модул за връзка с волана (модула се продава отделно и работи с бутоните Vol+ и Vол- a не с тези от дясно които по принцип които моята кола няма). Без да убиждам някого ще се радвам ако ми отговорят хора които го имат, а не да се получи тема от безполезни разсъждения която в крайна сметка само да оплюе ценовата политика на дилърите (та нали и те деца хранят).
Re: Въпрос за Parrot CK3000 от ТМ AUTO
не мисля че има смисъл да го купуваш от тм ауто,има толкова много производители за това че просто нема смисъл
))

- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Re: Въпрос за Parrot CK3000 от ТМ AUTO
Те деца хранят, а ние не!Yuli написа: да оплюе ценовата политика на дилърите (та нали и те деца хранят).

-
За парот мога да ти кажа, монтиранот ТМ, като смених телефона с друга нокия спря да ми показва кой ме търси, бележника да виждам от блутута и откачам.От ТМ ми казаха, че било консуматив и не знаят за проблема, щяха да ми се обядят да ми кажат какъв е проблема, защото пробваха и с техен телефон и пак така.Аз за това му викам "ПАРОДИЯ" не "ПАРОТ"
FJ Cruiser limited edition
- jim_beam
- Автомобил: Honda HR-V RU
- Благодарил/а: 11 пъти
- Получена благодарност: 6 пъти
- Обратна връзка:
аз не мога да ти отговоря директно на въпроса,но ще ти кажа една друга възможност да ползваш бт,която днешно време вече не струва много.
за gps-навигациите иде реч,тези дето имат вградена bt-функция.ако по принцип искаш така или иначе да си вземеш,ще доплатиш малко за такава,която има.
аз си взех garmin 765 tfm и по този начин си реших 2 проблема,нещо като куршума и 2-та заека.не че кой знае колко ще му трябва на човек но ....
за gps-навигациите иде реч,тези дето имат вградена bt-функция.ако по принцип искаш така или иначе да си вземеш,ще доплатиш малко за такава,която има.
аз си взех garmin 765 tfm и по този начин си реших 2 проблема,нещо като куршума и 2-та заека.не че кой знае колко ще му трябва на човек но ....

Моя Parrot е купен от ТМ Ауто заедно с колата и си го монтираха те. Проблеми има основно, че от време на време забива, иначе си бачка идеално с телефона. Обаче такъв модул за връзка с волана няма. Тия другите преходници не знам какви са, но на мен нищо не са ми давали допълнително. Дано съм ти от полза.
Иначе цените на дилъра наистина няма смисъл да ги коментираме, всички знаем каква е ситуацията там.
Иначе цените на дилъра наистина няма смисъл да ги коментираме, всички знаем каква е ситуацията там.