Чип туниг на Е11. Да или Не?
Чип туниг на Е11. Да или Не?
Здравейте, искам да попитам има ли смисъл от чип тунинг на корола Е11, 1332 кубатура, комби. Тоест за тези около 500лв дали наистина ще вдигне близо 10 кончета? 

- dil
- Получена благодарност: 2 пъти
- Обратна връзка:
Може ли да дадеш малко повече информация, какво точно искаш да направиш ?
Toyota Corolla Verso 1.8 1ZZ-FE 2008
Toyota Corolla E11 Wagon 1.3 4E-FE 1997
Renault Clio 1.3 1995
Полезни съвети за Corolla E11
Toyota Corolla E11 Wagon 1.3 4E-FE 1997
Renault Clio 1.3 1995
Полезни съвети за Corolla E11
...даже и за хе4бек-а ли няма да се усетиbelchilov написа:За атмосверен мотор с такава кубатура няма да усетиш нищо !!!!
И според мен да си сигурен че не са те преметнали (защото съм сигурен че ще е така) Отиваш на дино тест преди чипа (замерваш колта) слагаш чипа и пак на Диното да видиш резултата !!!

Май не ме разбра !!!!Въпроса е действително ли ще ти дигнат 10коня или ще си милиш че са ги вдигнали пък те не са .......kia написа:...даже и за хе4бек-а ли няма да се усетиbelchilov написа:За атмосверен мотор с такава кубатура няма да усетиш нищо !!!!
И според мен да си сигурен че не са те преметнали (защото съм сигурен че ще е така) Отиваш на дино тест преди чипа (замерваш колта) слагаш чипа и пак на Диното да видиш резултата !!!....10 коня не са малко за туй купе а
Хората дават по 2/3 к за 10 /15 коня ИСТИНСКИ !!!!Ако ставаше толкова лесно (особено на атмосферна кола ) всички щяхме да карем коли по 350++ коня laugh.gif laugh.gif
Може да дигнеш и повече. Комплект с валове, гърнета и филтър, ама цената вЕрвай ми нема да е 500лв а ефекта е смешен. Казвам го от личен опит. Чипосването има ефект на турбоколи. На атмосверка ефекта е труднозабележим...С един олекотен маховик примерно ще усетиш повече отколкото с наливането на повече гориво и оптимизиране на сместа...kia написа:...даже и за хе4бек-а ли няма да се усетиbelchilov написа:За атмосверен мотор с такава кубатура няма да усетиш нищо !!!!
И според мен да си сигурен че не са те преметнали (защото съм сигурен че ще е така) Отиваш на дино тест преди чипа (замерваш колта) слагаш чипа и пак на Диното да видиш резултата !!!....10 коня не са малко за туй купе а

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
Картинката да е пълна да си вземе ковани биели ,и високо компресиони бутала ,нови лагери ,метална ниска гарнитура ,и ПРУЖИНИ НА клапаните (че с тези агресивни валове от Дивера,ще дадът фира laugh.gif laugh.gif laugh.gif )diver написа:Може да дигнеш и повече. Комплект с валове, гърнета и филтър, ама цената вЕрвай ми нема да е 500лв а ефекта е смешен. Казвам го от личен опит. Чипосването има ефект на турбоколи. На атмосверка ефекта е труднозабележим...С един олекотен маховик примерно ще усетиш повече отколкото с наливането на повече гориво и оптимизиране на сместа...kia написа:...даже и за хе4бек-а ли няма да се усетиbelchilov написа:За атмосверен мотор с такава кубатура няма да усетиш нищо !!!!
и сме качили вече 20/30 коня !!!
Аз с валове и ремус генерация, 30 коня не можах да изкарам. За сметка на тва кинтите бяха дъбъл на турноконверсията в последствие.belchilov написа:Картинката да е пълна да си вземе ковани биели ,и високо компресиони бутала ,нови лагери ,метална ниска гарнитура ,и ПРУЖИНИ НА клапаните (че с тези агресивни валове от Дивера,ще дадът фира laugh.gif laugh.gif laugh.gif )diver написа:Може да дигнеш и повече. Комплект с валове, гърнета и филтър, ама цената вЕрвай ми нема да е 500лв а ефекта е смешен. Казвам го от личен опит. Чипосването има ефект на турбоколи. На атмосверка ефекта е труднозабележим...С един олекотен маховик примерно ще усетиш повече отколкото с наливането на повече гориво и оптимизиране на сместа...kia написа:
...даже и за хе4бек-а ли няма да се усети....10 коня не са малко за туй купе а

diver написа:Аз с валове и ремус генерация, 30 коня не можах да изкарам. За сметка на тва кинтите бяха дъбъл на турноконверсията в последствие.belchilov написа:Картинката да е пълна да си вземе ковани биели ,и високо компресиони бутала ,нови лагери ,метална ниска гарнитура ,и ПРУЖИНИ НА клапаните (че с тези агресивни валове от Дивера,ще дадът фира laugh.gif laugh.gif laugh.gif )diver написа:
Може да дигнеш и повече. Комплект с валове, гърнета и филтър, ама цената вЕрвай ми нема да е 500лв а ефекта е смешен. Казвам го от личен опит. Чипосването има ефект на турбоколи. На атмосверка ефекта е труднозабележим...С един олекотен маховик примерно ще усетиш повече отколкото с наливането на повече гориво и оптимизиране на сместа...
Затва карай си Джипката и те боли к..... за турбо конверсии laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Тя джипката се кара докат се сади чарджера на мятата, но пролетта бързо ще дойде biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Стягай алдито и да се бегаме biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifbelchilov написа:Затва карай си Джипката и те боли к..... за турбо конверсии laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
П.П. Абе тука пишат, калибрите мнооо вървели, освен да изтупам нафталина от мойта и да видим, ма кола с предно

то даже не е чип. нитересувах се. говоря за дигитал тунинг. понеже няма чип за Е11, ти слагат пауър бокс, а в страницата швейцарската си пише, че пб не дава изписаната мощност, а по-малка. много хора, които разбират ми казаха, че с тоя компютър не може да се направи нищо. ако искаш повече мощност карай си я със най-скъпия бензин.
stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки