Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
-
LEXUS
- Благодарил/а: 12 пъти
- Получена благодарност: 12 пъти
Мнение
от LEXUS » 17 Окт 2008 17:48
Те новите Тойоти приличат на малко по-спортни Фолксвагени......

.... за съжаление и вървят така.

Но това е цената ,за да растат продажбите в Европа.
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN
LEXUS
-
LEXUS
- Благодарил/а: 12 пъти
- Получена благодарност: 12 пъти
Мнение
от LEXUS » 17 Окт 2008 17:52
ilia написа:абе имаше някъде клауза че ако се произвежда в европа,трябва да е със 30 процента европейски части,може да повтарям някого от форума ама е така,и там е проблема.сравни дензо с бош и ше си направиш изводите.тенкс
Напълно си прав,европейски части се монтират и от икономически съображения,и после колегите пускат теми като пада ли качеството на Тойота...е как няма да падне,като им монтират BOSCH части и Valeo....

TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN
LEXUS
-
tacho
Мнение
от tacho » 27 Окт 2008 21:40
Здравейте,
Аз съм нов във форума, но съм съгласен, че Бош скапват имиджа на Тойота, особено като доставчик на спирачни дискове и накладки за Аурис, Корола Версо и Авенсис.
Що се отнася до турския завод, смея да твърдя, че е най-модерния на марката в Европа и има много силен контрол върху качеството, в което имах щастието да се убедя лично, пък и всички компоненти идват готови и само се сглобяват на место (с изключение на ламарините и стъклата).
tacho
-
Ael
- Получена благодарност: 4 пъти
-
Обратна връзка:
Мнение
от Ael » 29 Окт 2008 18:04
Преди малко докато си чистих задното стъкло на колата ,забелязах че на тртата стоп светлина пише "made in japan". Стана ми готино след всички тия плюнки които се изплюха за турския завод

1G-FE
Ael
-
Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Мнение
от Kiki » 04 Ное 2008 11:06
Ael написа:Преди малко докато си чистих задното стъкло на колата ,забелязах че на тртата стоп светлина пише "made in japan". Стана ми готино след всички тия плюнки които се изплюха за турския завод

На Авенсиса, който е правен в Англия на всички кутии в които има някакъв вид електроника, пише "Хитачи". На много други части-"Дензо", дори и на преливното казанче на антифриза и радиаторите.
Kiki