Подкупвали ли сте полицай?
Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Подкупвали ли сте полицай?
Мнение от Japanese_fever » 24 Дек 2008 09:19
Анкета от поредицата на ДжапанииииииииЗ.
Анкетата е анонимна, освен ако не си напишете допълнително кой, какво, което не e задължително.
По възможност е хубаво да отговорите честно за да добием представа какви са процентите.
След известен брой отговорили си запазвам правото да обясня каква е целта на тази анкета, която пак казвам е анонимна.
Анкетата е анонимна, освен ако не си напишете допълнително кой, какво, което не e задължително.
По възможност е хубаво да отговорите честно за да добием представа какви са процентите.
След известен брой отговорили си запазвам правото да обясня каква е целта на тази анкета, която пак казвам е анонимна.
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
Japanese_fever
Мнение от diver » 24 Дек 2008 09:34
Последно ме спират на магистралата със 162 на радар. Подавам документите аз, оня вади едни кинти от вътре, връща ми ги и казва - така излиза, че сме ви спрели да ви вземем едни 20лв. Другия казва - г-не, трябва да имате наистина много важна работа, за да бързате така. Чак неудобно ми стана. За съжаление, тези полицаи са някакво изключение.

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
diver
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 341 пъти
- Получена благодарност: 371 пъти
Мнение от slowtraveler » 24 Дек 2008 11:02
Никога досега не съм давал или предлагал (стаж 21+ години)...
Но е факт, че не са ми и искали (ако не се смята подмятанията 'нали знаете какъв е закона при такова нарушение', на което отговарям, че съм съвсем запознат и с това неформалния разговор обикновено приключва).
Но е факт, че не са ми и искали (ако не се смята подмятанията 'нали знаете какъв е закона при такова нарушение', на което отговарям, че съм съвсем запознат и с това неформалния разговор обикновено приключва).
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
slowtraveler
desSs
style
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Мнение от Vesko » 24 Дек 2008 12:15
Това ми е чудно как става да не направиш хич нарушение. Знаците и маркировката в БГ са така поставени че и да искаш не можеш да ги спазиш съвсем biggrin.gifstyle написа:Неведнъж, но важното е, че с времето се промених и вече не правя нарушения laugh.gif
Дори не помня кога за последно им плащах
Vesko
Мнение от style » 24 Дек 2008 15:49
E, разбира се, че когато някоя маршрутка спре преди самия светофар искаш, не искаш ще пресечеш непрекъсната черта, няма начин иначе.
Иначе за знаците не разбрах какво имаш предвид
Говоря за скорости, изпреварвания, телефони и всички други нарушения biggrin.gif
Иначе за знаците не разбрах какво имаш предвид

Говоря за скорости, изпреварвания, телефони и всички други нарушения biggrin.gif
Today. Tomorrow. Toyota.
style
Vesko
style
Kiki
Рошко
Мнение от TurboLame » 25 Дек 2008 18:00
Никога не съм давал пари на полицаи/катаджии..
Спирали са ме с 205 km/h на магистралата, спирали са ме на място където е забранено изпреварването и аз освен, че изпреварвам съм и с превишена скорост..
А и все още точки не са ми взимали. :)
Спирали са ме с 205 km/h на магистралата, спирали са ме на място където е забранено изпреварването и аз освен, че изпреварвам съм и с превишена скорост..
А и все още точки не са ми взимали. :)
Toyota Celica T23 1.8 VVTi 143 hp, 2001 г., 6-степенна механична скоростна кутия
TurboLame
Kiki
Мнение от desSs » 26 Дек 2008 18:55
mnogo si 4aroven qvnoTurboLame написа:Никога не съм давал пари на полицаи/катаджии..
А и все още точки не са ми взимали.

desSs
Мнение от TurboLame » 28 Дек 2008 19:39
Kiki написа:Късметлия!
Ами.. :}desSs написа:mnogo si 4aroven qvno
Разбираме се по мъжки.

Между другото, тия дни беше пълно с ченгета. Пак за малко да ме спрат с превишена скорост на магистралата, но вече съм гърмян заек.. като карам с повечко и гледам винаги да има някой пред мен. И този пред мен изгърмя.. Абе, добро бушонче беше.

Toyota Celica T23 1.8 VVTi 143 hp, 2001 г., 6-степенна механична скоростна кутия
TurboLame
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru