Тойота Балканс ЕООД
Тойота Балканс ЕООД
Някой да знае къде се намира офиса им да ми даде адреса и някакви телефони. Благодаря предварително!
------------------------------------------> FUCK OFF
Re: Тойота Балканс ЕООД
за какво са ти тойота балканс, ако не е тайна?Cosmos написа:Някой да знае къде се намира офиса им да ми даде адреса и някакви телефони. Благодаря предварително!
До колкото знам те са главните представители купих си тойота от Тойота Тиксим Пазарджик имам фабричен дефект на съединителя правиха каквото правиха обаче излиза че нищо не са оправили и ми отказват ремонт на дефект, да не говорим за отвратителното държание на приемчика на сервиза просто ще направя доста сериозно оплакване...rudolf написа:за какво са ти тойота балканс, ако не е тайна?Cosmos написа:Някой да знае къде се намира офиса им да ми даде адреса и някакви телефони. Благодаря предварително!
Понеже Рудолф е писал,ще спомена само,дали си чувал за Комисията по защита на правата на потребителите/КЗК/,ако не си ,еми подай жалба и ако не ти е ясно ми се обади.А после едва ли някой ще те върне....е понякога се налага и адвокат,но в повечето случаи Потребителя е на печалба !ЕДИТ:Заради Рудолф...Преди година ми гръмна новият лаптоп,от сервиза...не е гаранционен ремонт,жалба+2 адвокати...и нов подобър лаптоп...питай Миглена Кунева...Сори за ОФТОПИКА !Cosmos написа:До колкото знам те са главните представители купих си тойота от Тойота Тиксим Пазарджик имам фабричен дефект на съединителя правиха каквото правиха обаче излиза че нищо не са оправили и ми отказват ремонт на дефект, да не говорим за отвратителното държание на приемчика на сервиза просто ще направя доста сериозно оплакване...rudolf написа:за какво са ти тойота балканс, ако не е тайна?Cosmos написа:Някой да знае къде се намира офиса им да ми даде адреса и някакви телефони. Благодаря предварително!
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
jingo написа:Понеже Рудолф е писал,ще спомена само,дали си чувал за Комисията по защита на правата на потребителите/КЗК/,ако не си ,еми подай жалба и ако не ти е ясно ми се обади.А после едва ли някой ще те върне....е понякога се налага и адвокат,но в повечето случаи Потребителя е на печалба !ЕДИТ:Заради Рудолф...Преди година ми гръмна новият лаптоп,от сервиза...не е гаранционен ремонт,жалба+2 адвокати...и нов подобър лаптоп...питай Миглена Кунева...Сори за ОФТОПИКА !Cosmos написа:До колкото знам те са главните представители купих си тойота от Тойота Тиксим Пазарджик имам фабричен дефект на съединителя правиха каквото правиха обаче излиза че нищо не са оправили и ми отказват ремонт на дефект, да не говорим за отвратителното държание на приемчика на сервиза просто ще направя доста сериозно оплакване...rudolf написа:
за какво са ти тойота балканс, ако не е тайна?

да и мен ми съдействаха за подмяна на сокоистисквачка,,възхитен съм от съдействието което ми оказаха, ходенето им до сервиза и обажданията за да се уверят че всичко е наред.---защо го едваш специално за мен?jingo написа:Понеже Рудолф е писал,ще спомена само,дали си чувал за Комисията по защита на правата на потребителите/КЗК/,ако не си ,еми подай жалба и ако не ти е ясно ми се обади.А после едва ли някой ще те върне....е понякога се налага и адвокат,но в повечето случаи Потребителя е на печалба !ЕДИТ:Заради Рудолф...Преди година ми гръмна новият лаптоп,от сервиза...не е гаранционен ремонт,жалба+2 адвокати...и нов подобър лаптоп...питай Миглена Кунева...Сори за ОФТОПИКА !Cosmos написа:До колкото знам те са главните представители купих си тойота от Тойота Тиксим Пазарджик имам фабричен дефект на съединителя правиха каквото правиха обаче излиза че нищо не са оправили и ми отказват ремонт на дефект, да не говорим за отвратителното държание на приемчика на сервиза просто ще направя доста сериозно оплакване...rudolf написа:
за какво са ти тойота балканс, ако не е тайна?
Ами не съм много запознат с тази комисия тези дни ще отида до тойота балканс и ако там не се получат нещата ще се надявам да ме запознаете с тази комисия
. Честно казано никога не съм очаквал такова държание от хора който продават нови автомобили. Даже 1-2 седмици след като взех колата ми се обадиха от тойота за някакво проучване относно дилърите (как са се държали, дали съм доволен и т.н.) тогава бях доволен и радостен разбира се от покупката но сега съжалявам че казах такива добри думи за Тойота Тиксим Пазарджик. И при положение че приемчика на сервиза ми каза " ходи се оплаквай където искаш" смятам да го послушам, макар че в този момент ми идваше да го удрям с колата по главата, но нали сме колтурни хора
.По всякакъв начин ще опитам да им покажа как трябва да се държат с клиентите си ! Ще ви държа в течение на нещата 

http://www.kzp.bg/
има електронна форма за попълване- гледайд а я попълниш коректно и адекватно, с коректни данни,,,,не бързай да го пишеш и пускаш-напиши си го на чернова- и го пусни след 1 час,когато се увериш че си написал точно каквото искаш.
в моя случей ми званаха в рамките на 7-13 дни,,,увериха се в адекватността ми и движенето по случея,,,и отидоха в сервиз ,който си прави гаврата с мен...още същия ден от сервиза ми званаха -че всичко вече е наред и уреда ще ми бъде заменен на другия ден...
кзп- е от малкото структори в държавата които функционират
има електронна форма за попълване- гледайд а я попълниш коректно и адекватно, с коректни данни,,,,не бързай да го пишеш и пускаш-напиши си го на чернова- и го пусни след 1 час,когато се увериш че си написал точно каквото искаш.
в моя случей ми званаха в рамките на 7-13 дни,,,увериха се в адекватността ми и движенето по случея,,,и отидоха в сервиз ,който си прави гаврата с мен...още същия ден от сервиза ми званаха -че всичко вече е наред и уреда ще ми бъде заменен на другия ден...
кзп- е от малкото структори в държавата които функционират
Чукане на празен ход и като превключвам пак имам чуството че ще ми паднат някъде частите от някакъв диск там и има луфт смениха го един път обаче пак същото се получи и отказваха да ми го оправят пак.Джамбазов написа:А какъв е проблемът със съединителя?
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Само имай впредвид, че КЗП действа само ако си закупил автомобила като частно лице...
Ако е фирмена ще те препратят към съда...
Малко личен опит:
Не ползвай онлайн формата, а напиши едно стилно писмо до КЗП, като освен това засилваш копие от писмото и до Тексим - Пазарджик, Тойота Болканс и представителството на Тойота за Европа (ще трябва да го потърсиш и да му го пратиш на английски)...
Тогава обикновено се вдига шумотевицата и все някой се обажда с мил глас 'ама вие защо не казахте, че сте имали проблем'...
Ако е фирмена ще те препратят към съда...

Малко личен опит:
Не ползвай онлайн формата, а напиши едно стилно писмо до КЗП, като освен това засилваш копие от писмото и до Тексим - Пазарджик, Тойота Болканс и представителството на Тойота за Европа (ще трябва да го потърсиш и да му го пратиш на английски)...
Тогава обикновено се вдига шумотевицата и все някой се обажда с мил глас 'ама вие защо не казахте, че сте имали проблем'...

Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
винаги има какво да се научи от бавния пътникslowtraveler написа:Само имай впредвид, че КЗП действа само ако си закупил автомобила като частно лице...
Ако е фирмена ще те препратят към съда...![]()
Малко личен опит: