Лампата на ръчната спирачка присветва!
-
- Обратна връзка:
Лампата на ръчната спирачка присветва!
Колеги, от няколко дни, откакто стана студено, забелязах, че като запаля и ми свети лампата за ръчната, без да съм я ползвал. После докато карам, ту светва, ту изгасва сама когато си иска. Въпроса ми е, датчика, който следи дали е дръпната ръчната механичен ли е или електронен? Дали да разглобявам и да се пробвам да го оправя или да я карам някъде?
Corolla Е11 G6 Compact 1.3i 16V 4E-FE 98г
Lexus RX400h, 2008г
Lexus RX400h, 2008г
- martod
Re: Лампата на ръчната спирачка присветва!
Долей си спирачна течност в казанчето, и виж дали няма да се оправи.......DMDimitrov написа:Колеги, от няколко дни, откакто стана студено, забелязах, че като запаля и ми свети лампата за ръчната, без да съм я ползвал. После докато карам, ту светва, ту изгасва сама когато си иска. Въпроса ми е, датчика, който следи дали е дръпната ръчната механичен ли е или електронен? Дали да разглобявам и да се пробвам да го оправя или да я карам някъде?

СВЕТЪТ Е КРЪЧМА........ДА СЕДНЕМ НА ЕДНА МАСА....
-
- Обратна връзка:
Ок, ще пробвам колега. Макар, че течността ми е над минимума, но ще долея още.martod написа:Долей си спирачна течност в казанчето, и виж дали няма да се оправи.......DMDimitrov написа:Колеги, от няколко дни, откакто стана студено, забелязах, че като запаля и ми свети лампата за ръчната, без да съм я ползвал. После докато карам, ту светва, ту изгасва сама когато си иска. Въпроса ми е, датчика, който следи дали е дръпната ръчната механичен ли е или електронен? Дали да разглобявам и да се пробвам да го оправя или да я карам някъде?
Lexus RX400h, 2008г
Lexus RX400h, 2008г
Остави я на слънце да се размрази....DMDimitrov написа:Ок, ще пробвам колега. Макар, че течността ми е над минимума, но ще долея още.martod написа:Долей си спирачна течност в казанчето, и виж дали няма да се оправи.......DMDimitrov написа:Колеги, от няколко дни, откакто стана студено, забелязах, че като запаля и ми свети лампата за ръчната, без да съм я ползвал. После докато карам, ту светва, ту изгасва сама когато си иска. Въпроса ми е, датчика, който следи дали е дръпната ръчната механичен ли е или електронен? Дали да разглобявам и да се пробвам да го оправя или да я карам някъде?

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
-
- Обратна връзка:
Да се размрази кое? Течността ли? Или ръчната?diver написа: Остави я на слънце да се размрази....

Lexus RX400h, 2008г
Lexus RX400h, 2008г
допускам, че жилото е запецнало от студа. Инак нейде из полюса, може и течността да замръзне biggrin.gif biggrin.gifDMDimitrov написа:Да се размрази кое? Течността ли? Или ръчната?diver написа: Остави я на слънце да се размрази....а утре няма ли пак да замръзне от студа?

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
-
- Обратна връзка:
Аз ръчна не съм ползвал от лятото... не знам как може да запецнеdiver написа: допускам, че жилото е запецнало от студа. Инак нейде из полюса, може и течността да замръзне biggrin.gif biggrin.gif

Lexus RX400h, 2008г
Lexus RX400h, 2008г
-
-
- Обратна връзка:
- dil
- Получена благодарност: 2 пъти
- Обратна връзка:
Това си е сигурен признак за износването на накладките (при условие че няма други течове).sskk87 написа:аз имах сащия проблем и се оправи когато долях сприра4на те4ност.
Аз лично в такъв случай бих сменил накладките, ако имам възможност.
Toyota Corolla Verso 1.8 1ZZ-FE 2008
Toyota Corolla E11 Wagon 1.3 4E-FE 1997
Renault Clio 1.3 1995
Полезни съвети за Corolla E11
Toyota Corolla E11 Wagon 1.3 4E-FE 1997
Renault Clio 1.3 1995
Полезни съвети за Corolla E11
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
-
- Обратна връзка: