Помощ за дом за сираци 2008/2009

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Публикувай отговор
Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 27 Окт 2008 10:56

Me4oKyX написа:Пак уточнявам - просто ще уточним, че всичко е от фен клуба на тойота - както искате го разбирайте, но няма да се изтъква, че е точно от Тойота клуб България или такива - просто от фен клуба - т.е. всички форумжий, защото другия клуб няма особено много членове. Просто, за да стане по-представително. Медии и новини няма да гоним - това също е ясно. Ако не друго, то поне ще има една сметка, в която ще се съберат всички пари и ако трябва ще ги занеса на ръка на човека, който ще пазарува. Казах го, за да е най-лесно на всички, които искат да пратят парите - в една сметка. Ако някой каже в негова - така да е happy.gif За мен няма особено значение, стига да съберем хубава пара за дечицата.

За колегите от чужбина - могат спокойно да пратят парите на Paypal-а ми - me4okyx@mail.bg - това е мейла на акаунта. Пращате ми ги, аз ще ги изтегля в някоя от картите и готово happy.gif

Дайте да се реши и кой дом ще е тази година. А и както вече казах - ще помагам с каквото мога, а както казва Деската - няма да е два дни преди крайния срок rolleyes.gif Иначе вярно в повечето случаи се действа така smile.gif
мечо мисля ще бъде чудесно ако се нагърбиш да събереш даренията за пловдив при регионална сбирка.
иначе про скрипт се е доказал и след като е краен получател-мисля е най добре директно неговата сметка да обединява даренията,
п.с. мойте скромни наблюдения показват че не се събира огромна сума.
в темите от предишните акций които съм постнал в първия пост съдържат отговори на повечето въпроси които си задаваме,,,

относно дома -ДДМУИ - Дом за деца и младежи с умствена изостаналост - с. Илаков рът, община Елена, област Велико Търново
ако някой ввижда обективна причина да не е този- да я изкаже,,,
дессс ,се нагърби да званне тази седмица по телефона и да провери нуждите им.

Uncle Dido
Почетен Администратор
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Uncle Dido » 01 Ное 2008 02:43

ЗНАЧИ - ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ ОТ СОФИЯ - СЪПРИЧАСТНИ С ИДЕЯТА - ДА СЕ СЪБЕРЕМ НА КУКУШ И ДА ФИНАЛИЗИРАМЕ ДАРЕНИЯТА ЗА ДЕЦАТА, ЗА ДА МОЖЕ ДА СЕ ПРИСТЪПИ КЪМ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ИНИЦИАТИВАТА БЕЗ НЕДОМЛЪВКИ И БЛУЖДАЕЩИ В НИЩОТО ПОГЛЕДИ.

РУДОЛФ, МОЛЯ ТЕ ДА ПРИСТЪПИШ В РОЛЯТА НА ДОАЙЕН И ДА СЕ ПОЯВИШ НА КУКУШ ТАЗИ НЕДЕЛЯ, ЗА ДА МОЖЕМ ДА СЪБЕРЕМ СРЕДСТВАТА ЗА ДЕЦАТА.
Последно промяна от Uncle Dido на 17 Ное 2008 08:48, променено общо 1 път.

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 01 Ное 2008 03:33

дидо, дессс трябва да зване в дома ,за да попита от какво имат нужда,,,искаше ми се да използваме ако някой от нас има в наличност нещо годно и ненужно,освен финансовите средства.

има предложение до 1ви декември да съберем парите,-тъй че мислех около 15ти ноември- да стартираме активно,,,нека поне да го отложим за другия или по другия веекенд.
ангажирам се ако има нещо в наличност-да го събера и изпратя на проскрийпт. 16/23/30ти имаме три недели в които всеки който има желание и е възпрепятсван на определена дата- да се възползва...
в първия пост-публикувам някаква хронология-на решения и предложения,,,
всички заедно решаваме-аз не мислех ,но ако мислиш че тази неделя е подходящо?

Аватар
slowtraveler
Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
Благодарил/а: 334 пъти
Получена  благодарност: 364 пъти

Мнение от slowtraveler » 01 Ное 2008 08:43

+1, но дайте банкови детайли (ЛС) за да могат и тези извън София да се включат...
Последно промяна от slowtraveler на 01 Ное 2008 17:14, променено общо 2 пъти.
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008

Uncle Dido
Почетен Администратор

Мнение от Uncle Dido » 01 Ное 2008 12:25

Естествено, че има време. Но някои може да са заети тогава. Мисълта ми беше, да не чакаме последния момент, а да се активизираме по-рано.

Аватар
Kiki
Автомобил: РАВ 4 ХА 30
Благодарил/а: 4 пъти
Получена  благодарност: 14 пъти

Мнение от Kiki » 02 Ное 2008 21:49

Fido Dido написа:Естествено, че има време. Но някои може да са заети тогава. Мисълта ми беше, да не чакаме последния момент, а да се активизираме по-рано.
И аз си месля, че този път не трябва да бъдим типични българи и да организираме нещата по-рано. Така ще е по спокойно и на колегата койте ще пазарува и носи подаръците. :scratch:

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 03 Ное 2008 02:10

Kiki написа:
Fido Dido написа:Естествено, че има време. Но някои може да са заети тогава. Мисълта ми беше, да не чакаме последния момент, а да се активизираме по-рано.
И аз си месля, че този път не трябва да бъдим типични българи и да организираме нещата по-рано. Така ще е по спокойно и на колегата койте ще пазарува и носи подаръците. :scratch:
аз мисля че ако сме толко съвестни, ще можем да се включим в две седмици срок.проскрипт,има готовност от 1ви декември да свърши останалото,,,
колеги сроковете според мен са изпълними,,,не е нужно нито да прибързваме,нито да се забавим,,,
1.искате ли да определим 16ти ноември дарителска среща,,,аз ще имам ангажимента още два уекенда да присъствам ако някой е бил възпрепятстван???

2.мечокух ако приеме и има желаещи от пловдив,да преценят кога им е удобно,,,,

3.за колегите който няма локална организация-: засега се сещам единствено,че могат да се възползват от сметката ,или превод на познат-който ще има желание да присъства на някоя от срещите...

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 03 Ное 2008 10:03

току-що се чух с директорката, този път имали нужда от обувки /по-скоро маратонки/, от 34-ти то 40-ти номер, по 5-6 чифта от номер. евентуално и чорапи
тъй че, ако някой има познати с борса, да разучи

Аватар
Me4oKyX
Обратна връзка:

Мнение от Me4oKyX » 03 Ное 2008 10:04

Няма грижи - аз ще събирам парите от Пловдив и региона happy.gif А който иска може да праща и в мойта сметка, после ще ги метнем в на проскрипт wink.gif Колегите от чужбина - казвайте ще пращате ли по Paypal , и ако да, моля да ми пратите на лично номер на транзакция, че да мога по-лесно да намеря превода, щото доста входящи има всеки ден rolleyes.gif Времето е достатъчно, но досега НИКОЙ не ми е писал или звъннал за това нещо..... А този път ще отидем ли на място повечко коли, че да порадваме малчуганите, ако искат и да ги повозим даже rolleyes.gif

Аватар
Georgimitrovich

Мнение от Georgimitrovich » 03 Ное 2008 10:51

...
Последно промяна от Georgimitrovich на 03 Ное 2008 19:18, променено общо 1 път.
1992 Celica 2,0 GTI cabriolet
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300

proscrip

Мнение от proscrip » 03 Ное 2008 13:07

Мога да намеря на много прилична цена от естествена кожа спортна обувка - поне няма да се вмирисва като китайска маратонка за 15 лв. - само трябва да видя от кой номер започват. Ще порверя и ще пиша утре или вдруги ден цени и ще сложа снимка и характеристика на обувките

По-добре нещо малко по-скъпо от най-евтините боклуци - първо се скапват на втората седмица, вмирисват се ужасно и някой хора развиват алергии и гъбички от тез маратонки.

Десс питай колко са децата, за които трябват обувки, ако може - щото 7 различни номерации по 5 е едно, по 6 друго, а децата в действителонст може да са повече от 50, които им трябват обувки.

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 03 Ное 2008 19:00

еми аз затова я питах по колко от номер, тя каза ако може по 5-6...то едва ли нито едно няма обувки...ако искаш разпитай какви ще са цените, после да видим какви пари ще съберем, и ако останат ще вземем по още 1-2 чифта

proscrip

Мнение от proscrip » 04 Ное 2008 15:11

Обувките, за които споменах, започват от 38 номер - така че варианта отпада - всъщност под 36 номер май е деткса номерация, а пък аз имам връзки с вносител на мъжки и дамски обувки. Ще се поразровя и за други, някой ако има идея - да свирка от сега - за спортни обувки де.

Аватар
Me4oKyX
Обратна връзка:

Мнение от Me4oKyX » 04 Ное 2008 22:49

Ако не се бъркам, госпожата ми по физическо правеха детски обувки, а е и съседка на жената rolleyes.gif Ще е прегледам тия дни за детски обувки, като ще гледам да ми даде и прилични цени - все пак няма да ги продавам за печалба... Много готина даскалка беше, но да видим какво ще каже сега :whistle:

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 04 Ное 2008 23:14

proscrip написа:Мога да намеря на много прилична цена от естествена кожа спортна обувка - поне няма да се вмирисва като китайска маратонка за 15 лв. - само трябва да видя от кой номер започват. Ще порверя и ще пиша утре или вдруги ден цени и ще сложа снимка и характеристика на обувките

По-добре нещо малко по-скъпо от най-евтините боклуци - първо се скапват на втората седмица, вмирисват се ужасно и някой хора развиват алергии и гъбички от тез маратонки.

Десс питай колко са децата, за които трябват обувки, ако може - щото 7 различни номерации по 5 е едно, по 6 друго, а децата в действителонст може да са повече от 50, които им трябват обувки.
може тотала които съберем да определи вида на маратонките. мисля че е важно да има за всички и да са здрави.
от 3 години спортувам с АИЕРЛУ- което е нещо много евтино ,но собствено кат марка,,100 кила съм и ми изкарват много,,лепени и шити. без пазарлък на илиенци са 16тина лева...

мисля е хубаво според сумата да има за всички,,,и ако има чалъм да са еднакви-за да няма разпри между децата...

хубаво е че сме насочени от какво имат нужда...

Публикувай отговор