Подкупвали ли сте полицай?
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Подкупвали ли сте полицай?
Анкета от поредицата на ДжапанииииииииЗ.
Анкетата е анонимна, освен ако не си напишете допълнително кой, какво, което не e задължително.
По възможност е хубаво да отговорите честно за да добием представа какви са процентите.
След известен брой отговорили си запазвам правото да обясня каква е целта на тази анкета, която пак казвам е анонимна.
Анкетата е анонимна, освен ако не си напишете допълнително кой, какво, което не e задължително.
По възможност е хубаво да отговорите честно за да добием представа какви са процентите.
След известен брой отговорили си запазвам правото да обясня каква е целта на тази анкета, която пак казвам е анонимна.
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
Последно ме спират на магистралата със 162 на радар. Подавам документите аз, оня вади едни кинти от вътре, връща ми ги и казва - така излиза, че сме ви спрели да ви вземем едни 20лв. Другия казва - г-не, трябва да имате наистина много важна работа, за да бързате така. Чак неудобно ми стана. За съжаление, тези полицаи са някакво изключение.

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Никога досега не съм давал или предлагал (стаж 21+ години)...
Но е факт, че не са ми и искали (ако не се смята подмятанията 'нали знаете какъв е закона при такова нарушение', на което отговарям, че съм съвсем запознат и с това неформалния разговор обикновено приключва).
Но е факт, че не са ми и искали (ако не се смята подмятанията 'нали знаете какъв е закона при такова нарушение', на което отговарям, че съм съвсем запознат и с това неформалния разговор обикновено приключва).
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Никога не съм давал пари на полицаи/катаджии..
Спирали са ме с 205 km/h на магистралата, спирали са ме на място където е забранено изпреварването и аз освен, че изпреварвам съм и с превишена скорост..
А и все още точки не са ми взимали. :)
Спирали са ме с 205 km/h на магистралата, спирали са ме на място където е забранено изпреварването и аз освен, че изпреварвам съм и с превишена скорост..
А и все още точки не са ми взимали. :)
Toyota Celica T23 1.8 VVTi 143 hp, 2001 г., 6-степенна механична скоростна кутия
Kiki написа:Късметлия!
Ами.. :}desSs написа:mnogo si 4aroven qvno
Разбираме се по мъжки.

Между другото, тия дни беше пълно с ченгета. Пак за малко да ме спрат с превишена скорост на магистралата, но вече съм гърмян заек.. като карам с повечко и гледам винаги да има някой пред мен. И този пред мен изгърмя.. Абе, добро бушонче беше.

Toyota Celica T23 1.8 VVTi 143 hp, 2001 г., 6-степенна механична скоростна кутия