Здравейте фенове,
разлеждам оферти за RAV4 втора ръка и ми попадна изгодна (не е ясно колко:)) от 2004 г, дизел - 115 к.с.
Моля, който има такава тойота или има наблюдения да пише впечатления за колата - върви ли този автомобил с този двигател и за какви дефекти да гледам.
Предлагат ми я за 19 хил.лв. Струва ли си според вас?
Мерси
Toyota RAV4 2 D4D 2004
-
- juri_galev
-
- juri_galev
Не са и малко. Тамън са си. С тая рецесия, скоро крузери ще почнат да раздават на такива кинти.juri_galev написа:Лични наблюдения от дизела нямам дори не съм и карал чувал съм от хора че са малко тези коне но като цяло автомобила е здрав е зависи и от това как е потдържан.Но лично за мене са и малко парите явно има нещо

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
- juri_galev
Aйде да дойде този момент biggrin.gifdiver написа:Не са и малко. Тамън са си. С тая рецесия, скоро крузери ще почнат да раздават на такива кинти.juri_galev написа:Лични наблюдения от дизела нямам дори не съм и карал чувал съм от хора че са малко тези коне но като цяло автомобила е здрав е зависи и от това как е потдържан.Но лично за мене са и малко парите явно има нещо
- jim_beam
- Автомобил: Honda HR-V RU
- Благодарил/а: 11 пъти
- Получена благодарност: 6 пъти
- Обратна връзка:
единствения недостатък на тоя дизел е маховика,който издържал горе-долу до 100-120k км,след което смяната му е неизбежна.става въпрос за същия проблем както и при авенсис дизел със същия мотор.тресене и вибрации като от дефектен лагер на съединител са симптомите,потърси малко инфо във форума има доста случаи.тоя маховик се нарича на немски zweimasenschwungrad или съкратено ZMS (полезно за търсене из нета).цената на тая част е доста солена,най-евтиното,което съм виждал в e-bay идва на около 1000€,ако не е оригинално.работата при вас в бг не би трябвало да струва кой знае колко,но пък трябва да се намери свесен майстор.
иначе този модел рав се води железен,има много нисък разход въпреки че е full time 4х4.
мисля за лоши пътища а и дори за повече е доста добър избор.съответно не трябва да се очаква голям комфорт,но тук с мнения може да помогнат собственици от форума.
иначе този модел рав се води железен,има много нисък разход въпреки че е full time 4х4.

мисля за лоши пътища а и дори за повече е доста добър избор.съответно не трябва да се очаква голям комфорт,но тук с мнения може да помогнат собственици от форума.