Вземане-даване(най-вече) с КАТ
бях първа кола, за десетината минути, през които ме държаха друг не са спирали. ако после са си го изкарали на някой друг, проблема не е мой. дадох си документите, изчаках да ми пишат акт, и след като ми беше повторено и потретено че освен глобата ще ми отнемат и книжката, им казах, че ще си понеса наказанието. пари нямаше да им дам в никакъв случай. и са за кво ми се караш че не разбрах? кога точно постъпих грешно, освен при натискането на газта малко в повечеspinus написа:Ако действително са засекли скоростта ти, някой друг е изгорял заради теб

ти ако си господин "нямам-нарушения-откакто-имам-книжка" а.к.а "карам-с-50-в-града,винаги-давам-мигачи-и-задължително-съм-с-колан"...ок, може и да ти приема критиката

Аз лично карам от 25г. Средно на ден правя поне 10 нарушения за които си давам сметка и вероятно още толкова несъзнателно. Въпроса е не толкоз да не нарушаваш, колкото да се внимава. а нарушавайки внимаваме повече biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifdesSs написа:бях първа кола, за десетината минути, през които ме държаха друг не са спирали. ако после са си го изкарали на някой друг, проблема не е мой. дадох си документите, изчаках да ми пишат акт, и след като ми беше повторено и потретено че освен глобата ще ми отнемат и книжката, им казах, че ще си понеса наказанието. пари нямаше да им дам в никакъв случай. и са за кво ми се караш че не разбрах? кога точно постъпих грешно, освен при натискането на газта малко в повечеspinus написа:Ако действително са засекли скоростта ти, някой друг е изгорял заради теб![]()
ти ако си господин "нямам-нарушения-откакто-имам-книжка" а.к.а "карам-с-50-в-града,винаги-давам-мигачи-и-задължително-съм-с-колан"...ок, може и да ти приема критиката

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
-
бе то ясно, че всички правим нарушения непрекъснато. но наистина проблема е там, че хората не внимават, и то не само шофьори, ами и пешеходци. повечето карат, все едно са сами на пътя. ония пък се оглеждат чак когато са слезли от тротоари, неква лудница е навън. ако не са ти очите на 6, горишdiver написа:Аз лично карам от 25г. Средно на ден правя поне 10 нарушения за които си давам сметка и вероятно още толкова несъзнателно. Въпроса е не толкоз да не нарушаваш, колкото да се внимава. а нарушавайки внимаваме повече biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Във Варна като спра на пешеходна пътека от тия червените за да пусна майка и баща с бебешка количка и всички почват да ми свирят, ебати културатаdesSs написа: че хората не внимават, и то не само шофьори, ами и пешеходци. повечето карат, все едно са сами на пътя. ония пък се оглеждат чак когато са слезли от тротоари, неква лудница е навън. ако не са ти очите на 6, гориш

Today. Tomorrow. Toyota.
Не, не съм безгрешен разбира се, пък и не познавам такъв безгрешен човек. Просто съм запознат от мои близки работещи в КАТ как стоят нещата. Пак от тях знам за легендите които се разпространяват от шофьорите. Обяснявали са ми, че записа в радара не може да се трие след определено време, логично е да се припише записаната скорост на някой друг. Добре е че не си дала пари, запознат съм с правото що годе и знам ,че има както активен, така и пасивен подкуп.desSs написа:бях първа кола, за десетината минути, през които ме държаха друг не са спирали. ако после са си го изкарали на някой друг, проблема не е мой. дадох си документите, изчаках да ми пишат акт, и след като ми беше повторено и потретено че освен глобата ще ми отнемат и книжката, им казах, че ще си понеса наказанието. пари нямаше да им дам в никакъв случай. и са за кво ми се караш че не разбрах? кога точно постъпих грешно, освен при натискането на газта малко в повечеspinus написа:Ако действително са засекли скоростта ти, някой друг е изгорял заради теб![]()
Toyta Corolla 2.0 D4D
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Кураж, колега, следващия път бъди по-смел!!!Fido Dido написа:Вчера видях поредния добре изглеждащ травестит на площад "Македония". Не ми стигна смелост да го попитам активен ли е, или пасивен.spinus написа:че има както активен, така и пасивен подкуп.
diver написа:Аз лично карам от 25г.Когато Лили беше млада...
Toyta Corolla 2.0 D4D
-
- Почетен Администратор
Току-виж... biggrin.gif Ама няма да се лъжем сега, 90% от прибиваващите там "моми" имат по-добра визия от доста чалгарки...spinus написа:Кураж, колега, следващия път бъди по-смел!!!
Баси, кво ми става...

Няма майтап. Един мъж, ако реши да се подържа - модерно е вече да му казваме метросексуален - изглежда по-добре от увисналите телеса на мома на 17 години...Ужас - докъде я докарахме!!!
Аз правя на ден между 5 до 10 нарушения. Мога с ръка на сърцето да ви кажа, че ушавите в Бг са доволно толерантни - всички си признаваме греховете, но ни е по-лесно да попържаме тях.
Пример:
http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=29542
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
Бате къде отидохте при фараоните веееееееееееееее ..................... biggrin.gif laugh.gif laugh.gifdiver написа:Това е от преди хан Аспарух и не го помня biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifFido Dido написа: Когато Лили беше млада....
Тя не знам що им гледа сеира на учените дето са се закопали на 100 метра под земята да си правят експерименти ами не вземе да им обясни как е създадена вселената ?!?!?!?!

dess написа: ......ти ако си господин "нямам-нарушения-откакто-имам-книжка" а.к.а "карам-с-50-в-града,винаги-давам-мигачи-и-задължително-съм-с-колан"......

Просто неотразима .................