мен още ме е яд, че не се оплаках от едно блонди в Алианц, скъса ми нервичките, ама нямах време да се занимавам. накарах я да сторнира сделката, дори не бях подписала още, оная - е не може. що? ми как защо, ще трябва да давам обяснения

От кого не могат да се пипат ???style написа:Не е точно така, защото колите, които са на договори и лизинги не могат за се пипат
Аз имам тойота айго много съм доволен от хората в Тойота Пловдив направиха ми отстъпка сичко както трябва да бъде .1.6 VVT-i написа:Kaкто вече казах, Ником са пичове. Аз съм в Пловдив, те са в Русе, но исках да си я купя чрез тях, въпреки, че разлика в цената на новите Тойоти няма никъде. Пламен от Русе дойде в големите снегове, за да ми предаде лично владението на автомобила, да ми даде напътствия за експлоатацията и т.н. и тъй като колата се беше напрашила докато я докарат от Пазарджик я закархме на автомивка, където я измиха за сметка на Ником! Горещо препоръчвам услугите им! Много коректни, вежливи и услужливи! Ако си купувам друга нова кола, пак бих я купил от тях!lostigros написа:Днес бях в офиса на "Ником" и си поръчах Корола.Представянето ми го направиха много добре.Обясниха ми всичко.Дадоха ми да карам 2 коли-бензинова и дизелова.Наистина съм доволен.Дадоха ми 6% отстъпка-максималната за бензиновите коли.След 2 седмици се надявам и да я подкарам.
Представя се договор за лизинг и съдия изпълнителя не може да прибере колата.Bass_Man написа:От кого не могат да се пипат ???style написа:Не е точно така, защото колите, които са на договори и лизинги не могат за се пипат
Да кажем , че лизингодателя тегли един кредит 5 000 000 да си строи шоурум . И е дал 100 коли на лизинг . В един момент обаче фалира и има задължение към банката 5 000 000 . А ти имаш договор да плащаш към банка или нещо друго за твоята кола . Само дето колата се води на лизингодателя .
А ся ми кажи съдия изпълнителя от къде ще си събере 5 000 000 лв. ???
А пък ти може да си търсиш после парите бог знае от кого .
Ходих да гледам и в Пловдивския шоурум... Не мога да ти опиша държането на "продавач-консултанта" - първо ми предлага да купя някой от тестовите им автомобили, които били в перфектно състояние, след което отиваме на "тест драйв", само дето вместо да седна да карам аз, сяда той... Потегля с мръсна газ, пилене на гуми, изпреварва със 170 на Карловско, почти "качвайки се на гърба" на една Q7-ица, псува като каруцар, рискува моя и на съпругата ми живот, за да се "прави на мъж" и то с чужда кола, на която "взема здравето", а преди това ми е предлагал да я купувам...Penko написа:Просто от чисто любопитство защо купи колата от Русе като в Пловдив както и сам каза има Showroom ?
Лек ден на всички!!
Може би ?style написа: Представя се договор за лизинг и съдия изпълнителя не може да прибере колата.
Все пак има доста коли, които не са на лизинг, а са собственост на фирмата, да речем купуваш си кола, след 2 години си купуваш нова и оставяш старата... старата отива при съдия изпълнителя, ако има дело![]()
Парите ще ги събере като продаде сградата, защото 100 % е ипотекирана с кредит 5 милиона, а може би и не е единствен ипотекиран имот
Стигат Стигат1.6 VVT-i написа:Ходих да гледам и в Пловдивския шоурум... Не мога да ти опиша държането на "продавач-консултанта" - първо ми предлага да купя някой от тестовите им автомобили, които били в перфектно състояние, след което отиваме на "тест драйв", само дето вместо да седна да карам аз, сяда той... Потегля с мръсна газ, пилене на гуми, изпреварва със 170 на Карловско, почти "качвайки се на гърба" на една Q7-ица, псува като каруцар, рискува моя и на съпругата ми живот, за да се "прави на мъж" и то с чужда кола, на която "взема здравето", а преди това ми е предлагал да я купувам...Penko написа:Просто от чисто любопитство защо купи колата от Русе като в Пловдив както и сам каза има Showroom ?
Лек ден на всички!!
За сметка на това, държанието на консултанта в Русе беше точно на другия полюс - човекът се държа на положение, с достойнство... Облечен прилично с хубав костюм, с маниери и език на джентълмен, а не на каруцар, а ключа ми го подаде още преди да излезем от шоурума... Все пак съм там, за да тествам колата, а не някой "незадоволен" и нереализиран Фитипалди да си играе на руска рулетка с живота ми!
Още причини трябват ли ти...?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта