смяна на съединител на корола версо 2002 1.6 vvti
смяна на съединител на корола версо 2002 1.6 vvti
королата е вече на 125000. В ТМ ми казаха, че съединителя вече е към края си и че при тях заедно със работата ще излезе към 1100 лв. някъде по-евтино да знае някой?
- martod
Re: смяна на съединител на корола версо 2002 1.6 vvti
А ти убеди ли се че ти е за смяна ?....Те едно време на Ладите караха по толкова съединителите.......Как точно прецениха , че ти е за смяна.....Нещо буксува ли, шум ли има, мирише на феродо, много горе отделя, или само защото е на тези километри, трябва да се смени ?.....mike написа:королата е вече на 125000. В ТМ ми казаха, че съединителя вече е към края си и че при тях заедно със работата ще излезе към 1100 лв. някъде по-евтино да знае някой?
СВЕТЪТ Е КРЪЧМА........ДА СЕДНЕМ НА ЕДНА МАСА....
- martod
Нищо им няма на километрите......Може и още толкова да те изкара......Щом не ти буксува и няма шумове, или проблем с включване на предавките, карай си споко...Май са се мъчили да те хванат за "канарче".......mike написа:няма никакъв шум, не мерише на феродо, не буксува, може би отделя височко. Но в ТМ казаха, че бил към края като гледали някакво "мехче" (ако не се лъжа тази дума употребиха при прегледа, за друго я бях закарал) и киломертрите.

Ами ще я покарам още 4-5 месеца да видя ще има ли някаква промяна и тогава ще вземем решение! Случва се понякога малко трудничко да влезе задна(синът ми твърди, че в сравнение с фиата на един негов приятел нашите предавки се включвали по-трудно). А трябва ли да се сменя маслото в скоростната кутия и кога?
-
Когато потеглям с повече газ и задържа на полу-съединител се чува виене. Когато потеглям по същия начин - задържам на полусъединител, но с малко газ няма проблеми. Предавките се включват лесно, няма никаква миризма на феродо или каквото и да е, става въпрос за Карина Е '94. Съединителя ли е проблема ?
Arbeit macht frei!!
Toyota Carina E 1.6 16V 115h.p.
Toyota Carina E 1.6 16V 115h.p.
- martod
Маслото се сменя на 60000 км. или на две години(което настъпи по рано).....Ако до сега не е сменяно, нормално е да ти включва по трудно......mike написа:Ами ще я покарам още 4-5 месеца да видя ще има ли някаква промяна и тогава ще вземем решение! Случва се понякога малко трудничко да влезе задна(синът ми твърди, че в сравнение с фиата на един негов приятел нашите предавки се включвали по-трудно). А трябва ли да се сменя маслото в скоростната кутия и кога?
-