мечо мисля ще бъде чудесно ако се нагърбиш да събереш даренията за пловдив при регионална сбирка.Me4oKyX написа:Пак уточнявам - просто ще уточним, че всичко е от фен клуба на тойота - както искате го разбирайте, но няма да се изтъква, че е точно от Тойота клуб България или такива - просто от фен клуба - т.е. всички форумжий, защото другия клуб няма особено много членове. Просто, за да стане по-представително. Медии и новини няма да гоним - това също е ясно. Ако не друго, то поне ще има една сметка, в която ще се съберат всички пари и ако трябва ще ги занеса на ръка на човека, който ще пазарува. Казах го, за да е най-лесно на всички, които искат да пратят парите - в една сметка. Ако някой каже в негова - така да еЗа мен няма особено значение, стига да съберем хубава пара за дечицата.
За колегите от чужбина - могат спокойно да пратят парите на Paypal-а ми - me4okyx@mail.bg - това е мейла на акаунта. Пращате ми ги, аз ще ги изтегля в някоя от картите и готово![]()
Дайте да се реши и кой дом ще е тази година. А и както вече казах - ще помагам с каквото мога, а както казва Деската - няма да е два дни преди крайния срокИначе вярно в повечето случаи се действа така
иначе про скрипт се е доказал и след като е краен получател-мисля е най добре директно неговата сметка да обединява даренията,
п.с. мойте скромни наблюдения показват че не се събира огромна сума.
в темите от предишните акций които съм постнал в първия пост съдържат отговори на повечето въпроси които си задаваме,,,
относно дома -ДДМУИ - Дом за деца и младежи с умствена изостаналост - с. Илаков рът, община Елена, област Велико Търново
ако някой ввижда обективна причина да не е този- да я изкаже,,,
дессс ,се нагърби да званне тази седмица по телефона и да провери нуждите им.