Toyota Celica 1.8 VVTL-i (192h.p.)

diver

Мнение от diver » 05 Ное 2008 12:44

uCnaHeTcA написа:Аз и аз не мога да ви разбера... Как ще се намери все някой недочул , недоразбрал , че да се обади неподготвен :laughing6: :laughing6: :laughing6: Сравнявал съм нафтова печка... wacko.gif Откога 1.8Т е ДИЗЕЛ и е 140 коня laugh.gif Та , тей де поне забавно ми почна Рождения ден laugh.gif
ЧРД и дано получиш желания подарък за рождения ден по-скоро :occasion6: :occasion6: :occasion6: :occasion6: :occasion6: :occasion4: :occasion4: :occasion4: :occasion4: :occasion4: :occasion5: :occasion5: :occasion5: :occasion5: :occasion5:
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

Uncle Dido
Почетен Администратор
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Uncle Dido » 05 Ное 2008 12:59

Ааааа, още едно скорпионче! smile.gif Да си жив и здрав! smile.gif

Аватар
uCnaHeTcA

Мнение от uCnaHeTcA » 05 Ное 2008 18:22

Благодаря на всички колеги за пожеланията :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: drunk.gif :occasion1: А доколкото идеята за Англия... има ли оправия тоя десен волан? unsure.gif А инъче все още доста се двуумя върху Аудито (А3 1.8Т) и Селиката (ВВТи) unsure.gif wacko.gif :help: Пълна каша ми е в главата и имам чувстото , че незнам какво искам.. Не .. грешка.. знам какво искам... 20-30мин каране и на 2те и ще имам фаворит и съответно ключове rolleyes.gif :thumbsup: Но до тогава си остава сериозното двуумене wacko.gif
П.П. Знам , че не сте Ауди форум , за да ви питам това , но някъде гледах, че А3ката е 1300кг + ... wacko.gif А Селиката е 1100кг . За А3ката някой да знае дали наистина е толкова или по-малко unsure.gif

diver

Мнение от diver » 05 Ное 2008 22:29

uCnaHeTcA написа:Благодаря на всички колеги за пожеланията :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: drunk.gif :occasion1: А доколкото идеята за Англия... има ли оправия тоя десен волан? unsure.gif А инъче все още доста се двуумя върху Аудито (А3 1.8Т) и Селиката (ВВТи) unsure.gif wacko.gif :help: Пълна каша ми е в главата и имам чувстото , че незнам какво искам.. Не .. грешка.. знам какво искам... 20-30мин каране и на 2те и ще имам фаворит и съответно ключове rolleyes.gif :thumbsup: Но до тогава си остава сериозното двуумене wacko.gif
П.П. Знам , че не сте Ауди форум , за да ви питам това , но някъде гледах, че А3ката е 1300кг + ... wacko.gif А Селиката е 1100кг . За А3ката някой да знае дали наистина е толкова или по-малко unsure.gif
ТТ-то е по-леко, селиката по-тежка....
Изображение

Аватар
uCnaHeTcA

Мнение от uCnaHeTcA » 05 Ное 2008 23:06

Колега , имам впредвид А3 , не ТТ :thumbsup: Сапунерки не ми се карат все още biggrin.gif :whistle: :thumbsup: :cheers: drunk.gif

Scott

Мнение от Scott » 05 Ное 2008 23:13

Me4oKyX написа:... Що не скочиш до Англия, ще вземеш VVTL-i на ~5-6000лв, пък после му плати акцизите и другите и пак ще ти дойде на 12-13хилки...
Дай линк :whistle:

diver

Мнение от diver » 05 Ное 2008 23:39

uCnaHeTcA написа:Колега , имам впредвид А3 , не ТТ :thumbsup: Сапунерки не ми се карат все още biggrin.gif :whistle: :thumbsup: :cheers: drunk.gif
Не ме разбра...Имах предвид, че ТТ е по-леко от А3, А3 е по-малко от 1300 кила а селиката е по-тежка от 1100....
Изображение

Аватар
uCnaHeTcA

Мнение от uCnaHeTcA » 06 Ное 2008 21:52

Хайде колеги.. времето наближава, а аз ще си пръсна мозъка от мислене unsure.gif wacko.gif Селиката или Аудито... stretcher.gif :coffee: sad.gif

Uncle Dido
Почетен Администратор

Мнение от Uncle Dido » 06 Ное 2008 22:08

uCnaHeTcA написа:Хайде колеги.. времето наближава, а аз ще си пръсна мозъка от мислене unsure.gif wacko.gif Селиката или Аудито... stretcher.gif :coffee: sad.gif
Изображение

Аватар
uCnaHeTcA

Мнение от uCnaHeTcA » 06 Ное 2008 22:55

Добре .. лека полека да ви задавам въпроси тогава колеги rolleyes.gif unsure.gif Има ли разлика при Селиката в годините.. примерно 2001 различава ли се по нещо от 2000 или 2002ра от 2001ва... а тези с такава Селика лично ги моля , да ми напълнят темата с всякакви коментари и мнения и какво ли още не за тази Селика laugh.gif unsure.gif wacko.gif :help: Не е работа това да имаш избор biggrin.gif rolleyes.gif sad.gif

Аватар
uCnaHeTcA

Мнение от uCnaHeTcA » 07 Ное 2008 00:07

И така... вдигам финансите само за колата до към +-15 000 лв. :whistle: :thumbsup: Гледам , че повечето варират около толкова :thumbsup: Работата става напечена и сериозна :help:

diver

Мнение от diver » 07 Ное 2008 07:25

uCnaHeTcA написа:И така... вдигам финансите само за колата до към +-15 000 лв. :whistle: :thumbsup: Гледам , че повечето варират около толкова :thumbsup: Работата става напечена и сериозна :help:
Оназ ударената тотка със всичко платено и оправено, трябва да се включи в 15000.
Изображение

Аватар
uCnaHeTcA

Мнение от uCnaHeTcA » 07 Ное 2008 10:49

Тя и в 13-14к сигурно ще се включи, но нарочно вдигнах летвата , понеже везните ми клонят леко към Селиката,а както казах , гледам че повечето Селики са горе-долу толкова unsure.gif Тая седмица ще видя да пообиколя с дъртия автокъщите тук из Русе да видя за какво става на въпрос, но забравих да уточня , че първо трябва да взема книжката и след това да я купувам.. Спокойно , да , на 18 съм ... Седмицата , която идва трябва да ми е последния изпит пред ДАИ , така че остава да си пускам бързата поръчка и да я взимам книжката и тогава чак да се мятам на колата wacko.gif Предполагам сега ще почнат негативните коментари относно възрастта ми и това, че даже още нямам книжка, но ... може ли да направи нещо човек... unsure.gif

diver

Мнение от diver » 07 Ное 2008 11:28

Амииииии умната, че млад шофьор без опит, с 200 коня колица :censored: :censored: :censored: Увличаш се, нямаш опит а с 200 нещата се случват адски бързо....и после има ах защо така...Та от тази гледна точка, горещо препоръчвам, стар маломощен автомобил с евтини фарчета и стопчета колега biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Изображение

Аватар
uCnaHeTcA

Мнение от uCnaHeTcA » 07 Ное 2008 11:37

Ами първите няколко седмици докато се лутам за колата , кое къде как за нея, ще съм с една старичка Астричка 1.4 моно инжекцийка happy.gif така че няма страшно , а и честно казано повече ме е страх с нея , отколкото с бъдещата... unsure.gif Но както и да е, решил съм се или за Селиката или за А3ката, но както уточних , няма веднага да я взимам книжката и да се мятам на +-150 кончета , а на само 60 :thumbsup:
П.П. Те достатъчно сега ще ме отрежат с новите закони mad.gif sad.gif

Публикувай отговор