V35GTR написа:............................

blue написа:V35GTR написа:............................![]()
![]()
![]()
Da ne bi da idva ot CHalga, a?!? laugh.gifALTEZZA написа:ako idva ot 4APOBHA, togava sto na stikera ne pishe '4'blue написа:
Еи! Мъже с мъже такива!
Нищо не разбирате!
CH идва от CHAROWNA
Mitak tuka vache moga da se suglusi sus tebPAKETA_1 написа:пак ли трябва аз да обяснявам:
"CH" или на български "Ч" значи:
"CHаровница CHини CHикагски CHародей с CHерen Skyline"![]()
![]()
![]()
сори ама само V35GTR (vasqo) се класира -
сега разбирам защо форумджиите от Бг те крият като арабин химическо оръжие...ние тука 6 месеца не разбрахме че си момиче, а пък то кво било...пуснаха няква твия снимка снимана от самолет и аре...![]()
laugh.gif biggrin.gif
![]()
RAKETA! ->PAKETA_1 написа:пак ли трябва аз да обяснявам:
"Чаровница чини Чикагски чародей с червена Тойота"![]()
![]()
![]()
сори ама само аз се класирам - Блу, трябваше ли така направо да го залепиш отзад на колата...можеше само да ми напишеш едно лично ...или да го намекнеш някакси.. laugh.gif laugh.gif laugh.gif
сега разбирам защо форумджиите от Бг те крият като арабин химическо оръжие...ние тука 6 месеца не разбрахме че си момиче, а пък то кво било...пуснаха няква твия снимка снимана от самолет и аре...![]()
laugh.gif biggrin.gif
![]()
V35GTR написа:Mitak tuka vache moga da se suglusi sus tebPAKETA_1 написа:пак ли трябва аз да обяснявам:
"CHаровница CHини CHикагски CHародей с CHерen Skyline"![]()
![]()
![]()
сори ама само V35GTR (vasqo) се класира -
laugh.gif biggrin.gif
![]()
biggrin.gif
Това беше малко "не съм оригинален, ама за сметка на това карам "muscle car" с японски тенекии ... неговата кола има много общо с Лайна(Скай)...blue написа:Хихихи:))) тва беше малко...
A Hondite dobre do6li li sa na svatbata?punkara написа:ha, tuka mi zamirisa na svatba!agneto ot mene!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
samo si predstavete kolonata ot toyoti s pandelki, i klaksona na max!i za gostite: NO nissans AND/OR OTHER "WANNA-BE-CARS" ALLOWED!
Потребители разглеждащи този форум: e 10, Google [Bot] и 4 госта