Търся халогенни крушки, които да светят бяло
Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Търся халогенни крушки, които да светят бяло
Мнение от lubosh » 15 Сеп 2008 14:49
Здравейте, търся съвет за халогенна крушка Н7, която да свети максимално бяло. Сложих си на късите светлини ксенон 5000 К и сега като запаля фаровете, дългите жълтеят адски много в сравнение с ксенона. Можете ли да дадете съвет какви халогенни крушки да взема, за да не е толкова голяма разликата. Гледах Osram nightbraker. Благодаря предварително за споделените мнения!
lubosh
!
Мнение от Дон Хуан » 16 Сеп 2008 09:30
Na dosta slujebni koli sam testval pochti vsichki vidove krushki kakto i ksenoni...
znachi kakvoto i da slagash - na ksenon vinagi jaltee leko
ima mentatsi koito svetiat mnogo bialo no sa palni boklutsi no pak e bialo xaxaxa no ne gi slagai
Ako imash kinti se nabutai za PHILIPS BLUE VISION - mnogo sa dobri svetiat bialo svetiat v pati po-silno sravenie s obiknovennite- s dve dumi ako si fen teh gi slagai ishte si dovolen!
CHEERS
znachi kakvoto i da slagash - na ksenon vinagi jaltee leko
ima mentatsi koito svetiat mnogo bialo no sa palni boklutsi no pak e bialo xaxaxa no ne gi slagai
Ako imash kinti se nabutai za PHILIPS BLUE VISION - mnogo sa dobri svetiat bialo svetiat v pati po-silno sravenie s obiknovennite- s dve dumi ako si fen teh gi slagai ishte si dovolen!
CHEERS
Дон Хуан
Re: !
Мнение от newmiro » 16 Сеп 2008 19:59
това не разбрахДон Хуан написа:znachi kakvoto i da slagash - na ksenon vinagi jaltee leko

stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

newmiro
Re: !
Мнение от Дон Хуан » 16 Сеп 2008 20:05
kakvato i krushka obiknovenna da slagash vinagi jaltee ako drugia far sveti ksenon - ksenona sveti dosta iarkonewmiro написа:това не разбрахДон Хуан написа:znachi kakvoto i da slagash - na ksenon vinagi jaltee leko
pone tova e moeto mnenie-mnenie na chastichen deltonist xixixixi
cheers
Дон Хуан
Мнение от newmiro » 16 Сеп 2008 20:08
ахаа, е сега разбрах вече, благодаря за пояснението, мисля че си прав 

stay up and keep shining!!

newmiro
kristian
jim_beam
- dil
- Получена благодарност: 2 пъти
- Обратна връзка:
Мнение от dil » 20 Сеп 2008 19:27
Вече година карам с Osram All-Season само че е H4, мисля че съм виждал и Н7 в Практикер.
Според мене светят доста бяло

Toyota Corolla Verso 1.8 1ZZ-FE 2008
Toyota Corolla E11 Wagon 1.3 4E-FE 1997
Renault Clio 1.3 1995
Полезни съвети за Corolla E11
Toyota Corolla E11 Wagon 1.3 4E-FE 1997
Renault Clio 1.3 1995
Полезни съвети за Corolla E11
dil
Мнение от Troshko » 22 Сеп 2008 08:56
Според теб ДА,но като ги сравниш с ксенона ще разбереш разликатаdil написа:Вече година карам с Osram All-Season само че е H4, мисля че съм виждал и Н7 в Практикер.

П.С Бялото може да бъде много бяло (даже синее от бяло ) laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Troshko
kristian
!!!
Мнение от Дон Хуан » 22 Сеп 2008 09:58
Edni otlichni krushki- Philips blue vision sa 45 leva a kachestven ksenon nemarkov e 200 leva taka che edva li ima smisal da se nabutva chovek za normalni krushki ot tozi klas - po dobre ksenon - da ne govorim che ima po nekachestven ksenon za po 110 leva...koito pak shte e v patipo dobre ot normalna krushka!kristian написа:Е въпроса беше за халогенни крушки.Ясно е че ксенона е по-ярък,ама и цената му е поне 5-6 пъти по-ярка.
cheers!
Дон Хуан
ugabuga
Vesko
Me4oKyX
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru