na maika mi forda kapeshe technost niakade i kato namaleeshe i prisviatkashe, osobeno po zavoi ili spirane kato se lashka technostta.
Ot tova shte da e bilo.
Лампата на ръчната спирачка присветва!
+1klim4o написа:за каква кола става въпрос ? аз го имах тоя проблем на ярис , смених накладките и сичко заспа.
stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

- Рошко
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 3 пъти
- Обратна връзка:
Ами нормално - като сте сменили накладките, сте прибрали спирачните буталца, които от своя страна са изтласкали хидравличната течност обратно нагоре по системата, нивото й се е качило и лампата е спряла да свети.newmiro написа:+1klim4o написа:за каква кола става въпрос ? аз го имах тоя проблем на ярис , смених накладките и сичко заспа.
аз преди това долях спирачна течнот, но след това проверих накладките и се оказа че са заминали отдавна и то яко:)
stay up and keep shining!!