Toyota RAV4 2 D4D 2004

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Toyota Fan

Toyota RAV4 2 D4D 2004

Мнение от Toyota Fan » 28 Ное 2008 11:44

Здравейте фенове,

разлеждам оферти за RAV4 втора ръка и ми попадна изгодна (не е ясно колко:)) от 2004 г, дизел - 115 к.с.
Моля, който има такава тойота или има наблюдения да пише впечатления за колата - върви ли този автомобил с този двигател и за какви дефекти да гледам.
Предлагат ми я за 19 хил.лв. Струва ли си според вас?

Мерси

Аватар
juri_galev

Мнение от juri_galev » 29 Ное 2008 18:38

Много евтино я дават

Аватар
Kiki
Автомобил: РАВ 4 ХА 30
Благодарил/а: 4 пъти
Получена  благодарност: 14 пъти

Мнение от Kiki » 29 Ное 2008 19:37

juri_galev написа:Много евтино я дават
Имайки предвид, че и дизел!? Юрка, къде се изгуби, бе човек? Добре, че колегата написа това питане, да излезеш от нелеголност. bash.gif

Toyota Fan

Мнение от Toyota Fan » 29 Ное 2008 19:46

Колега, а можеш ли да дадеш мнение за повдението на колата с този двигател.Предимства, недостатъци...
Мерси

Аватар
juri_galev

Мнение от juri_galev » 29 Ное 2008 20:11

Лични наблюдения от дизела нямам дори не съм и карал чувал съм от хора че са малко тези коне но като цяло автомобила е здрав е зависи и от това как е потдържан.Но лично за мене са и малко парите явно има нещо :thumbsup:

diver

Мнение от diver » 29 Ное 2008 22:00

juri_galev написа:Лични наблюдения от дизела нямам дори не съм и карал чувал съм от хора че са малко тези коне но като цяло автомобила е здрав е зависи и от това как е потдържан.Но лично за мене са и малко парите явно има нещо :thumbsup:
Не са и малко. Тамън са си. С тая рецесия, скоро крузери ще почнат да раздават на такива кинти.
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

Аватар
juri_galev

Мнение от juri_galev » 30 Ное 2008 00:22

diver написа:
juri_galev написа:Лични наблюдения от дизела нямам дори не съм и карал чувал съм от хора че са малко тези коне но като цяло автомобила е здрав е зависи и от това как е потдържан.Но лично за мене са и малко парите явно има нещо :thumbsup:
Не са и малко. Тамън са си. С тая рецесия, скоро крузери ще почнат да раздават на такива кинти.
Aйде да дойде този момент biggrin.gif

Аватар
jim_beam
Автомобил: Honda HR-V RU
Благодарил/а: 11 пъти
Получена  благодарност: 6 пъти
Обратна връзка:

Мнение от jim_beam » 01 Дек 2008 10:08

единствения недостатък на тоя дизел е маховика,който издържал горе-долу до 100-120k км,след което смяната му е неизбежна.става въпрос за същия проблем както и при авенсис дизел със същия мотор.тресене и вибрации като от дефектен лагер на съединител са симптомите,потърси малко инфо във форума има доста случаи.тоя маховик се нарича на немски zweimasenschwungrad или съкратено ZMS (полезно за търсене из нета).цената на тая част е доста солена,най-евтиното,което съм виждал в e-bay идва на около 1000€,ако не е оригинално.работата при вас в бг не би трябвало да струва кой знае колко,но пък трябва да се намери свесен майстор.
иначе този модел рав се води железен,има много нисък разход въпреки че е full time 4х4. :thumbsup:
мисля за лоши пътища а и дори за повече е доста добър избор.съответно не трябва да се очаква голям комфорт,но тук с мнения може да помогнат собственици от форума.
Honda HR-V DTEC 2021
Made In Japan

Изображение

Публикувай отговор