проблем при спиране
проблем при спиране
Мнение от greg39 » 28 Окт 2008 12:28

greg39
Re: проблем при спиране
Мнение от diver » 28 Окт 2008 16:11
криви дискове вероятно. Ако не са много износени, бай-стругар може и да ги оправи....ако не нови, само дет за оргинални цената няма да ти хареса....инак нелоши предни са къде 300лв.greg39 написа:Здравейте колеги,имам Avensis 2.0TD 1999г.При спиране,дори при леко натискане на педала на спирачката се усеща "биене" във волана,струва ми се че се усеща по осезазателно при нагрети дискове.При 120-130км в час е по силно.И ако ниакой знае как се сваля панела на централната конзола,защото осветлението на ръкохватките за парното присветват и угасват когато си поискат(трябва да се почукват леко).Предварително ви блгодаря.

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
diver
greg39
diver
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Мнение от Uncle Dido » 28 Окт 2008 20:46
Uncle Dido
nojarq
Мнение от TurboLame » 28 Окт 2008 22:08
Излезли са спирачните дискове докато си се опитвал да смениш касетофона ? о.0nojarq написа:pri mene izleze mnogo lesno dokato se ma4ih da si izvadq kasetofona ta izlezna vsi4ko bez da iskam tasi smenih i 2 kruhki
Колега, каква е професията ти? (Сещам се за онзи виц за гинеколога, който станал монтьор.)
TurboLame
Мнение от diver » 28 Окт 2008 22:35
Казвам аз на ФидкоДидко да сменя и сегментите през гърнето ма той не....TurboLame написа:Излезли са спирачните дискове докато си се опитвал да смениш касетофона ? о.0nojarq написа:pri mene izleze mnogo lesno dokato se ma4ih da si izvadq kasetofona ta izlezna vsi4ko bez da iskam tasi smenih i 2 kruhki
Колега, каква е професията ти? (Сещам се за онзи виц за гинеколога, който станал монтьор.)

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
diver
-
- Почетен Администратор
Мнение от Uncle Dido » 28 Окт 2008 23:27
Пробвах 2 - 3 пъти успешно. Но твърде много ми се обезкосмиха ръцете, та пред опасноста да ме обявят за гей, реших че не си заслужава...diver написа:Казвам аз на ФидкоДидко да сменя и сегментите през гърнето ма той не....
Uncle Dido
Мнение от newmiro » 29 Окт 2008 19:03
можеш ли да обясниш по-точно какво имаш предвид, че и аз скоро ще водя на стругар дисковете, пак съм ги накривил яко:)Fido Dido написа:Да не забравиш да изчистиш до лъскаво двете контактни повърхности после. Имам предвид главина и диск. Щото биенето ще си остане.
може да е тъп въпрос, ама накладките после не трябва ли и те да улягат на дисковете, отново, не може ли и те да се престържат:))
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

newmiro
-
- Почетен Администратор
Мнение от Uncle Dido » 29 Окт 2008 21:31
Uncle Dido
Мнение от newmiro » 02 Ное 2008 19:17

slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

newmiro
Обратно към “Общи технически въпроси”
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru