Вземане-даване(най-вече) с КАТ

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Аватар
style

Мнение от style » 29 Дек 2008 20:57

Не е задължително.
Могат да трият показанията на радарите biggrin.gif
Today. Tomorrow. Toyota.

spinus

Мнение от spinus » 29 Дек 2008 21:14

Доколкото знам могат наистина, но до определено време, след това не могат.
Toyta Corolla 2.0 D4D

Аватар
TurboLame

Мнение от TurboLame » 29 Дек 2008 22:40

Не знам дали е до определено време, но гарантирам, че могат. На мен са ми трили. :)
Toyota Celica T23 1.8 VVTi 143 hp, 2001 г., 6-степенна механична скоростна кутия

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 29 Дек 2008 23:16

spinus написа:Ако действително са засекли скоростта ти, някой друг е изгорял заради теб mad.gif
бях първа кола, за десетината минути, през които ме държаха друг не са спирали. ако после са си го изкарали на някой друг, проблема не е мой. дадох си документите, изчаках да ми пишат акт, и след като ми беше повторено и потретено че освен глобата ще ми отнемат и книжката, им казах, че ще си понеса наказанието. пари нямаше да им дам в никакъв случай. и са за кво ми се караш че не разбрах? кога точно постъпих грешно, освен при натискането на газта малко в повече rolleyes.gif
ти ако си господин "нямам-нарушения-откакто-имам-книжка" а.к.а "карам-с-50-в-града,винаги-давам-мигачи-и-задължително-съм-с-колан"...ок, може и да ти приема критиката rolleyes.gif

diver

Мнение от diver » 30 Дек 2008 10:05

desSs написа:
spinus написа:Ако действително са засекли скоростта ти, някой друг е изгорял заради теб mad.gif
бях първа кола, за десетината минути, през които ме държаха друг не са спирали. ако после са си го изкарали на някой друг, проблема не е мой. дадох си документите, изчаках да ми пишат акт, и след като ми беше повторено и потретено че освен глобата ще ми отнемат и книжката, им казах, че ще си понеса наказанието. пари нямаше да им дам в никакъв случай. и са за кво ми се караш че не разбрах? кога точно постъпих грешно, освен при натискането на газта малко в повече rolleyes.gif
ти ако си господин "нямам-нарушения-откакто-имам-книжка" а.к.а "карам-с-50-в-града,винаги-давам-мигачи-и-задължително-съм-с-колан"...ок, може и да ти приема критиката rolleyes.gif
Аз лично карам от 25г. Средно на ден правя поне 10 нарушения за които си давам сметка и вероятно още толкова несъзнателно. Въпроса е не толкоз да не нарушаваш, колкото да се внимава. а нарушавайки внимаваме повече biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

sashoskiora

Мнение от sashoskiora » 30 Дек 2008 13:28

На Стефанов ден олекнах с 10лв. много нагли вече сами си искат нямах време да им предложа biggrin.gif

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 30 Дек 2008 16:25

diver написа:Аз лично карам от 25г. Средно на ден правя поне 10 нарушения за които си давам сметка и вероятно още толкова несъзнателно. Въпроса е не толкоз да не нарушаваш, колкото да се внимава. а нарушавайки внимаваме повече biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
бе то ясно, че всички правим нарушения непрекъснато. но наистина проблема е там, че хората не внимават, и то не само шофьори, ами и пешеходци. повечето карат, все едно са сами на пътя. ония пък се оглеждат чак когато са слезли от тротоари, неква лудница е навън. ако не са ти очите на 6, гориш rolleyes.gif

Аватар
style

Мнение от style » 30 Дек 2008 17:47

desSs написа: че хората не внимават, и то не само шофьори, ами и пешеходци. повечето карат, все едно са сами на пътя. ония пък се оглеждат чак когато са слезли от тротоари, неква лудница е навън. ако не са ти очите на 6, гориш rolleyes.gif
Във Варна като спра на пешеходна пътека от тия червените за да пусна майка и баща с бебешка количка и всички почват да ми свирят, ебати културата tongue.gif
Today. Tomorrow. Toyota.

spinus

Мнение от spinus » 30 Дек 2008 22:01

desSs написа:
Не, не съм безгрешен разбира се, пък и не познавам такъв безгрешен човек. Просто съм запознат от мои близки работещи в КАТ как стоят нещата. Пак от тях знам за легендите които се разпространяват от шофьорите. Обяснявали са ми, че записа в радара не може да се трие след определено време, логично е да се припише записаната скорост на някой друг. Добре е че не си дала пари, запознат съм с правото що годе и знам ,че има както активен, така и пасивен подкуп.
Toyta Corolla 2.0 D4D

Uncle Dido
Почетен Администратор
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Uncle Dido » 30 Дек 2008 22:14

spinus написа:че има както активен, така и пасивен подкуп.
Вчера видях поредния добре изглеждащ травестит на площад "Македония". Не ми стигна смелост да го попитам активен ли е, или пасивен.

diver написа:Аз лично карам от 25г.
Изображение

Когато Лили беше млада....Изображение

spinus

Мнение от spinus » 30 Дек 2008 22:18

Fido Dido написа:
spinus написа:че има както активен, така и пасивен подкуп.
Вчера видях поредния добре изглеждащ травестит на площад "Македония". Не ми стигна смелост да го попитам активен ли е, или пасивен.

diver написа:Аз лично карам от 25г.
ИзображениеИзображениеИзображениеКогато Лили беше млада...Изображение
Кураж, колега, следващия път бъди по-смел!!!
Toyta Corolla 2.0 D4D

Uncle Dido
Почетен Администратор

Мнение от Uncle Dido » 30 Дек 2008 22:30

spinus написа:Кураж, колега, следващия път бъди по-смел!!!
Току-виж... biggrin.gif Ама няма да се лъжем сега, 90% от прибиваващите там "моми" имат по-добра визия от доста чалгарки...

Баси, кво ми става... wacko.gif

Няма майтап. Един мъж, ако реши да се подържа - модерно е вече да му казваме метросексуален - изглежда по-добре от увисналите телеса на мома на 17 години...Ужас - докъде я докарахме!!!

Аз правя на ден между 5 до 10 нарушения. Мога с ръка на сърцето да ви кажа, че ушавите в Бг са доволно толерантни - всички си признаваме греховете, но ни е по-лесно да попържаме тях.

Пример:

http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=29542

diver

Мнение от diver » 30 Дек 2008 23:00

Fido Dido написа: Когато Лили беше млада....Изображение
Това е от преди хан Аспарух и не го помня biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

Аватар
Bass_Man
Благодарил/а: 2 пъти

Мнение от Bass_Man » 31 Дек 2008 08:01

diver написа:
Fido Dido написа: Когато Лили беше млада....Изображение
Това е от преди хан Аспарух и не го помня biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Бате къде отидохте при фараоните веееееееееееееее ..................... biggrin.gif laugh.gif laugh.gif
Тя не знам що им гледа сеира на учените дето са се закопали на 100 метра под земята да си правят експерименти ами не вземе да им обясни как е създадена вселената ?!?!?!?! rolleyes.gif
dess написа: ......ти ако си господин "нямам-нарушения-откакто-имам-книжка" а.к.а "карам-с-50-в-града,винаги-давам-мигачи-и-задължително-съм-с-колан"......
bow.gif bow.gif bow.gif
Просто неотразима .................

Публикувай отговор