Заеби да е едно и също да точиш атмосферка пред кола със сток турбо...shtryklio написа:Разликата между двата двигателя на Целиката е в това, че при по-малкия не се управлява изпускателния разпределителен вал. А това коя можеш повече да наточиш, стига да имаш парите и да ти стиска, е целиката(която и да е - лично мнение) ;)
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
Спокойно какво от това че си на 18 аз в4ера направих 20 така че няма значение но според мен селиката е по дроба от аудито а има и по добра външностuCnaHeTcA написа:Тя и в 13-14к сигурно ще се включи, но нарочно вдигнах летвата , понеже везните ми клонят леко към Селиката,а както казах , гледам че повечето Селики са горе-долу толковаТая седмица ще видя да пообиколя с дъртия автокъщите тук из Русе да видя за какво става на въпрос, но забравих да уточня , че първо трябва да взема книжката и след това да я купувам.. Спокойно , да , на 18 съм ... Седмицата , която идва трябва да ми е последния изпит пред ДАИ , така че остава да си пускам бързата поръчка и да я взимам книжката и тогава чак да се мятам на колата
Предполагам сега ще почнат негативните коментари относно възрастта ми и това, че даже още нямам книжка, но ... може ли да направи нещо човек...
Потребители разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 8 госта