Carina или Avensis1?

Аватар
Bass_Man
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Bass_Man » 30 Ное 2008 04:44

Kiki написа: И понеже учениците надминават учителите си по всички параграфи, няна смисъл да питаме какво презставляват тези след 60-та.
Познай какво може да получиш на базата на олигофрен и го сложиш на степен ?
Само дето не са виновни чаветата , че ги правят бездарни идиоти ! Демек някой сега трябва да поеме последствията от годините простотия . Доста е ясно :whistle: .
Принципно в момента цялото човешко поколение е уродливо и върви със страшна сила към собствената си гибел ! И то не за друго , а от простория .
Но темата беше за друго !
Последно промяна от Bass_Man на 30 Ное 2008 13:09, променено общо 1 път.

sashoskiora

Мнение от sashoskiora » 30 Ное 2008 08:56

Bass_Man написа:
Kiki написа: И понеже учениците надминават учителите си по всички параграфи, няна смисъл да питаме какво презставляват тези след 60-та.
Познай какво може да получиш на базатат на олигофрен и го сложиш на степен ?
Само дето не са виновни чаветата , че ги правят бездарни идиоти ! Демек някой сега трябва да поеме последствията от годините простотия . Доста е ясно :whistle: .
Принципно в момента цялото човешко поколение е уродливо и върви със страшна сила към собствената си гибел ! И то не за друго , а от простория .

За съжаление е точно така sad.gif

Аватар
LEXUS
Благодарил/а: 12 пъти
Получена  благодарност: 12 пъти

Мнение от LEXUS » 30 Ное 2008 09:45

Bass_Man написа:
И не мисля , че БГ поколението изведнъж след 80-та година е изпростяло !
Доказано е , че за количествена промяна трябва да има качествени натрупвания ! Но качествените натрупвания може да са на знания , а може и да са на простотия ! Явно сега просто започва да избива натрупаната с векове простотия и злоба ! А не , че " младите" са изпростели . Защото за да се научат все пак трябва да гледат от някъде . А баш сега гледат от набори 40-та до 60-та дето са " златните набори " . А реално това са златните ОЛИГОФРЕНИ . Но както и да е .
По-точно казано е,че количествените изменения/натрупвания/ водят до качествени изменения.Съответно качеството се е изменило от знания към простотия , да кажем. За простотията и злобата,ако питаш мен, характерно е,че не може да бъде трупана,без да бъде забелязана или по-точно изявявана,камо ли пък да се трупа векове без никой да е разбрал за нея или да не я е усетил.

Който иска да научи,има училища и университети,където всеки ходи ,за да научи,но не всеки успява,въпреки че на всички се предава идентичен учебен материал,така че според мен само с гледане не става. Наборите от 40-та до 60-та не бих казал ,че са златни олигофрени,доста силни думи и не знам с каква обосновка,освен че голяма част от тях са с промити мозъци от комунистическото робство.
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN

Аватар
Kiki
Автомобил: РАВ 4 ХА 30
Благодарил/а: 4 пъти
Получена  благодарност: 14 пъти

Мнение от Kiki » 30 Ное 2008 10:58

Bass_Man написа: Само дето не са виновни чаветата , че ги правят бездарни идиоти ! Демек някой сега трябва да поеме последствията от годините простотия . Доста е ясно :whistle: .
Има много истина в това, но ми се струва, че все пак цялото човешко поколение!? no.gif

Аватар
Bass_Man

Мнение от Bass_Man » 30 Ное 2008 13:23

LEXUS написа:За простотията и злобата,ако питаш мен, характерно е,че не може да бъде трупана,без да бъде забелязана или по-точно изявявана,камо ли пък да се трупа векове без никой да е разбрал за нея или да не я е усетил.
Точно тука се заблуждаваш ! Абсолютно забележима и ясна е . Просто когато и ти си се усрал не ти смърди много от другите - образно казано ! Още от първия завет на Библията ( като книжка с приказки не като достоверен източник ) се говори за лъжи измами и убийства заради абсолютно инфантилни причини . След това идва класовата дискриминация , след това расовата и най-накрая свещенната простота ! Може би никой не е разбрал за 10 века ( а може и повече ) инквизиция ? Не знам колко видове робства ! Финалното погазване на всичко останало нормално от фашизма и комунизма .
А пък алчността получава своята най-голяма реализация в Капитализма . Изсичане на горите , замърсяване на моретата и замърсяване на въздуха ! Три неща , които със сигурност са витални . И то само за да се вози някой в S-класа или да ходи на работа с вертолет .
И получаваш едни много приятни и дружелюбни хорица , които освен всичко са и грамотни laugh.gif . Ако всичко това е останало незабелязано за теб ...................
Докато в един момент на mother earth не и писне и не тресне няколко цунамита , торнадота и земетресения и не регулира по естествен начин популацията на олигофрени в размери , които трудно могат да вредят повече .
Но както казах темата беше за друго .
Kiki написа: Има много истина в това, но ми се струва, че все пак цялото човешко поколение!? no.gif
Ами виж сега историята показва , че тук таме винаги има по някоя черна овца . Но със сигурност не говорим за повече от 2-3% от населението на земята . Като за БГ остават 5 човека biggrin.gif . И като гледам чалгата колко добре върви съм склонен да вярвам !

Аватар
LEXUS

Мнение от LEXUS » 01 Дек 2008 00:41

Bass_Man написа:
LEXUS написа:За простотията и злобата,ако питаш мен, характерно е,че не може да бъде трупана,без да бъде забелязана или по-точно изявявана,камо ли пък да се трупа векове без никой да е разбрал за нея или да не я е усетил.
Точно тука се заблуждаваш ! Абсолютно забележима и ясна е . Просто когато и ти си се усрал не ти смърди много от другите - образно казано ! Още от първия завет на Библията ( като книжка с приказки не като достоверен източник ) се говори за лъжи измами и убийства заради абсолютно инфантилни причини . След това идва класовата дискриминация , след това расовата и най-накрая свещенната простота ! Може би никой не е разбрал за 10 века ( а може и повече ) инквизиция ? Не знам колко видове робства ! Финалното погазване на всичко останало нормално от фашизма и комунизма .
А пък алчността получава своята най-голяма реализация в Капитализма . Изсичане на горите , замърсяване на моретата и замърсяване на въздуха ! Три неща , които със сигурност са витални . И то само за да се вози някой в S-класа или да ходи на работа с вертолет .
И получаваш едни много приятни и дружелюбни хорица , които освен всичко са и грамотни laugh.gif . Ако всичко това е останало незабелязано за теб ...................

!
Е,аз точно това съм написал ,де! Не си прочел правилно.В моя цитат ясно пише,че простотията и злобата НЕ може да бъде трупана с векове БЕЗ да бъде забелязана. Противоречиш си с предишното си мнение,но потвърждаваш моите думи. Ето какво беше написал:
Bass_Man написа:Явно сега просто започва да избива натрупаната с векове простотия и злоба !

Аватар
Bass_Man

Мнение от Bass_Man » 01 Дек 2008 00:45

Ами не си противореча ! Ами по скоро се изразяваш някак си странно. Защото това , което си написал го тълкувам абсолютно противоположно на моето мнение . Или иначе казано , че хората до вчера са си били умни и културни пичове , а изведнъж 80-та година нещо се развалят .
Защото ако е била ЗАБЕЛЯЗАНА нямаше сега да се чудят хората от къде е дошла !
Ако искаш да кажеш обратното ОК ! Ама нещо не можем да се разберем biggrin.gif !
Стига сме спамили в темата на човека .

Аватар
LEXUS

Мнение от LEXUS » 01 Дек 2008 02:14

ДА,КАЗАНО перифразирано: Простотията винаги е присъстваща и не е избила изведнъж. За едно и също говорим. biggrin.gif

Аватар
Kiki
Автомобил: РАВ 4 ХА 30
Благодарил/а: 4 пъти
Получена  благодарност: 14 пъти

Мнение от Kiki » 01 Дек 2008 08:34

LEXUS написа:ДА,КАЗАНО перифразирано: Простотията винаги е присъстваща и не е избила изведнъж. За едно и също говорим. biggrin.gif
Така и не разбрах!? Карината, или Авенсиса са по-прости.
Мале, къде отиде нещастната тема? :angry1:

diver

Мнение от diver » 01 Дек 2008 09:24

Kiki написа:
LEXUS написа:ДА,КАЗАНО перифразирано: Простотията винаги е присъстваща и не е избила изведнъж. За едно и също говорим. biggrin.gif
Така и не разбрах!? Карината, или Авенсиса са по-прости.
Мале, къде отиде нещастната тема? :angry1:
Между авенсис 1 и карина епсилон, деюре и дефакто разлика няма...
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

the_rider

Мнение от the_rider » 01 Дек 2008 16:46

.................И не мисля , че БГ поколението изведнъж след 80-та година е изпростяло............

Не е изведнъж, бавно и методично, но все по-успешно! А и не съм визирал точна година и не съм говорил за "изпростяване" а за "неграмотност" и то конкретно по български език. И това е резултат от скапването на цялото ни образование, но....темата все пак е за друго.

Публикувай отговор