Тойота Балканс ЕООД

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Cosmos

Тойота Балканс ЕООД

Мнение от Cosmos » 09 Окт 2008 18:30

Някой да знае къде се намира офиса им да ми даде адреса и някакви телефони. Благодаря предварително!
------------------------------------------> FUCK OFF

Аватар
Vesko
ЗАВИНАГИ С НАС.....
Обратна връзка:

Мнение от Vesko » 09 Окт 2008 18:46

Бизнес Център Младос май бяха

Аватар
WingZero

Мнение от WingZero » 09 Окт 2008 19:49

Бизнес Парк София, Сграда 1, ет.2, Офис Б2, Б3

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Re: Тойота Балканс ЕООД

Мнение от rudolf » 09 Окт 2008 20:07

Cosmos написа:Някой да знае къде се намира офиса им да ми даде адреса и някакви телефони. Благодаря предварително!
за какво са ти тойота балканс, ако не е тайна?

Cosmos

Мнение от Cosmos » 09 Окт 2008 20:14

rudolf написа:
Cosmos написа:Някой да знае къде се намира офиса им да ми даде адреса и някакви телефони. Благодаря предварително!
До колкото знам те са главните представители купих си тойота от Тойота Тиксим Пазарджик имам фабричен дефект на съединителя правиха каквото правиха обаче излиза че нищо не са оправили и ми отказват ремонт на дефект, да не говорим за отвратителното държание на приемчика на сервиза просто ще направя доста сериозно оплакване...

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

...

Мнение от rudolf » 09 Окт 2008 21:00

хубаво си решил,макар да мисля че ще те омайват и там

би ми било любопитно ако опишеш случея и ни държиш в течение за развитието.
успех

jingo

Мнение от jingo » 09 Окт 2008 22:44

Cosmos написа:
rudolf написа:
До колкото знам те са главните представители купих си тойота от Тойота Тиксим Пазарджик имам фабричен дефект на съединителя правиха каквото правиха обаче излиза че нищо не са оправили и ми отказват ремонт на дефект, да не говорим за отвратителното държание на приемчика на сервиза просто ще направя доста сериозно оплакване...
Понеже Рудолф е писал,ще спомена само,дали си чувал за Комисията по защита на правата на потребителите/КЗК/,ако не си ,еми подай жалба и ако не ти е ясно ми се обади.А после едва ли някой ще те върне....е понякога се налага и адвокат,но в повечето случаи Потребителя е на печалба !ЕДИТ:Заради Рудолф...Преди година ми гръмна новият лаптоп,от сервиза...не е гаранционен ремонт,жалба+2 адвокати...и нов подобър лаптоп...питай Миглена Кунева...Сори за ОФТОПИКА !

Аватар
Kiki
Автомобил: РАВ 4 ХА 30
Благодарил/а: 4 пъти
Получена  благодарност: 14 пъти

Мнение от Kiki » 09 Окт 2008 22:56

jingo написа:
Cosmos написа:
rudolf написа:
Понеже Рудолф е писал,ще спомена само,дали си чувал за Комисията по защита на правата на потребителите/КЗК/,ако не си ,еми подай жалба и ако не ти е ясно ми се обади.А после едва ли някой ще те върне....е понякога се налага и адвокат,но в повечето случаи Потребителя е на печалба !ЕДИТ:Заради Рудолф...Преди година ми гръмна новият лаптоп,от сервиза...не е гаранционен ремонт,жалба+2 адвокати...и нов подобър лаптоп...питай Миглена Кунева...Сори за ОФТОПИКА !
:thumbsup: Някой институчии в България трябва да разберат най-после, че сме в Европа и потребителите имат все пак някакви права! Приведствам твоя съвет, Djingo! :thumbsup:

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 09 Окт 2008 23:45

jingo написа:
Cosmos написа:
rudolf написа:
да и мен ми съдействаха за подмяна на сокоистисквачка,,възхитен съм от съдействието което ми оказаха, ходенето им до сервиза и обажданията за да се уверят че всичко е наред.---защо го едваш специално за мен?

Cosmos

Мнение от Cosmos » 10 Окт 2008 00:33

Ами не съм много запознат с тази комисия тези дни ще отида до тойота балканс и ако там не се получат нещата ще се надявам да ме запознаете с тази комисия :thumbsup: . Честно казано никога не съм очаквал такова държание от хора който продават нови автомобили. Даже 1-2 седмици след като взех колата ми се обадиха от тойота за някакво проучване относно дилърите (как са се държали, дали съм доволен и т.н.) тогава бях доволен и радостен разбира се от покупката но сега съжалявам че казах такива добри думи за Тойота Тиксим Пазарджик. И при положение че приемчика на сервиза ми каза " ходи се оплаквай където искаш" смятам да го послушам, макар че в този момент ми идваше да го удрям с колата по главата, но нали сме колтурни хора smile.gif .По всякакъв начин ще опитам да им покажа как трябва да се държат с клиентите си ! Ще ви държа в течение на нещата :thumbsup:

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 10 Окт 2008 10:16

http://www.kzp.bg/

има електронна форма за попълване- гледайд а я попълниш коректно и адекватно, с коректни данни,,,,не бързай да го пишеш и пускаш-напиши си го на чернова- и го пусни след 1 час,когато се увериш че си написал точно каквото искаш.
в моя случей ми званаха в рамките на 7-13 дни,,,увериха се в адекватността ми и движенето по случея,,,и отидоха в сервиз ,който си прави гаврата с мен...още същия ден от сервиза ми званаха -че всичко вече е наред и уреда ще ми бъде заменен на другия ден...

кзп- е от малкото структори в държавата които функционират

Джамбазов
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Джамбазов » 10 Окт 2008 11:59

А какъв е проблемът със съединителя?
Човек се учи докато е жив.

Cosmos

Мнение от Cosmos » 10 Окт 2008 13:56

Джамбазов написа:А какъв е проблемът със съединителя?
Чукане на празен ход и като превключвам пак имам чуството че ще ми паднат някъде частите от някакъв диск там и има луфт смениха го един път обаче пак същото се получи и отказваха да ми го оправят пак.

Аватар
slowtraveler
Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
Благодарил/а: 334 пъти
Получена  благодарност: 364 пъти

Мнение от slowtraveler » 10 Окт 2008 14:50

Само имай впредвид, че КЗП действа само ако си закупил автомобила като частно лице...
Ако е фирмена ще те препратят към съда... :thumbsup:
Малко личен опит:
Не ползвай онлайн формата, а напиши едно стилно писмо до КЗП, като освен това засилваш копие от писмото и до Тексим - Пазарджик, Тойота Болканс и представителството на Тойота за Европа (ще трябва да го потърсиш и да му го пратиш на английски)...
Тогава обикновено се вдига шумотевицата и все някой се обажда с мил глас 'ама вие защо не казахте, че сте имали проблем'... :thumbsup:
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 10 Окт 2008 15:05

slowtraveler написа:Само имай впредвид, че КЗП действа само ако си закупил автомобила като частно лице...
Ако е фирмена ще те препратят към съда... :thumbsup:
Малко личен опит:
Не ползвай онлайн формата, а напиши едно стилно писмо до КЗП, като освен това засилваш копие от писмото и до Тексим - Пазарджик, Тойота Болканс и представителството на Тойота за Европа (ще трябва да го потърсиш и да му го пратиш на английски)...
Тогава обикновено се вдига шумотевицата и все някой се обажда с мил глас 'ама вие защо не казахте, че сте имали проблем'... :thumbsup:
винаги има какво да се научи от бавния пътник :thumbsup: ,,това ако не помогне- и господ няма да може мисля wink.gif

Публикувай отговор