LEXUS написа:За простотията и злобата,ако питаш мен, характерно е,че не може да бъде трупана,без да бъде забелязана или по-точно изявявана,камо ли пък да се трупа векове без никой да е разбрал за нея или да не я е усетил.
Точно тука се заблуждаваш ! Абсолютно забележима и ясна е . Просто когато и ти си се усрал не ти смърди много от другите - образно казано ! Още от първия завет на Библията ( като книжка с приказки не като достоверен източник ) се говори за лъжи измами и убийства заради абсолютно инфантилни причини . След това идва класовата дискриминация , след това расовата и най-накрая свещенната простота ! Може би никой не е разбрал за 10 века ( а може и повече ) инквизиция ? Не знам колко видове робства ! Финалното погазване на всичко останало нормално от фашизма и комунизма .
А пък алчността получава своята най-голяма реализация в Капитализма . Изсичане на горите , замърсяване на моретата и замърсяване на въздуха ! Три неща , които със сигурност са витални . И то само за да се вози някой в S-класа или да ходи на работа с вертолет .
И получаваш едни много приятни и дружелюбни хорица , които освен всичко са и грамотни laugh.gif . Ако всичко това е останало незабелязано за теб ...................
Докато в един момент на mother earth не и писне и не тресне няколко цунамита , торнадота и земетресения и не регулира по естествен начин популацията на олигофрени в размери , които трудно могат да вредят повече .
Но както казах темата беше за друго .
Kiki написа:
Има много истина в това, но ми се струва, че все пак цялото човешко поколение!?
Ами виж сега историята показва , че тук таме винаги има по някоя черна овца . Но със сигурност не говорим за повече от 2-3% от населението на земята . Като за БГ остават 5 човека biggrin.gif . И като гледам чалгата колко добре върви съм склонен да вярвам !