Чип туниг на Е11. Да или Не?
mfiliov
dil
kia
Troshko
Troshko
Мнение от kia » 24 Ное 2008 13:47
...даже и за хе4бек-а ли няма да се усетиbelchilov написа:За атмосверен мотор с такава кубатура няма да усетиш нищо !!!!
И според мен да си сигурен че не са те преметнали (защото съм сигурен че ще е така) Отиваш на дино тест преди чипа (замерваш колта) слагаш чипа и пак на Диното да видиш резултата !!!

kia
Мнение от Troshko » 24 Ное 2008 13:53
Май не ме разбра !!!!Въпроса е действително ли ще ти дигнат 10коня или ще си милиш че са ги вдигнали пък те не са .......kia написа:...даже и за хе4бек-а ли няма да се усетиbelchilov написа:За атмосверен мотор с такава кубатура няма да усетиш нищо !!!!
И според мен да си сигурен че не са те преметнали (защото съм сигурен че ще е така) Отиваш на дино тест преди чипа (замерваш колта) слагаш чипа и пак на Диното да видиш резултата !!!....10 коня не са малко за туй купе а
Хората дават по 2/3 к за 10 /15 коня ИСТИНСКИ !!!!Ако ставаше толкова лесно (особено на атмосферна кола ) всички щяхме да карем коли по 350++ коня laugh.gif laugh.gif
Troshko
Мнение от diver » 24 Ное 2008 20:31
Може да дигнеш и повече. Комплект с валове, гърнета и филтър, ама цената вЕрвай ми нема да е 500лв а ефекта е смешен. Казвам го от личен опит. Чипосването има ефект на турбоколи. На атмосверка ефекта е труднозабележим...С един олекотен маховик примерно ще усетиш повече отколкото с наливането на повече гориво и оптимизиране на сместа...kia написа:...даже и за хе4бек-а ли няма да се усетиbelchilov написа:За атмосверен мотор с такава кубатура няма да усетиш нищо !!!!
И според мен да си сигурен че не са те преметнали (защото съм сигурен че ще е така) Отиваш на дино тест преди чипа (замерваш колта) слагаш чипа и пак на Диното да видиш резултата !!!....10 коня не са малко за туй купе а

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
diver
Мнение от Troshko » 24 Ное 2008 20:41
Картинката да е пълна да си вземе ковани биели ,и високо компресиони бутала ,нови лагери ,метална ниска гарнитура ,и ПРУЖИНИ НА клапаните (че с тези агресивни валове от Дивера,ще дадът фира laugh.gif laugh.gif laugh.gif )diver написа:Може да дигнеш и повече. Комплект с валове, гърнета и филтър, ама цената вЕрвай ми нема да е 500лв а ефекта е смешен. Казвам го от личен опит. Чипосването има ефект на турбоколи. На атмосверка ефекта е труднозабележим...С един олекотен маховик примерно ще усетиш повече отколкото с наливането на повече гориво и оптимизиране на сместа...kia написа:...даже и за хе4бек-а ли няма да се усетиbelchilov написа:За атмосверен мотор с такава кубатура няма да усетиш нищо !!!!
и сме качили вече 20/30 коня !!!
Troshko
Мнение от diver » 24 Ное 2008 20:45
Аз с валове и ремус генерация, 30 коня не можах да изкарам. За сметка на тва кинтите бяха дъбъл на турноконверсията в последствие.belchilov написа:Картинката да е пълна да си вземе ковани биели ,и високо компресиони бутала ,нови лагери ,метална ниска гарнитура ,и ПРУЖИНИ НА клапаните (че с тези агресивни валове от Дивера,ще дадът фира laugh.gif laugh.gif laugh.gif )diver написа:Може да дигнеш и повече. Комплект с валове, гърнета и филтър, ама цената вЕрвай ми нема да е 500лв а ефекта е смешен. Казвам го от личен опит. Чипосването има ефект на турбоколи. На атмосверка ефекта е труднозабележим...С един олекотен маховик примерно ще усетиш повече отколкото с наливането на повече гориво и оптимизиране на сместа...kia написа:
...даже и за хе4бек-а ли няма да се усети....10 коня не са малко за туй купе а

diver
Мнение от Troshko » 24 Ное 2008 20:58
diver написа:Аз с валове и ремус генерация, 30 коня не можах да изкарам. За сметка на тва кинтите бяха дъбъл на турноконверсията в последствие.belchilov написа:Картинката да е пълна да си вземе ковани биели ,и високо компресиони бутала ,нови лагери ,метална ниска гарнитура ,и ПРУЖИНИ НА клапаните (че с тези агресивни валове от Дивера,ще дадът фира laugh.gif laugh.gif laugh.gif )diver написа:
Може да дигнеш и повече. Комплект с валове, гърнета и филтър, ама цената вЕрвай ми нема да е 500лв а ефекта е смешен. Казвам го от личен опит. Чипосването има ефект на турбоколи. На атмосверка ефекта е труднозабележим...С един олекотен маховик примерно ще усетиш повече отколкото с наливането на повече гориво и оптимизиране на сместа...
Затва карай си Джипката и те боли к..... за турбо конверсии laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Troshko
Мнение от diver » 24 Ное 2008 21:13
Тя джипката се кара докат се сади чарджера на мятата, но пролетта бързо ще дойде biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Стягай алдито и да се бегаме biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifbelchilov написа:Затва карай си Джипката и те боли к..... за турбо конверсии laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
П.П. Абе тука пишат, калибрите мнооо вървели, освен да изтупам нафталина от мойта и да видим, ма кола с предно

diver
newmiro
mfiliov
Мнение от newmiro » 28 Ное 2008 09:06
то даже не е чип. нитересувах се. говоря за дигитал тунинг. понеже няма чип за Е11, ти слагат пауър бокс, а в страницата швейцарската си пише, че пб не дава изписаната мощност, а по-малка. много хора, които разбират ми казаха, че с тоя компютър не може да се направи нищо. ако искаш повече мощност карай си я със най-скъпия бензин.
stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

newmiro
Обратно към “Общи технически въпроси”
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru