джинго темата има съвсем друга насоченост,,,,говорим за турски сглобки като клиенти които имаме избор,,а не българия или турция е по добър автопроизводител.jingo написа:Много вярно ,за съжаление само за Българина е валидно ! Как пък тъй едно нещо не успяхме да направиме както си му е реда !slowtraveler написа:rudolf, убедил съм се, че когато колата навърти над 100-120х.км, започват непредвидените ремонти...
Но има нещо друго - те все пак правят нещо и рано или късно ще се научат да работят както трябва, докато ние си философстваме кой е по-добър майстор
Интересна статия за завода в Турция
Дам,доколкото виждам горе,темата е за завода на Тойота в Турция...бях я чел и не се стърпях,нямам нищо против никого,не разбрах моята насоченност накъде според теб бие или нещо съм объркал..rudolf написа:джинго темата има съвсем друга насоченост,,,,говорим за турски сглобки като клиенти които имаме избор,,а не българия или турция е по добър автопроизводител.jingo написа:Много вярно ,за съжаление само за Българина е валидно ! Как пък тъй едно нещо не успяхме да направиме както си му е реда !slowtraveler написа:rudolf, убедил съм се, че когато колата навърти над 100-120х.км, започват непредвидените ремонти...
Но има нещо друго - те все пак правят нещо и рано или късно ще се научат да работят както трябва, докато ние си философстваме кой е по-добър майстор

jingo написа:Дам,доколкото виждам горе,темата е за завода на Тойота в Турция...бях я чел и не се стърпях,нямам нищо против никого,не разбрах моята насоченност накъде според теб бие или нещо съм объркал..rudolf написа:джинго темата има съвсем друга насоченост,,,,говорим за турски сглобки като клиенти които имаме избор,,а не българия или турция е по добър автопроизводител.jingo написа: Много вярно ,за съжаление само за Българина е валидно ! Как пък тъй едно нещо не успяхме да направиме както си му е реда !Нещо ми се струва си се объркал
Извинявам се за ОФтопика !
Явно имаш симпатия към мен,но пък на мен не ми пука какъв е цвета на кожата ти ! Искам да съм българин и да карам Тойота световнопризната като качествено произведена кола ! !!Та затова ставаше въпрос !
.....................
Аз пия водка,ако ти се пие ,давай да го обсъдиме тоя въпрос !